Veronica Reime

Nabby Babycall

  • 10.03.2016 - 17:03

// Reklame - sponset produkt 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Jeg vil gjerne tipse dere om en genial liten sak som jeg har vært så heldig å få teste ut! Nabby Babycall er veldig enkel å bruke, og du styrer alt fra en app på mobilen. Noen veldig kjekke funksjoner ved Nabby Babycall er: 

Lytt nå: Du kan velge å skru av bakgrunnsstøy, slik at du kun får beskjed når kommer lyd fra vognen eller sengen. Det er veldig deilig ettersom de babycallene vi har brukt tidligere fanger opp så mye lyd at det suser i dem konstant. Vi hører når skolen ovenfor oss har friminutt gjennom babycallen liksom.. Hvis du ønsker å lytte til omgivelsene rundt så kan du trykke på Lytt nå, og lytte i 15 sekunder, 1 minutt, 15 minutter eller til du skrur den av igjen. 

Vibrasjon og lyd: Når det kommer lyd fra Nabbyen vibrerer telefonen, og det kommer opp en melding på skjermen: Linéa Olivia trenger din oppmerksomhet! Jeg var først litt redd for at jeg ikke skulle høre når det kom lyd, men dette er altså umulig å få med seg! 

Temperaturmåler: Nabbyen måler temperaturen, og du kan stille inn slik at det går av en alarm om temperaturen faller eller stiger over en viss grad. Det er veldig greit for eksempel om sommeren hvis du setter vognen i skyggen, og så flytter solen seg litt og det blir varmere der du har satt vognen. 

Søvnteller: Nabbyen teller automatisk hvor lenge lille sover fra du skrur den på til du skrur den av igjen, og ikke minst lagrer det. Slik får du helt super kontroll over søvnmønsteret til den lille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den er veldig enkel å feste på sengen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik ser den ut i bruk. Linéa sover søtt uten å gi fra seg en eneste lyd, det er 13 grader i vognen hennes og hun har sovet i 19 minutter. God oversikt! Og som et ekstra pluss synes jeg at designet på appen og funksjonene er veldig søtt å se på. Jeg er veldig fornøyd med vår Nabby Babycall, og den danker lett ut de vi har brukt tidligere. Anbefales sterkt!

Dere finner nettsiden deres HER.

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #babyutstyr #tips #anbefaling

 

I svømmebagen til babysvømming

  • 26.10.2015 - 15:00Etter at jeg begynte på babysvømmingen har jeg fått flere henvendelser fra andre som kunne tenkt seg å begynne på det, og de fleste er veldig nysgjerrige på hvordan det er og hva de skal ha med seg. Til babysvømmingen prøver jeg å pakke med meg minst mulig slik at det blir lettest å finne frem til alt og det går kjapt inne i garderoben. Du trenger egentlig ikke så mye, så jeg har skrevet en liten liste over det nødvendigste (alt er ikke med på bildene): 

Oppblåsbar stellematte - Denne kjøpte vi på IKEA faktisk for en billig penge, og den er gull verdt! Husker ikke helt hva den kostet, men godt under hundrelappen var det i hvert fall. Denne bruker jeg hele tiden i garderoben til å kle av og på henne, eller at hun bare ligger inntullet i håndkle og koser seg imens jeg får kledd meg. Den er oppblåsbar og er ganske stor med høye kanter slik at hun får litt sprelleplass og klarer ikke å rulle av. 

Håndklær - Jeg har med to håndklær med hette, og ett som kan ligge på stellematten. Det ene håndkleet med hette tar jeg med inn til bassenget slik at jeg kan tulle henne inn med en gang så hun ikke blir kald. Dette blir jo ganske vått, så da bruker jeg det andre etterpå når hun har blitt dusjet og skal ligge på stellematten. Jeg har også med en klut i tilfelle jeg vil vaske henne med den i dusjen. Da tar jeg vann og såpe på kluten og såper henne inn før jeg spyler det av i dusjen. 

Såpe og olje - Såpe til å vaske med i dusjen, og har du tid kan du smøre inn med avslappende olje etter badingen når de er ferdig tørket. Det er så deilig! Jeg bruker shampoo wash fra burt`s bees, den lukter helt himmelsk. Jeg får lyst til å bruke den på meg selv, haha! Oljen er fra Naobay som er et økologisk merke. Den kan også brukes til babymassasje. 

Badebukse og badehette - Der jeg går er det påbudt med både badehette og tettsittende badebukse på de små. Altså ikke badebleie! Jeg kjøpte det bare i svømmehallen før kurset fordi jeg syntes det var lettest, men de har det i flere butikker også, blant annet Babyshop og XXL. Lette klær - Vi vet jo selv at å dra på seg en stram strømpebukse rett etter dusjen kan være litt problematisk og til og med ubehagelig, så å ta på en stram body kan bli litt stress. Alt er jo smak og behag, men jeg tar på litt myke, romslige klær. Så tar jeg heller en god ulldress utenpå slik at hun ikke blir kald, og skifter eventuelt til body senere når jeg har kommet hjem. Heldressen fra Lillelam med tøfler til er utrolig herlig og blir alltid brukt etter babysvømmingen.

Annet: Smokk, en liten leke og koseklut/bamse kan være greit å ha med til etterpå når de skal ligge på stellematten og vente imens du kler på deg. Eventuelt en hårbørste om du ønsker å gre håret på den lille.   Til mamma:

Til meg selv pakker jeg kun det aller nødvendigste. Jeg er der for at Linéa Olivia skal ha det gøy og lærerikt, og steller meg heller mer når hun sover søtt hjemme. Jeg har på meg klær som sitter litt løst slik at det bare er til å dra dem kjapt på seg. Ellers har jeg med håndkle, såpe, badedrakt, badehette og deodorant. That`s it! 

Ellers har jeg jo med de vanlige tingene som bleier og gulpeklut. Så det sier seg egentlig selv hva du trenger å ha med, men håper at dere som lurte plukket opp et par tips! Jeg er sikkert ikke den eneste som hele tiden pakker med meg for mye bare "i tilfelle" jeg kommer til å få bruk for det. Men min erfaring her er at jeg trenger egentlig å ha med veldig lite. 

Nå skal vi dra avgårde på svømming! Spør gjerne i kommentarfeltet om det er noe du lurer på   

 

#mamma #mammablogg #tips #baby #hverdag

En ny eier

  • 12.07.2015 - 19:14

Som jeg skrev i går var jeg og Linèa Olivia på hagesalg hos Anna Rasmussen, og gikk derifra med en ny skatt til lille. Jeg synes det er utrolig fint å kunne kjøpe noen ting brukt ettersom det er i topp stand og altfor fint til å bare kastes. Det var en superskjønn babygym som ble med oss hjem i går, og jeg gleder meg sånn til lille blir litt større og kan få masse glede av denne! Hun fikk prøve den litt i dag, og det virket som hun koste seg veldig 

 

Søndag og grått vær betyr dyner på sofaen, pizza rester fra i går og serie titting. Lille har fått spist seg mett og ligger fornøyd i vuggen sin. Da er det vår tur til å spise litt imens vi koser oss med en ny serie. Vi har akkurat begynt på The Blacklist, og så langt virker den veldig spennende! Ha en fin søndag dere, vi skrives 

Hva gjør dere i dag?

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no