Veronica Reime

En spennende nyhet!

 • 19.10.2016 - 16:00

// annonse 

Etter at jeg ble mamma har jeg blitt enda mer opptatt av å kunne bidra til et mer bærekraftig samfunn. Både som mamma og en travel jente er det viktig for meg å ha fine klær av god kvalitet som er behagelige å gå i. Mine go-to favoritter er et par jeans og basics. Det passer til alt i en travel hverdag hvor du skal ut på mye forskjellig. Hva er da bedre enn å kunne bruke klær som du vet gjør noe godt for miljøet? Jeg føler meg utrolig heldig som får være med og fronte Mud Jeans, et merke som selger bærekraftige klær, og da spesielt jeans. De har et konsept hvor du "leaser" en jeans, noe som betyr at når du er ferdig med en jeans kan du levere den tilbake og få 200 kr i rabatt på en ny. Det er utrolig lurt både for miljøet og lommeboken sin skyld. På bildet under har jeg på meg en jeans i modellen Skinny Haze Pure Blue. Det er en utrolig komfortabel high waist jeans som sitter veldig fint på. Når jeg om en god stund har slitt denne ut skal jeg levere den inn og få kjøpt meg en ny, for en litt billigere penge. Win-win! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du noen gang spurt deg selv hvor jeansen du kjøper er produsert? Har det vært barnearbeid involvert? Vet du om arbeiderne har tilgang til nødutgang, rent vann og en lønn det går an å leve av?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå ønsker Mud Jeans å Svanemerke klærne sine. Det er den enkleste måten å vise dem som handler at klærne er bærekraftige. Ved å kjøpe bærekraftige klær tar du vare på miljøet og menneskene involvert i produksjonen. 

Hva betyr det egentlig å ha Svanemerke på klærne?

De skal blant annet oppfylle disse kravene: 

♥ Tekstilene skal tilfredstille omfattende krav til innhold av kjemiske stoffer, fargestoffer og tungmetaller som kan være skadelige for mennesker og miljø.

♥ Tekstilene skal ikke inneholde flammehemmere.

♥ Produktene skal ikke være klorbleket eller inneholde allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer.

Svanens krav gjelder alle trinn i tekstilproduksjonen. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Linéa Olivia sitt antrekk

 • 01.05.2016 - 21:17

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Name it: Seleshorts // Newbie by Kappahl: Body // Mini Dressings: Knesokker // Vesla & Broremann: Uglesekk og kaninveske // Huttelihut: Lue

Det er en stund siden jeg har vist dere ett av Linéa sine antrekk, så da jeg kom over disse bildene i arkivet tenkte jeg at jeg kunne dele dem med dere. Jeg vet i hvert fall at jeg selv elsker å få tips til nye butikker å finne klær til lille i. Det er jo så mye kjekkere å handle til henne, enn til meg selv! Luen fra huttelihut har blitt en fast favoritt, og jeg får stadig spørsmål om hvor vi har kjøpt den. Sokkene er jo bare supersøte, ikke sant? Inne var det varmt nok til å gå i dem, men vi byttet såklart til strømpebukse, da vi skulle ut døren. Uglesekken er en del av et sett med både koffert og sekk, og de har blitt snuppa sine faste følgesvenner på tur. Hun har blitt veldig glad i den lille vesken sin også, og putter vi et par småting oppi den er hun underholdt og fornøyd en god stund! Jeg elsket selv å valse rundt med en veske på slep allerede fra jeg var ganske liten, så det er veldig søtt å se at Linéa også synes det er spennende med sin egen lille veske 

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

All white

 • 29.04.2016 - 19:56

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Buksedress: Zara

Skinnjakke: Gina Tricot 

Kicks: Adidas Stan Smith 

Et antrekk fra sist helg, da vi var i bursdag. Jeg elsker å kle meg komfortabelt når jeg skal ut, og velger heller en vid buksedress og sneakers enn en kort kjole og vakle rundt på brosteinen i altfor høye hæler. Jeg synes at hvis du kler deg slik at du føler deg komfortabel og selvsikker, så er det tusen ganger mer sexy enn en  altfor kort kjole, for eksempel. Jeg er av den typen som hiver meg på så fort jeg hører at noen på vorshet skal bestille seg pizza, og etterpå sitter jeg fornøyd med beina i kryss oppi sofaen og trykker i meg et pizzastykke med altfor mye hvitløksdressing. 

Puh - endelig et lite pust i bakken! Denne fredagskvelden skal virkelig nytes, og jeg skal fortrenge alt av norrøn grammatikk og Ivar Aasen. Det føles aldri helt skikkelig som helg når du er midt i en eksamensperiode, men jeg skal prøve å ta meg litt fri i helgen. I hvert fall i kveld og i morgen. På søndag har jeg en lesedate med Silje på planen. Heldigvis har jeg en liten solstråle som er veldig flink til å få meg på andre tanker. Akkurat nå sover hun søtt i sengen sin, og jeg kan senke mammaskuldrene. I kveld blir det god mat og de faste fredagsprogrammene på skjermen. Joggisen er på, og jeg kan forsikre dere om at jeg i hvert fall ikke ser ut som på bildene ovenfor; sminkeløs med ringer under øynene og en rufsete hestehale på hodet. Men jeg har det veldig fint, og det er vel det viktigste! 

Ønsker dere en kjempefin helg! God klem ♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

Gårsdagens antrekk

 • 06.03.2016 - 12:12

// annonselenker

God morgen fine! Som jeg skrev i forrige innlegg så var jeg ute med jentene i går, og for en kveld! Jeg føler meg så utrolig heldig som har så kjekke venninner som bare vil meg godt. Vi var samlet både jentene fra "gamle" gjengen, og dem fra skolen. Det er så kjekt når alle går så godt i sammen! På byen var det god stemning, og jeg koste meg veldig. Jeg møtte til og med noen blogglesere, og det var utrolig hyggelig. Dere er så skjønne alle sammen, og jeg er veldig glad for at jeg fikk møte noen av dere i går. Jeg våknet opp i dag og følte meg som verdens heldigste jente. Etter en kjempefin kveld på byen med både jentene og dere, så fikk jeg komme hjem til S og verdens beste lille gull. Kanskje jeg er litt ekstra klissete i dag, men jeg synes det er viktig å ikke ta slike ting for gitt. 

Jeg har blitt så vandt til livet mitt slik det er nå at jeg kommer aldri på hvor annerledes det er fra tidligere, før jeg er ute på slike sosiale ting. Altså, før når jeg skulle ut så var det eneste jeg trengte å tenke på hvilket antrekk jeg skulle ha og huske å rekke polet. Nå er det mye mer forberedelser med pumping av melk, regning ut av antall timer, sminke meg tidlig fordi jeg må legge Linéa rett før jeg skal gå. Jeg kan ikke dille like mye, og må bare bli kjapt ferdig. Ettersom det blir litt lugging av hår og kladding i ansiktet med klissete barnehender under leggerutinen, så var jeg nødt til å bare dra pudderkosten kjapt over ansiktet igjen, før jeg løp ut døren. Og neste morgen våkner du ikke opp med hangover, men med helt grusom melkespreng. Noe som er verre, vil jeg påstå. 

Jeg rakk bare å ta et par raske bilder med kjolen på, men under ser dere litt bedre detaljer fra gårsdagens antrekk. Jeg burde kanskje ha ryddet bort lekene før jeg startet en selfie shoot, men jeg er ikke så rutinert på det greiene, og la ikke merke til det før etterpå. Vel, sånn er det å være mamma, det er leker over alt! Jeg elsker kjolen jeg hadde på meg i går, den sitter kjempefint på og er utrolig behagelig. Dere finner den HER. Skoene jeg brukte inntil finner dere HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes dere? 

 

Kveldens antrekk

 • 24.02.2016 - 19:45

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body HER // Sko HER

Hei skjønne! Jeg ville bare titte kjapt innom og vise dere kveldens antrekk før jeg flyr ut døren. Linéa er i seng, og jeg skal ut og spise med jentegjengen. Det blir koselig! God mat og masse skravling med favorittjentene, ingenting er bedre enn det. Håper dere har en helt super kveld, så skrives vi mer siden  ♥ Klem!

Hva synes dere?

Nike family

 • 08.12.2015 - 23:52

God kveld fine lesere! Nå ligger både S og L og sover, imens jeg sitter nydusjet under dynen og skriver til dere. Ettersom det skjer svært lite om dagen annet enn innekos med mini og nilesing til eksamen, så tenkte jeg at jeg kunne vise dere et av mine siste innkjøp som jeg har glemt å dele her på bloggen. Vi var nemlig en tur på Kvadrat da det var Black Friday og gjorde et kupp på hvert vårt par med Nike sko. Jeg synes det er så utrolig skjønt at vi har matchende sko, haha! Linéa sine kjøpte jeg i den størrelsen hun kommer til å bruke når hun har begynt å gå slik at hun kan labbe rundt på sine Nike sko hun også. Ååh som jeg gleder meg til å se henne ta sine første skritt! 

Nå må jeg også ta kvelden. I morgen venter en ny dag med lesing! Natta skjønne 

Marble skin + rabattkode til dere!

 • 07.12.2015 - 12:58

// Sponset

Hei dere! Jeg tenkte å starte uken med å dele en rabattkode spesielt til mine fine lesere. I helgen var jeg på posten og hentet et kjempefint skin til macbooken min fra caseapp (direktelink), og jeg er superfornøyd med det! Caseapp er en nettside hvor du kan designe egne iphone deksel eller macbook skin (direktelinker). Jeg er jo veldig svak for marmor, så da var det selvfølgelig dette mønsteret som fikk pryde macbooken min. iPhone coveret jeg fikk sist kan dere se HER. Dette er jo en perfekt julegave til dem som har alt! Jeg vet i hvert fall at det er noe jeg selv fort glemmer ut å kjøpe, men som jeg blir veldig glad for å få. Et lite tips til dere som ikke aner hva dere skal kjøpe i julegave, dette er noe alle blir glad for! 

Ved bruk av rabattkoden VERONICACR20 får dere 20% på et kjøp hos caseapp. Koden er gyldig til 13. desember  


 Linéa har blitt tett stakkars så det ble endel timer oppe i natt. Får så vondt når de små ikke er helt i form! Hun er heldigvis i godt humør, og i skrivende stund ligger hun og koser seg i lekegrinden. Om ikke så lenge er det tid for en liten trilletur, og imens hun sover skal jeg benytte sjansen til å jobbe litt med eksamensoppgaver. Kjenner jeg er er ganske trøtt etter en natt med lite søvn, så det blir en lett økt i dag. Senere i dag skal vi som alltid på babysvømming, det blir bra!

Håper dere har en fin start på uken! Kommer med bedre oppdatering senere  

Pakke i posten + rabattkode til dere

 • 27.10.2015 - 17:42

// Sponset produkt 

For litt siden fikk jeg en nydelig pakke i posten som jeg må vise til dere! Den var nydelig pakket inn og så skikkelig eksklusiv og fin ut. Jeg elsker når noen gjør det lille ekstra slik at det blir litt mer personlig. Pakken var fra Sofia Moore, en nettside som selger skreddersydde ballkjoler (<-- direktelink). Etter et raskt klikk på siden deres begynte jeg å drømme meg bort til fine selskap hvor jeg kunne gå i en av kjolene deres. Alle jenter fortjener en ekstra fin kjole som får dem til å føle seg elegant. Jeg var så heldig og fikk en av de nydelige kjolene sendt hjem til meg, og jeg gleder meg til å bruke den. Under kan dere se en liten sniktitt!

Sofia Moore har nylig lansert nettsiden sin i Norge og gir derfor hele 30% på alle kjoler ut oktober! Bruk bare rabattkoden OKT2015 når du skal betale. Løp og kjøp finingerKlikk på liker knappen om du ønsker å se bilder av kjolen på!  

Den som venter

 • 10.09.2015 - 09:29

God morgen dere! Ville bare titte innom en liten tur og ønske dere en fin dag, før jeg drar avgårde til forelesning. Solen stråler allerede, og jeg kjenner på meg at dette blir en fin dag. Det er en så deilig følelse å kjenne at livet smiler til deg. Jeg har to forelesninger i dag, men med to timers pause mellom så da drar jeg hjem for å kose masse med lille gull. Det gleder jeg meg til allerede. Men først vil jeg vise dere en liten sak som fikk meg til å boble over av materialistisk glede! 

21 års bursdagen min var to dager før dåpen, og forsvant litt i forberedelser og andre ting. Dermed fikk jeg bursdagsgaven min fra Sindre noen dager etterpå, men dere vet hva de sier: Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Og det stemmer ganske bra! Jeg hadde nevnt for Sindre at det var en veske jeg hadde veldig lyst på, og så fikk han søskenbarnet mitt til å lure utav meg hvilken veske det var. Jeg trodde bare hun var på leting etter en veske til skolen selv, og ante ingenting! 

Da jeg kom hjem fra skolen her en dag hadde han, mamma og Linèa Olivia vært ute på en liten shoppingtur. Med seg hjem hadde han en gigantisk pose fra Capone, og det som lå fint pakket inn oppi posen var en Malene Birger veske som jeg har siklet på i en evighet. Den hadde vært utsolgt i mange butikker, så han måtte helt til Madla senteret for å få tak i den. Gode kjæresten min!

Den er perfekt i størrelsen til å ha både med MacBook og bøker til skolen, håndbagasje på flyet eller når jeg og Linèa Olivia skal ut på ting. Da skal denne nydeligheten få æren av å henge på armen. Iiik! Fin, ikke sant? 

Nå skal jeg lukke sammen MacBooken, slenge vesken over skulderen og kjøre for å plukke opp Silje, før vi cruiser til skolen. Ha en strålende torsdag mine kjære! 

Den som er lykkelig sover ikke

 • 02.05.2015 - 09:54

Det er et ordtak som sier at den som er lykkelig kan aldri stå opp for tidlig. Isåfall må jeg være ganske lykkelig for tiden, for jeg spratt opp klokken 8 i morges og var i altfor godt humør til å klare å legge meg igjen. Nå har jeg akkurat vært ute og gått tur med hunden i strålende sol, og sitter under dynen på sofaen og skriver til dere. Det føltes faktisk som en befrielse å sette seg ned med bloggen igjen. Sist jeg skrev til dere var jeg i Haag og besøkte pappa. Det var en utrolig fin tur, som gjorde godt. Det er alltid deilig å reise bort litt, og dette ble min siste flytur under graviditeten. Føler jeg har fått reist mye rundt disse månedene, og er veldig glad for at jeg ikke har hatt noe plager som har kunnet hindre meg. Hjemme ventet hverdagen igjen, og dagene har virkelig flydd forbi. Det er mye som skjer på èn gang, men det er bare gøy! 

På torsdag var vi på innfytteningsfest, og det var veldig hyggelig! Jeg har egentlig ikke savnet å kunne drikke alkohol og gå ut på byen under graviditeten, så jeg koste meg kjempemasse som edru. Det var også mange der som jeg ikke hadde møtt på veldig lenge, så det var fint å se dem igjen. I tolv tiden kjørte jeg Sindre og de andre til byen, før jeg selv dro hjem og hoppet i kosedressen med en kopp kakao mellom hendene. Veldig deilig! I går hadde jeg planlagt en fotoshoot med søskenbarnet mitt siden jeg fortsatt ikke hadde tatt noe gravid bilder. Vi var på Sola stranden, og hva jeg har sett av bildene på kameraet så ble resultatet utrolig bra. Gleder meg sånn til å se når de beste er plukket ut og ferdig redigert, Camilla er så flink! Etterpå var det bare å børste av seg all sanden og løpe bort til Bettina på kosekveld, som viste seg å være babyshower for meg!!! Ååh jeg ble helt blown away ♥ Jeg har knipset litt bilder til dere og skal fortelle mer om babyshoweren senere, imens kan dere jo ta en titt på instagram her

Nå skal jeg lage meg en god frokost og dulle litt her hjemme. Jeg og Sindre skal ha study night, men skal prøve å gjøre det litt koselig med god mat og snacks så det ikke blir så altfor kjedelig! Under ser dere antrekket fra innflytteningsfesten forresten, fikk skikkelig sommerfølelse ♥Ha en nydelig lørdag, så skrives vi senere ♥

Et par innkjøp

 • 24.03.2015 - 20:00

Det ble endel (mye) shopping i Spania, og både jeg og Sindre hadde helt fulle kofferter med oss hjem. Alltid på ferier hvor jeg har planlagt å handle mye så kommer jeg hjem med nesten ingenting, og når jeg ikke har tenkt til å shoppe så mye så finner jeg masse, haha det er så typisk! Men jeg har ikke kjøpt noe særlig hverken til meg selv eller til den lille divaen i magen på lang tid, så jeg fikk ikke så dårlig samvittighet egentlig. Og med en ivrig mamma/mormor med på tur så ble det endel ekstra på oss begge. Mye av det vi kjøpte både til meg og den lille var ting som trengtes (og litt ekstra selvfølgelig). Jeg fikk blant annet handlet en nydelig kjole til gravidfotograferingen, klær til sykehuset og tiden etterpå, mammaklær og ammebher. Jeg tenkte å vise mer etter hvert, men tok bilde av noen av innkjøpene så dere kunne få se; 

Clutch fra Zara, såå fin til sommeren  //  Dior ansiktskrem med selvbruning, Diorshow eyeliner og supergod leppepomade fra Chanel kjøpt på taxfreen  //  Duftlys fra Zara Home 

Håndkle, bamse og kleshengere fra Zara Home. Jeg hadde et lite lam som jeg fikk når jeg ble født, og det koste jeg bokstavelig talt ihjel. Hodet er helt løst og det er ikke mer pels igjen på det. Siden jeg var så glad i mitt lam så måtte hun selvfølgelig få sitt eget ♥

Sett med dongerikjole og genser med små stjernedetaljer fra Zara. 

Disse beholderne har jeg siklet på så lenge etter jeg så dem på fotballfrue sin blogg! Det er til flasken, smokkene og en toalettveske til andre småting vi må ha med i stellevesken. Veldig greit å slippe å ha alt liggende løst! Jeg har vært nær ved å bestille dem et par ganger, men jeg er veldig glad for at jeg ventet. Merket er spansk så det ble mye billigere å kjøpe dem i Alicante. Pasito a pasito heter det, og vi fant dem på et senter i byen som heter El Corte Ingles hvor di har masse forskjellige merker. Nydelige sommerkjoler, også fra Zara. 

Jeg ble overrasket over hvor bra butikker det var i Alicante. Inne i byen var det en stor shopping gate hvor H&M, Zara, Zara Home, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Sephora osv lå på rekke og rad nedover. Samt to store sentre som het El Corte Ingles hvor de hadde alle merker i alt fra mat og interiør til klær og babyutstyr. Jeg anbefaler også å ta turen til to shoppingsentre rett utenfor sentrum som heter Gran Via og Plaza Mar/Alcampo. 

Innkjøp

 • 13.02.2015 - 16:02

Hei dere ♥ Det har vært full rulle disse dagene, og jeg har ikke vært hjemme før sent om kvelden. I går var blant annet jeg og Sindre ute og gjorde et par ærender, jeg pakket ferdig til hytteturen, følgte lillebroren min på fotballtrening, var på yoga time, og avsluttet kvelden i jacuzzien til Sofie med Charlotte, Silje og Ingrid. En perfekt avslutning på en travel dag. Ord kan ikke beskrive hvor deilig det var! Det kjentes på kroppen at jeg har hatt mye å gjøre i det siste, og da var det utrolig herlig å synke ned i et varmt boblebad sammen med de fineste jentene. Det ble mye latter og prat i over to timer, og jeg var ikke hjemme før halv ett! En vellykket kveld ♥

I dag har vi bare tatt det med ro, vært ute og handlet kompresjonssokker jeg må ha til flyturen og sett på serie. Vi blir hentet litt over 6 og kjørt til flyplassen, deretter tar vi tog fra Gardemoen til Lillehammer. Jeg og Sindre skal overnatte hos tanten og onkelen hans, før vi drar opp til hytten på lørdagen. Sindre har fått et nytt søskenbarn som vi ikke har fått sett enda, så jeg gleder meg kjempemasse til å møte henne. 

Tenkte å vise dere innkjøpene fra i går! Ettersom jeg har begynt å vokse litt så trengtes det litt nytt i garderoben. Vi handlet på Gina Tricot, så det var veldig gøy å se igjen Caroline og Charlotte som var på jobb. Savner Gina jentene mine nå som jeg ikke har fått jobbet! 

Nytt treningstøy i fine farger gir god motivasjon. Hadde det på meg på yogaen i går, og følte meg super! 

Enkle, løse topper i svart, mørkeblå, grå og lyseblå. 

Disse kjolene elsker jeg! Hadde egentlig tenkt til å kjøpe en av dem, men de var så fine på at jeg måtte ha begge fargene. Veldig fine og enkle med åpning i ryggen, passer til så utrolig mye. De er enda finere på enn det ser ut som på bildet. Pynter opp med et smykke og en fin veske så er jeg good to go! I tillegg er det plass til at magen kan vokse, og de er utrolig fine å ha gravid mage i ♥ 

Garn til hentesettet! Dette var jeg ute og kjøpte med Ingrid, men måtte bare ta det med. Jeg gikk for veldig lys lilla/rosa og hvit. Det blir så skjønt! Gleder meg til å begynne å strikke i helgen. 

Pudder fra bareminerals, har vært tom i nesten to uker så det var godt å endelig få kjøpe nytt. De har i tillegg en limited edition med nytt design, og det var jo enda finere enn det vanlige. Vurderer å ta vare på den og bare tømme pudder oppi når jeg kjøper nytt neste gang. Jeg er så svak for fine ting, haha.. 

Jeg har bare en bh som passer meg for tiden, så denne rosa saken trengtes! Et lite pluss at den var så fin ♥

Noe dere likte?

Innkjøp av babyklær

 • 14.01.2015 - 18:23

Heei ♥ I dag har jeg og Sindre vært hos legen på kontroll og en liten runde på babyshopping. Hos legen ble jeg målt og veid, sjekket blodtrykket, tok blodprøver og lyttet til babyens hjerterytme. Alt stod bra til både med meg og den lille, så det var gode nyheter. Fikk også endel informasjon om hva som skal skje videre. Veldig glad for at Sindre er med på kontroller og at vi er sammen om alt. Han er utrolig flink og støttende, jeg blir skikkelig dullet med og det er veldig godt. Ikke minst er han veldig stolt over den lille jenta vår og stryker og snakker til magen min hele tiden 

Det er farlig å være på babyshopping til en liten jente, jeg ville kjøpe alt! Vi prøvde å begrense oss litt, men endte opp med veldig masse fint. Dere kan se dagens innkjøp under, tok også med litt som vi har fått i gave! 

Kjempesøtt sett fra bestemor (mammaen til Sindre), smokk fra Sindre og snor fra meg ♥

Wheat bodyer i str 6 mnd, såå skjønt til høsten og vinteren! 

Body by Maria Skappel kjøpte jeg rett etter vi hadde vært på ultralyd og fått vite at det var en jente, blomstrete body fra tante Bettina og bamse med koseklut fra mormor (min mamma). 

Hun må selvfølgelig ha prinsessesko og sløyfer i håret. Kjempesøtt hårbånd hvor vi kan bytte på om vi vil ha rosen på eller en av sløyfene. Og sist men ikke minst en dress! Den var på salg på Engler butikken så da måtte vi bare slå til. Det var akkurat den siste i den størrelsen hun kommer til å trenge den første vinteren. 

Gleder meg sånn til å dolle henne opp, smelt! ♥ 

Nå ligger jeg på sofaen og spiser frukt mens jeg lytter til knitring i peisen, fred og ro. Heldigvis har jeg vært så heldig og fått skikkelig dilla på friske ting som frukt og smoothie. Dere kan tro jeg var lykkelig da Sindre kom hjem med et kilo epler til meg, haha! Resten av kvelden skal gå til vasking av klær og pakking. I morgen drar jeg og Sindre på besøk til pappa og familien i Bergen. Gleder meg! 

Little pretty things

 • 31.12.2014 - 00:56

Hei stjerner ♥ Håper dere nyter romjulen til det fulle! Jeg har kost meg masse sammen med venner og familie, men jeg kjenner at kroppen kribler litt etter hverdag og vanlige rutiner igjen. Men først blir det en siste feiring i morgen for å ringe inn det nye året. Jeg har en kjempefin kveld planlagt, og jeg gleder meg utrolig mye. Det jeg gleder meg aller mest til er å sitte rundt bordet med alle mine nærmeste venninner, spise god mat og skravle i ett som vi alltid gjør. Ingenting er mer koselig enn det ♥ 

Jeg elsker smykkene til Camilla Pihl, de er så enkle men samtidig gjør litt utav seg; akkurat slik jeg liker det. Under juletreet i år lå det to smykkeesker fra David Andersen fint pakket inn. Den ene inneholdt et armbånd, og den andre et par øredobber. De var så fint pakket inn med sløyfebånd og sjokoladehjerter, jeg ble helt forelsket bare av innpakningen jeg, haha! Og enda mer glad ble jeg da jeg så det som var inni ♥

Jeg har blitt litt lei av å gå med perleøredobber, så ble veldig glad for noen litt mindre og søte hjerter til å ha i ørene. Smile armbåndet er en fin påminnelse å ha rundt håndleddet; uansett hva livet kaster mot deg så må du alltid huske å smile og være positiv. Armbåndet med en stjerne og et hjerte fikk jeg av faren til Sindre og familien hans den første gangen jeg møtte dem. Det er ganske fint å tenke på ♥

Nå har jeg lagt meg i sengen med deilig, nyvasket sengetøy (også julegave) og skal snart sove. Jeg elsker at vi fikk en hvit jul, men det været som har kommet di siste dagene er skikkelig skummelt. Tykt lag med is og akkurat begynt å regne, tror dere at denne klumsen klarer å holde seg på beina? De fleste som kjenner meg vet at jeg er utrolig ulykkesfugl, jeg får til det meste. Jeg skulle runde en sving i går og før jeg rakk å reagere lå jeg der på bakken tom for pust og med noe som føltes som en knust rygg. Jeg falt rett på øverste delen av ryggen og bakhodet. Det var i tillegg rett bak et arbeidsskur og med ingen gatelykter i nærheten så det var ingen som kunne se meg og hjelpe meg om de gikk forbi. Jeg klarte til slutt å kravle meg over på magen og hoste i meg noe luft, samtidig som jeg ble mer og mer gjennomvåt for jeg lå midt i en dam. Haha, det er så flaut og komisk at jeg må bare riste på hodet av meg selv. Men nå må jeg i hvert fall holde meg mest mulig i ro før feiringen i morgen, doctor`s orders! 

Vi skrives mer i morgen, nattaklem 


Latest buys

 • 14.12.2014 - 23:31

God kveld mine fine ♥ Jeg tror jeg jinxet meg selv i forrige innlegg, for i morges våknet jeg opp med vond hals og så hovne mandler at jeg ikke klarte å svelge vann engang uten å få brekninger. Så i dag har jeg ligget strak ut og gjort alt jeg kan for å prøve å bli fort bedre. Må bli frisk til Paris! Og i tillegg har jeg endel ting jeg må få gjort før jeg drar, så dette har jeg virkelig ikke tid til. I morgen har jeg glattkjøring og blir hentet av kjørelæreren kl 7, passer egentlig veldig dårlig men jeg har ikke noe særlig lyst til å utsette det heller. Men over til noe litt mer hyggelig; overskriften! Jeg har holdt meg unna butikker i over en måned mens jeg har lest til eksamen, og da er det jo ekstra stas å belønne seg selv for hardt arbeid med litt materiell lykke. Jeg har handlet mest julegaver, men man finner jo alltid noe til seg selv også når man er på julehandel, hihi. Så da tenkte jeg å vise dere noen av mine siste innkjøp; Bare Minerales foundation med kost og concealer/highlighter fra YSL. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve ut denne foundationen, og da jeg var innom Parfymelle var det tilfeldigvis en makeup artist der den dagen så jeg ble sminket med blant annet Bare Minerales foundation. Da jeg så resultatet bare måtte jeg ha den med i handleposen! Huden min blir ofte tørrere om vinteren, og da er det greit med noe som gir masse fuktighet og pleier. Så langt er jeg veldig fornøyd!Denne toppen har jeg hengt av en god stund på jobb, og nå fikk den endelig bli med meg hjem. Elsker silke stoffet og blonde detaljene! Den blir perfekt under en stor strikke cardigan ♥ Jeg kjøpte også med meg en nydelig nyttårskjole, men den tror jeg at jeg sparer litt på før jeg viser den ;-)Og sist men ikke minst; den perfekte vinterkåpen fra Ganni! Jeg har siklet på den i vinduet hver gang jeg har gått forbi, men aldri gått inn i butikken før nå. Det var en ganske fornøyd frøken som trippet ut av Ganni på fredag. En litt oversized ullkåpe er perfekt til det kalde været vi har for tiden. Kan ikke vente med å vie den inn i Paris ♥

Hva synes dere?

Søndagstur - antrekk

 • 05.10.2014 - 18:51Zara: Kjole  //  Bik Bok: Skjorte  //  Birkenstock: Sko  //  Cecilie Melli: Øredobber

Et par antrekksbilder fra da jeg og S var ute på en liten søndagstur. I dag var det faktisk så mildt ute at jeg kunne gå med bare ben! Jeg hadde riktignok en cardigan over kjolen en del av turen, men det var utrolig varmt til å være begynnelsen av oktober. Kjolen kjøpte jeg på Zara i New York, og er en av mine favoritt kjoler. Har ikke lyst til å slutte å bruke den, selv om det ikke er sommer lenger! Jeg klarte faktisk å ødelegge den på vaskeriet, da jeg bodde i New York og gikk rett og kjøpte meg en ny. Sommerfugl ermene er så fine ♥ Jeg følte for å pynte meg litt, men likevel gå kledd veldig komfortabelt, så da ble kjolen matchet med en flanell skjorte rundt livet og behagelige sko. Øredobbene (som dessverre ikke viser så godt på bildet) var en del av gaven min fra jentene til 20 års dagen min ♥

Det er så deilig å komme inn etter en gåtur ute i frisk høst luft, krype under et varmt teppe i sofakroken og kose seg med god mat og noe gøy på skjermen. Akkurat det jeg skal gjøre nå, og her skal jeg bli resten av kvelden! Har skrevet et litt dypere innlegg som kommer senere, stay tuned! 

Off to work

 • 12.09.2014 - 15:45
Gina Tricot: Skinnjakke og veske  //  Bik Bok: Kjole  //  Camilla Pihl: Boots   //  Bjørg: Smykke

Det er fredag og klart for en vakt på Kremmerhuset, så da passet det perfekt med denne søte kjolen fra Bik Bok. Jeg elsker at den både kan brukes til hverdags og til litt finere anledninger. Lange ermer og åpen rygg, det er jeg så svak for! Med de nye skoene og en litt røff skinnjakke til så ble det akkurat passe avslappet. Nå må jeg løpe avgårde! Etter jobb er det duket for idol kveld med jentene. Søskenbarnet mitt er med så jeg skal sitte ivrig foran skjermen og heie. Ha en fin fredag mine kjære ♥

Bianco by Camilla Pihl

 • 12.09.2014 - 14:29

Hei alle skjønninger ♥ 

Endelig var det helg igjen, dagene flyr så fort forbi! Jeg stortrives med studiene og det føles godt å være inne i en litt mer rutinert hverdag igjen. I går var jeg både på skole og jobb på Gina Tricot. Jeg hadde litt tid imellom, så da satte jeg med ned på en cafè og fikk gjort litt lekser. Synes det er så koselig å gå på cafè og bakeri, og da ble det plutselig ikke så kjedelig å gjøre skolearbeid heller når jeg hadde en kopp med varm sjokolade foran meg. Siden jeg slutter så tidlig på fredager for vi har bare engelsk seminar i en time så har jeg fått tid til både en god treningsøkt og tatt antrekk bilder til dere som kommer litt senere. Men over til overskriften: 

I går gikk jeg innom Bianco, og ut igjen gikk jeg med en stor, svart pose i hendene og et fornøyd smil om munnen. Jeg var så heldig at et av de fine skoparene som Camilla Pihl har designet fikk bli med meg hjem, iiik! En rus av skolykke, haha. Det er de perfekte vinterskoene, og jeg gleder meg masse til å kombinere dem med strikk, flanell skjorter og blomstrete kjoler. 

Hva synes dere? 

 Nå må jeg gjøre meg klar for jobb, dagens antrekk kommer senere! Ses ♥ 

Can`t wait to wear this

 • 09.09.2014 - 00:04

Good mandag mine kjære ♥ Noen som syntes det var tungt å begynne på den nye uken? Jeg føler at mandager setter standarden for hvordan resten av uken skal bli. Du får begynne med blanke ark og en ny sjanse til å gjøre denne uken enda bedre enn den forrige. Jeg har i hvert fall bestemt meg for at denne uken skal jeg gi en enda bedre innsats enn sist uke til å nå målene mine.

I dag har jeg blant annet vært hos legen og fått svar på et par ting, handlet og vasket klær, lest en god del filosofi og hatt litt kvalitetstid med jentene. Vi oppdaterte hverandre litt etter helgen, maste om alt og ingenting. Nå er skolevesken pakket og morgendagens antrekk ligger og venter. Jeg elsker å kle meg om høsten! Det er så mange fine, behagelige plagg. Jeg liker godt å blande litt ulike stoff og teksturer, og ha masse lag på lag. Av tilbehør går jeg som regel for noe enkelt i gull. 

- Leather & knit - 

Acne: Cardigan  //  Ganni: T-skjorte  //  Gina Tricot: Skjørt  //  Camilla Pihl: Armbånd  //  Bjørg: Smykke

Nå er det leggetid, natta skjønninger ♥

Summer haze

 • 04.09.2014 - 16:51

Ååh for en deilig dag! Solen skinner og det er utrolig varmt ute. Jeg hadde på meg en varm cardigan i morges, men bare etter å ha gått fem meter måtte jeg hive den av meg. Nå har jeg hatt et par timer med engelsk på skolen, vært ute og tatt bilde av dagens antrekk, og sitter nå og venter på middag. Vi skal ha middagsbesøk så da blir det stor, god middag med dessert og alt. Gleder meg! Senere skal jeg være med jentene ♥

I dag følte jeg for å pynte meg litt ekstra så da ble det et superskjønt skjørt, den nye klokken min og hatt av alle ting. Jeg har aldri brukt det noe særlig, klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker det så godt eller ikke. Hva synes dere? Elsker forresten kanten på underskjørtet som glir litt frem nedenfor skjørtekanten. Bik Bok: Skjørt, topp og hatt //  Marc Jacobs: Klokke  //  Bjørg: Smykke

Ganni Jersey Set

 • 12.07.2014 - 02:38

Hei fininger!♥ I skrivende stund sitter jeg i sengen med masse sommerfugler i magen, og det kribler i hender og føtter. Reisefeberen har meldt seg for fullt, og jeg gleder meg bare til flyet lander i Hellas. Kofferten er ferdig pakket med massevis av fargerike bikinier, lette sommerkjoler og åpne sandaler. Jeg har også med meg to bøker, for det er noe av det jeg slapper mest av med. Når jeg først får roen i meg og leser så sluker jeg jo bøkene. Sandstrand, solseng og en bok så er jeg fornøyd.

Gårsdagen var helt fantastisk. Været var nydelig, gradestokken viste 33 (!) grader på et punkt. Jeg var som sagt i dobbel 20 års-dag, og det var såå gøy! Veldig kjekt å se igjen bursdagsbarna Kimia og Maria, og ikke minst de andre både kjente og nye ansiktene. Når jeg først går ut så liker jeg alltid best vorsh, og så dabber det litt av etter hvert på byen. Men i går hadde vi det så gøy på byen at vi ville ikke hjem. Det var kjempegod stemning og masse folk. Jeg koser meg alltid mest når jeg får danse og le sammen med venninnene mine ♥

Nå er det snart på tide å begynne å kle seg for å dra til flyplassen. Ville bare titte innom og vise dere dagens antrekk. I sekundet jeg så dette sette i vinduet på Ganni så måtte jeg bare gå inn og se på det. Føler at jeg går rundt i en pyjamas/fangedrakt, men det er bare så utrolig avslappende og behagelig. Elsker å finne antrekk som er fine, men som samtidig er utrolig behagelig å gå i. 

Ganni: Jersey Set  //  Marc Jacobs: Veske  //  Nelly: Sko

Hva synes dere?

Vi blogges fra Hellas! ♥ 

As the days goes by

 • 05.07.2014 - 02:05

Det er jo ingen hemmelighet at dagene går så altfor fort forbi, det er nesten litt skremmende. Akkurat nå vil jeg bare stanse tiden og la sommeren vare evig. Det er så mye jeg vil gjøre og finne på, men tiden har ikke strukket til enda. Jeg er en liten working bee, og jeg har sagt ja til utrolig mye i det siste som har resultert i ekstremt lange dager på ulike jobber. Når jeg ikke jobber vil jeg prøve å nyte den norske sommeren mest mulig, det var jo tross alt den jeg lengtet etter de dagene hjemlengselen slo til som verst i NY, og da blir slike ting som blogg lagt litt på hyllen. Sist helg da vi hadde grilling med alle kompisene til S og mine venninner hadde jeg det så fint. Satser på at det blir mange flere slike kvelder i løpet av sommeren. 

Denne uken hadde min kjære bursdag, og det ble feiret med god mat, gaver og kino. Av en eller annen grunn synes jeg alltid det er mye mer gøy når andre har bursdag enn meg ♥ Under ser dere i hvert fall bilde av kjolen jeg hadde på meg 1. juli på dagen hans. Denne skjønne lille saken er fra Gina Tricot og heter faktisk Veronica dress, så det måtte jo være meant to be... excuses, excuses haha! Mitt motto må jo være at du aldri kan få nok hvite sommerkjoler. 

Nå glir øynene snart igjen så det er på tide å avslutte og sove, opp på jobb igjen på Kremmerhuset i morgen! Og SÅ er det helg på meg også. Håper dere har en fin uke og nyter sommeren. Blir skikkelig misunnelig når det hele tiden popper opp bilder av bekjente som er på Hove eller Palmesus. Kos dere masse! Og ikke minst gratulerer så mye til min fineste bestevenninne Bettina og Ingrid som blir 20 i dag! Hipp hurra for dere♥ 

The white summer dress

 • 30.06.2014 - 00:29

Hei fininger!♥ Håper dere har hatt en fin uke, og fått slappet masse av i helgen. Det føles rart å sitte og skrive til dere når sist post var på mandag, dagene flyr! Denne uken har vært veldig hektisk, og med 40 timer jobb på tre dager var det utrolig godt da lørdagen endelig kom. Med oppussing av ny Kremmerhus butikk (vi blir faktisk den aller største når den er ferdig i august), jobbing på Gina Tricot og Grand Slam Volleyball World Tour som fikk masse folk til å strømme til Tango så ble det ganske travelt. Men det er sånn jeg liker det! Da jeg var i New York tenkte jeg mye på den fine vennegjengen her hjemme, og noe av det jeg gledet meg mest til var å samle alle sammen nå i sommer. I går hadde jeg og S en stor grillfest med alle kompisene hans og mine venninner, det var så koselig. Vi grillet, så på fotball VM og satt ute på terrassen til solen gikk ned, deilig! Det var godt å ha alle samlet rundt meg igjen, og jeg koste meg ihjel ♥ 

Jeg hadde på meg verdens skjønneste sommerkjole fra Bik Bok! Løs og lett, og jeg elsker detaljene med snorene, cut-outs på ermene og den bølgete kanten nederst. Perfekt for varme dager og nydelige sommerkvelder! 

Hva synes dere? Og hvordan var helgen deres? ♥Light blue & Yellow

 • 01.06.2014 - 01:37

Hei dere♥ I dag har vært en av de dagene hvor jeg ikke har gjort noe spesielt, og det har vært veldig herlig. Ingenting er som å sovne i solen på terrassen, kjøre med vinduet åpent mens younger spiller på anlegget, lage et stort, godt måltid og se på film fra en trygg armkrok. Akkurat slik fridager skal være i mine øyne. Nå ligger jeg mett og fornøyd og nesten sovner på sofaen, ville bare titte innom og vise dere dagens antrekk. Det er så gøy å kle seg når det er sol og varmt ute, elsker å gå med lette klær i lyse farger. 

- Et lite bildedryss - Hele antrekket er fra Zara ♥

Hva synes dere?

Oversized knit & rose print

 • 29.05.2014 - 23:09


Bik Bok: Shorts og veske  //  Gina Tricot: Knit  //  Skoene er fra en plass i syden 

Deilig å bare ta på seg en litt oversized strikkegenser på varme sommerkvelder over en blomstrete silkeshorts, så har jeg et antrekk. Favoritt vesken fra Angelica Blick kolleksjonen pynter opp et enkelt antrekk, og er kjempefin å ha med for den rommer alt jeg trenger av mobil, lommebok, leppestift osv. Neglelakken er fra Chanel i fargen June, perfekt om sommeren til solbrun hud. 

Hva synes dere? ♥

Bik Bok by Angelica Blick outfit

 • 24.05.2014 - 17:41

Hei dere♥ Her kommer bildene av gårsdagens antrekk; 

Bik Bok by Angelica Blick: Genser og veske  //  Topshop: Skjørt  //  Bjørg: Armbånd  

Hva synes dere? ♥

Angelica Blick slapp kolleksjonen sin for Bik Bok, da jeg var i New York. På grunn av tidsforskjellen forsvant plaggene fra nettbutikken før jeg i det hele tatt hadde våknet, men S var så snill og fikk tak i to ting som var på ønskelisten min. Jeg er veldig glad i topper og gensere som er litt korte, denne er utrolig behagelig og i en veldig fin blåfarge. Egentlig ville jeg matche den med shortsen i samme mønster, men den var utsolgt, så da ble det et highwaist skjørt fra Topshop istedet! Vesken fra Blick kolleksjonen må være den fineste vesken jeg eier, elsker detaljene i rosegull! Og med armbåndet fra Bjørg ble det komplett  

Dressed for snowy weather

 • 29.01.2014 - 20:00

Acne: T-skjorte, Cardigan og skjerf  //  FWSS: Lue  //  Gina Tricot: Highwaist jeans  //  DNA: Sko  //  Bjørg: Smykke  //  Camilla Pihl: Armbånd  // Accessorize: Hansker

Når det er så kaldt og snør ute frister ikke noe annet enn å pakke seg inn i varme, myke klær. Jeg bor nesten i denne cardiganen for tiden, den er så varm og lett å slenge over. Jeg har fått utrolig mange komplimenter for den, senest i går kom det ei bort når vi satt på Hard Rock Cafè og spurte hvor jeg hadde kjøpt den. Antrekket i dag ble veldig enkelt, med små, fine detaljer som pynter det opp litt. Favorittsmykkene mine var begge gaver, smykket fikk jeg av S og armbåndet fikk jeg av familien hans. Det er jo nesten umulig å gå ute uten å fryse av seg ørene, så jeg er avhengig av den varme luen min for å holde varmen litt fra den kalde vinden. Den ser hvit ut på bildene, men har egentlig en supersøt, lys mint farge som dere kan se bedre i dette innlegget. 

Hva synes dere?

 

F W S S

 • 24.01.2014 - 16:06

Ååh i dag er det en sånn herlig dag med strålende sol og isende kald vind, med andre ord: en perfekt dag for den søte luen min fra FWSS. Den er kjempegod og varm, og elsker at den er i en sånn lys og søt mint farge. Det skal jo begynne å gå mot vår snart, men det er fortsatt iskaldt, så det passet fint med en som var i en litt mer vår farge, og samtidig holder varmen. 

I dag har jeg vært på jobb, og nå skal jeg snart begynne å ordne til her hjemme for besøk. Jeg skal ha avskjedsfest med venninnene mine i dag, blir trist å forlate den gode gjengen min :-( Det blir nok en fin kveld, koselig å samle alle sammen en siste gang før jeg drar. Nå skal jeg sette på masse høy musikk og kose meg med å rydde og lage mat. Håper dere får en strålende fredag!♥
Classic shirts

 • 22.01.2014 - 00:13

God kveld dere♥ Åå i dag har vært en deilig dag! Jeg var som sagt hårmodell i dag og ble dullet med i et par timer. Cecilie er jo så flink! Nå er håret mitt skinnende nytt og fint, så deilig. Resten av dagen gikk til vasking av klær, og deretter en koselig middag på Egon med Firkløveren♥ (Meg, Bettina, Silje og Zahra). Det er ingen jeg ler så mye sammen med som med dem. Elsker at vi kan sitte i timesvis og skravle og le, kjenner jeg kommer virkelig til å savne det. Ville bare vise dere to nye skjorter på Gina som jeg synes er utrolig fine. Synes det er litt gøy å ha litt skikkelige skoleklær til New York, og har lett lenge etter fine, klassiske skjorter som kan brukes til hverdags. Jeg tok en ensfarget lyseblå og en lyserosa med striper, gleder meg til å kombinere dem med bare en cardigan over eller under en varm strikkegenser. 


 

Fine ikke sant? Di kommer i mange flere farger og varianter også!

Nå skal jeg krype inn i armkroken til S, natta søte♥

Today`s deets

 • 14.01.2014 - 14:40

Hei dere!♥ Åå så fint det var ute i dag, et lett teppe av snø og strålende sol. Jeg var en tur i byen sammen med mamma og kikket rundt i butikker og spiste lunsj. Veldig koselig, lenge siden vi har hatt en slik dag. Etterpå møtte jeg Sindre i byen, og nå slapper vi litt av hjemme før jeg skal på jobb på Gina Tricot. Jeg er ferdig halv syv og drar rett bort til Maren. Vi skal ha ha jentekveld med film og noe godt å spise, det blir koselig♥ Nå må jeg gjøre meg klar til jobb, under er litt detalje bilder av dagens antrekk:

DNA: Sko  //  Michael Kors: Veske  //  Marc Jacobs: Armbånd  //  Acne: Genser

Apple bottom jeans

 • 13.01.2014 - 21:19

God kveld skjønninger!♥ Beklager så sen oppdatering, men jeg jobbet 12-1930 på Gina Tricot i dag så jeg har ikke rukket å blogge før nå. Da jeg våknet i dag og så snøstormen som herjet utenfor vinduet mitt, hadde jeg mest lyst til å bare bli under den varme dyna, men jeg kom meg opp og drasset meg avgårde til bussen. Det var en lang arbeidsdag, men hadde et lite koselig avbrekk i midten da jeg og Sindre gikk på Ostehuset og spiste lunsj i pausen min. Kjente at jeg trengte en koselig date med god mat og varm sjokolade i dag, hverdagsluksus. Nå passer jeg lillebroren min og slapper av med en god bok, fikk endel bra engelske bøker til jul som jeg kunne ha på flyet til New York, tenkte kanskje skrive en anbefaling hvis noen ønsket det? Jeg ville egentlig bare titte innom og ønske dere en fin mandag, og håper at dere får en god uke!

Samtidig vil jeg bare vise min nye favoritt jeans som jeg kjøpte på fredag. Jeg er veldig lav, men har samtidig ganske mye kurver, så det er en liten utfordring å finne bukser som sitter fint på. Jeg har lenge tenkt på å investere i en Levis bukse, og da de var på salg så slo jeg til! Den er utrolig behagelig å gå i, samtidig som den sitter som ett skudd. De andre buksene jeg har føles nesten litt slappe i forhold. Helt klart verdt å investere i en slik god bukse! 
Friday outfit

 • 10.01.2014 - 21:12

Vero Moda: T-skjorte  //  Bik Bok: Jeans  //  Acne: Cardigan  //  Bjørg: Smykker 

Elsker antrekket jeg har på i dag, og grunnen til det er at det er satt sammen av noen av mine kjæreste favoritter. T-skjorten fikk jeg til jul av stemoren min, og teksten betyr veldig mye for meg. Hun sa at da hun så den tenkte hun med en gang på meg. Er så koselig med gaver som har en spesiell tanke bak seg. Bjørg smykkene fikk jeg av S i julegave, og de har også en stor betydning for meg som jeg skrev om i ett av innleggene under. Og så er det jo verdens mykeste, varmeste cardigan. Har bestemt meg for å flytte inn i den! I tillegg synes jeg fargen er så skjønn. Siden det var fredag og helg følte jeg for å pynte meg litt ekstra og toppet antrekket med en klassisk rød leppestift fra Dior som jeg fikk av min kjære bestevenninne. (Er det rart jeg er glad i dette antrekket eller?)

Nå må jeg løpe, for jentene venter på meg! Typisk meg å være ute litt i siste liten.. Ha en fin fredagskveld!♥

Hva synes dere om antrekket?

Acne Raya

 • 09.01.2014 - 18:29

Noen ganger må man ha litt flaks, og det hadde jeg virkelig her om dagen! Jeg har lenge ønsket meg Acne Raya i fargen Dove White, men den kom utrolig sent til Stavanger, og når den endelig kom var jeg i London... Jeg gikk innom Acne butikken her om dagen bare for å sjekke en ekstra gang om de kanskje hadde fått inn flere, men det var ingen å se på klesstativene. Idet jeg skulle til å gå ut av butikken spurte hun som jobbet der om jeg lette etter noe spesielt, og jeg svarte at jeg skulle bare se om dem hadde Acne Raya inne. Det viste seg at hun hadde kjøpt med seg to størrelser hjem for å prøve, og skulle ta med tilbake den i XS, det var jo perfekt! En kompis av meg jobber på Acne så han la den av, og jeg var og hentet den i dag. En stk fornøyd frøken som gikk ut av butikken! Synes det er mye kjekkere å kjøpe noe som jeg har ønsket meg lenge, enn mange plagg som er nesten like og som du blir fort lei av. 

Elsker fargen og det myke stoffet, utrolig varm og deilig å ha på seg, perfekt til kalde dager i New York. Den passer til alt, og er veldig tidløs. In love♥

Gotta love late christmas presents

 • 07.01.2014 - 21:58

Hei fine!♥ Håper dagen deres har vært bra? Min startet med jobb på Kremmerhuset 10-16, holder på å gjøre butikken klar for våren, det kommer til å bli så fint! Etter jobb møtte jeg Sindre for å dra på shopping, han skulle ha endel nye klær. Synes faktisk det nesten er kjekkere å gå og plukke ut klær til ham enn meg selv. Nå slapper vi av med litt New Girl på skjermen, koselig tirsdags kveld. Men over til overskriften, jeg fikk julegaven min av Sindre i dag! På grunn av London turen så ble den forskjøvet litt, men den var såå verdt å vente på! 

Jeg fikk After Eden Armpiece og Anatomic Heart Necklace, såå nydelig! Jeg har en ganske spesiell smak på noen ting, og Bjørg er mitt absolutte favoritt merke av smykker. Synes alle smykkene deres er så unike og spesielle, noe litt utenom det vanlige. Synes det er mye kjekkere å ha noen litt anderledes smykker som ikke alle andre har. 

Armbåndet forestiller den øverste delen av ryggraden. For meg betyr armbåndet styrke. At du har en sterk ryggrad, kjenner deg selv og står på selv om du møter motstand i livet. Men også styrke på en annen måte, for jeg var i en bilulykke for noen år siden og skadet ryggen ganske hardt så jeg er ofte plaget med smerter, men det er noe jeg har lært å leve med og som har gjort meg sterkere. Derfor skal jeg se ned på det armbåndet og huske på hvor sterk jeg er♥

Dette smykket har jeg ønsket meg utrolig lenge. Jeg er ikke så stor fan av slike vanlige hjertesmykker, men dette var mye mer unikt. Elsker at det er en etterligning av et ekte hjerte. Det henger også en liten plate på kjedet hvor det står: "ab imo pectore" som betyr "from the bottom of my heart"  Det skal henge nært mitt hjerte hele tiden♥ 

Two pretty things

 • 05.01.2014 - 15:18

Hei dere♥ Hvordan har helgen deres vært? Min har gått til maling, jobbing på både Gina Tricot, Kremmerhuset oog Tango, puuh. Nå har jeg sunket ned i sofaen og slapper av. Skal bare nyte denne søndagen fullt ut og samle krefter til den nye uken. Muligens at det blir en liten kinotur senere.

Som dere vet, så har jeg en svakhet for fine ting, og tenkte å dele to av mine favoritter atm med dere: 

 

Deksel fra Marc by Marc Jacobs♥  Jeg elsker ugler og jeg elsker Marc Jacobs, så når jeg fikk ny telefon var dette dekselet perfekt. Liker så godt det enkle designet, samtidig som det er veldig søtt. Jeg fant det når jeg var ute på julegaveshopping (viktig å gi gaver til seg selv også hehe..) og det var det siste som var igjen, lucky girl! 

Neglelakk fra Dior♥ Jeg har alltid neglelakk på neglene, og i disse høst/vintermånedene liker jeg å ha litt mørke farger, men ikke helt svart. Denne neglelakken jeg fikk i pakkekalenderen av Sindre passer perfekt! En litt dyp, vinrød farge 

 

Har dere en favoritt ting for tiden?

Dinner party outfit

 • 29.12.2013 - 15:50

Hei fininger♥ I dag skal vi ha god kalkun middag her hjemme med besteforeldrene mine på begge sider og Sindre. Noe jeg elsker ved julen er at du får pynte deg så ofte i forskjellige kjoler og skjørt, være ekstra jentete på badet. Jeg tok et par antrekksbilder til dere:  

 

Gina Tricot 

Topshop

 

 

 

The perfect dress for christmas eve

 • 01.12.2013 - 22:37// Gina Tricot 

 

Jeg ble såå glad da vi fikk inn denne prinsesskjolen på Gina, den måtte bli med meg hjem med en gang. Elsker slike kjoler med paljetter, tyll, åpen rygg og markert brystparti. Det blir årets julekjole♥ Kommer til å føle meg som en liten juleengel der jeg går med tyll dansende over knærne og paljetter som glitrer mot ansiktet, juletreet som skinner og lyden av julemusikk i bakgrunnen. Bestilte også en kjole til nyttårsaften i dag, gjelder å være tidlig ute, kjolene flyr jo ut av butikkene og nettstedene! Elsker å pynte meg, så benytter enhver anledning i julen til å pynte meg i fine kjoler.

Har dere begynt å se på jul og nyttårskjoler? 

For cold days

 • 19.11.2013 - 10:38

Hei dere!♥ I dag hadde jeg virkelig ikke lyst til å dra meg ut av den varme dynen. Satt oppe til ganske sent i går og stresset med søknaden om visum til Den Amerikanske Ambassaden, utrolig mange rare spørsmål. Men nå er det i hvert fall gjort, og om akkurat en uke har jeg intervju der. Mens jeg er i Oslo skal jeg også møte mine kjære New York roomies for første gang, gleder meg! Det var så utrolig kaldt i morges, da jeg gikk tur med Simba. Pakket meg godt inn i lue, skjerf, kosebukse og vinterjakke. Etterpå satt vi begge to innpakket i et teppe foran peisen, jeg koste meg med en kopp te og nøt stillheten i huset. Synes det er så deilig med lit rolig tid for meg selv om morningen, før den travle dagen begynner. Nå skal jeg straks kle meg og dra til jobb, er ferdig klokken 7, og skal rett til BI for å ha studydate med Sindre. Speaking of cold, tenkte å vise dere mine nye varme venner for  kalde vinterdager: 

 

 

Da stefaren til Sindre kom hjem fra Houston på søndag hadde han med verdens herligste sko til meg. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i uggs, men disse var veldig små og fine med søte diamant detaljer. I tillegg er de fòret med verdens mykeste pusepels, kommer garantert til å holde meg varm på kalde dager. Gleder meg til å bruke dem masse i disse mørke, kalde vintermånedene. Mine nye varme favoritter♥

Soft pink dress

 • 18.11.2013 - 23:07

God kveld skjønninger♥ Det ble litt sen oppdatering i dag for jeg stengte på Gina Tricot, og deretter dro jeg rett til Zahra for å se Top Model med jentene, mandagstradisjon hihi :-) Ingebjørg er fortsatt med, blir bare mer og mer gira for hver gang, nå er det bare to utstemninger igjen! Kjempestolt av deg Ingebjørg♥ Nå skal jeg straks sette meg ned med hjemmelagde boller og en kopp med varm sjokolade og fylle ut søknad til Den Amerikanske Ambassaden, har intervju neste uke. Kjenner sommerfuglene begynner å sverme rundt i hele kroppen, det er ikke lenge igjen, NYC jeg kommer snart! Over til overskriften, jeg tok bilder av lørdagens antrekk til dere i dag, siden jeg ikke rakk det i helgen, håper dere liker det: 

 Mer info om antrekket finner dere her

Selv eelsker jeg den supersøte jentete kjolen, den er så lett og fin! Hva synes dere?

Last night out details

 • 17.11.2013 - 20:30

Hei fininger♥ Har dere hatt en fin uke? For noen regnfulle dager det har vært. Jeg blir tidligere trøtt på slike dager, og går på en måte litt i dvale. Vil helst krype inn under et teppe med noe varmt å drikke og bare kose meg. Bloggmotivasjonen forsvinner litt, men håper på at det tar seg opp igjen litt nå. Jeg oppdaterer oftere på instagram (veronicachr), så dere som følger meg der har gjerne fått med dere litt av uken min. Denne uken var jeg blant annet i stallen med lillebroren til Sindre. Jeg elsker dyr, og synes hester er utrolig nydelige. De er liksom så majestetiske. Så mens lillebroren til S salet opp, sto jeg og klappet og kosesnakket til hesten, haha♥

Jeg har jo fortsatt to eksamener igjen (...), så på tirsdag ble jeg med Sindre til BI når han skulle jobbe med studiegruppen sin for å lese. Synes det er litt mer motiverende å lese i et skolemiljø hvor andre driver å jobber med sine fag, enn å sitte hjemme hvor alt annet enn å lese frister. Fikk faktisk gjort en god del, så det hjalp veldig! Gleder meg bare til å bli ferdig og feire med London tur, det blir herlig♥ 

I går var jeg ute med Gina Tricot jentene. Vi hadde først vorsh hos Helen med pizza og jentesnakk, før vi dro videre i bursdagen til Caroline og til slutt byen. Det var en utrolig bra kveld med verdens kjekkeste kollegaer. På byen møtte jeg resten av venninnegjengen min, så jeg var omringet av de herligste personene jeg vet om. Vi var både innom Checkpoint og Dickens, og det var så koselig å møte igjen folk jeg ikke har sett på lenge. Dagen i går var utrolig travel, jeg jobbet på Gina Tricot på Kvadrat og hadde såvidt tid til alt det som skulle ordnes for kvelden. Sindre kom til Kvadrat når han var ferdig på jobb og fikk oppdraget i å plukke ut et antrekk til meg mens jeg jobbet den siste timen. Jeg hadde nøyaktig ti minutter på å ordne meg, da vi kom hjem (men brukte 10 ekstra..) og løp rundt som en tulling med kjolen flagrende rundt meg, en sko i hånden, neglelakken tatt av på den ene hånden og tre forskjellige poser med ting uten å ane hva jeg skulle ha med meg. Typisk meg er jo litt hasta la vista i farten og kommer løpende inn døren, men det er vel litt av sjarmen håper jeg. Det ble i hvert fall en vellykket kveld, og det var en fornøyd frøken som satt i taxien hjem med Burger King posen i hånden og et fast grep om min kjære Marc Jacobs, always classy haha.. Veel, over til kveldens antrekk, hvor all creds må gå til Sindre: 

Bik Bok: Kjole og smykke  //   Zoya: Neglelakk   //    Marc Jacobs: Veske

Gutten min slo virkelig spikeren på hodet, elsker den superskjønne silke kjolen! Matchet den med et statement smykke og gull glitrende negler. Marc Jacobs vesken er min lojale venn på byen, passer på at denne vimsen ikke roter bort hverken bankkort eller mobil (om jeg er flink til å ta mobilen når jeg er ute er en annen sak).

Hva synes dere? Jeg tenkte å ta bedre bilder med kjolen på forhåpentligvis i morgen hvis dere er interessert i det?♥ 

I dag har vært skikkelig slakkedag, min underholdning har vært Sindre som vasket etter vorshet sitt i går. Gårsdagens helt blir dagens vaskekone, haha ;-) Ellers har vi bare kost oss med kinamat og film, skikkelig kosesøndag♥ 

Hvordan har deres uke/helg vært? 

Girly knitted

 • 09.11.2013 - 22:40

God lørdag fininger!♥ Endelig helg! Det er så deilig å komme hjem og kunne slappe skikkelig av, selv om jeg skal på varetelling i morgen et par timer da. I går skulle jeg være med jentene, og det endte opp med at vi satt tre timer på Egon og snakket. Jeg hadde verdens beste milkshake, oreo milkshake. Åå så deilig det var å le, le så mye at du kjente det dypt nedi magen. Ingenting er bedre enn litt kvalitetstid med de herligste jentene. Da jeg kom hjem fra jobb i dag, kom jeg brasende inn døren med tårer i øynene, hetten trukket godt nedover ansiktet, og skjerfet dratt opp over ørene. Jeg er nemlig livredd for fyrverkeri, og på vei hjem fra bussen var det noen tolvåringer som hadde bestemt seg for å eksperimentere med raketter. De løp villt rundt og skjøt ut fyrverkeri, sånn som smeller skikkelig høyt. Med hjerte i halsen løp jeg med fingrene hardt presset inn i ørene og håpte at jeg ikke skulle dø. Noen drittunger burde holde seg inne! :-( Anyways, nå har jeg filmkveld med Sindre. Vi har laget god mat, jeg knuste både ham og lillebroren min i Wii bowling (girlpower hihi) og nå skal jeg og S se Slumdog Millionaire. Det er veldig lenge siden jeg har sett den filmen, hadde glemt hvor bra den er. Elsker filmer hvor du lærer litt om hvordan kulturen er i andre land. Vel, nok skravling fra min kant! Ville bare titte innom og ønske dere en fin lørdag, og dele bilder av dagens antrekk med dere: 

 

 

Gina Tricot: Cardigan, topp, bukse, klokke og skjerf        //            Michael Kors: Lommebok

 

Elsker den jentete kosecardiganen min fra Gina, den er så utrolig søt i tillegg til at den er veldig varm og god. Perfekt til kalde vinterdager. T-skjorten er det egentlig litt skimmer/glitter i, men det synes dessverre ikke på bildene. Den er mye finere i virkeligheten synes jeg, litt mer pyntet enn en vanlig t-skjorte. Den svarte highwaist buksen er min absolutte favoritt i jeans skuffen, elsker at den er så slim og går litt høyt opp slik at beina blir veldig slanke og fine. Den er veldig myk og behagelig å gå i. Lommeboken var en gave fra Frankrike fra S♥

Hva synes dere?

Prøver nye ting

 • 08.11.2013 - 20:48

God fredag skjønninger!♥ Har dere hatt en bra uke? Dette har vært en utrolig utfordrende og gøy uke for min del. Jeg må få lov til å skryte litt og fortelle at jeg nailet første eksamen med en sterk 5 i karakter, utrolig lettet og fornøyd. Nå må jeg bare gjøre det like bra på di to neste! Etter eksamen så trengte jeg en hel dag med bare avslapping og slippe å tenke på noen ting som helst, så da la jeg fra meg bloggen i tillegg, håper dere har forståelse for det. Men, som kanskje noen av dere allerede har fått med dere på instagram, så var jeg modell for G-sport i går. Det var flere butikker som hadde catwalk, blant annet Bik Bok, Volt, Carlings, Cmyk osv. Jeg gikk i noen utrolig fine skiklær, det ble litt varmt etter hvert, men det var veldig gøy. Det var en utrolig kjekk opplevelse, synes det er gøy å være med på nye ting og utfordre meg selv litt. Jeg fikk i hvert fall med meg noen utrolig fine ting som takk:  

 Utrolig bra sportssett fra Kari Traa, elsker mønsteret! Og ikke minst gode og varme sokker fra Kari Traa. Ble så glad! 

I dag har jeg vært på jobb på Gina Tricot, og nå er det god mat og The Voice på skjermen hjemme. Om en liten stund skal jeg til Charlotte og henge med mine elskede jenter♥

Hva gjør dere i kveld?


I wished for macarons, and this is what I got

 • 04.11.2013 - 20:44

S is home!♥♥  Endelig kom Sindre hjem fra Frankrike, så godt å få ham hjem igjen. Det var så herlig å våkne opp i armene hans igjen i morges, akkurat der jeg hører hjemme. Før han dro til Frankrike spurte han om det var noe jeg ønsket meg, og jeg svarte at jeg hadde utrolig lyst på ekte, franske makroner. I går kveld, da jeg skulle legge meg lå disse herlighetene fint pakket inn på puten min: 

 

 

 

Han hadde vært på et fint, gammelt fransk bakeri og kjøpt makroner til meg. Jeg smakte såvidt på kremen på den ene, og den var utrolig god! Smakte som om det var laget helt fra bunnen av. Følte meg litt som i Gossip Girl når de alltid importerer makroner fra Frankrike, hihi :-) I tillegg fikk jeg Michael Kors lommebok som passet perfekt til vesken min. Har lenge ønsket meg en slik enkel, klassisk lommebok som ikke er altfor stor, og denne oppfylte alle kriteriene. Til slutt lå den siste parfymen fra Roberto Cavalli; Just Cavalli. Den lukter helt himmelsk, og ikke minst har den et utrolig fint design. Åå jeg er så heldig! Føler meg som en prinsesse, litt klisjè sagt kanskje men det får bare være.

Mye fint ikke sant?

Roserøde kinn

 • 02.11.2013 - 17:59

Med roserøde kinn, kald nese og frossen pust trasket jeg avgårde til bussen i dag tidlig. Solstrålene glimtet til mellom løvverket på trærne, og en svak varme gled over ansiktet mitt. De røde og oransje bladene som lå på bakken var enda våte etter nattens stormende regn. Det var en nydelig høstdag, og jeg nøt hvert sekund av den lille spaserturen min. Med Youth spillende i ørene, var den fredfulle morgenen komplett. Jeg gikk innom butikken og kjøpte lørdagsgodt til meg og Carina, god helgestemning. Som sagt så jobbet jeg på Kremmerhuset i dag, og det var en kjempekoselig arbeidsdag med søta. Nå må jeg straks begynne å stelle meg, skal i en bursdag i kveld. Tenkte bare å titte innom å vise dagens antrekk, og ikke minst ønske dere en utrolig fin lørdag! God klem til dere alle♥

 

Acne: Genser   //   Gina Tricot: Celine skjerf    //    Marc Jacobs: Veske og armbånd   //    Nike: Sko

 

Hva synes dere? Har dere noen kjekke planer i kveld?♥

It`s getting colder

 • 01.11.2013 - 18:02

 

Endeliig fredag! Dette har vært en lang uke, men samtidig har den gått veldig fort. Det er deilig med helg uansett, og jeg gleder meg til å senke skuldrene. Jeg er teenagemom denne helgen og passer lillebrødrene til Sindre, så jeg skal straks på butikken å handle inn til en god middag. I kveld skal jeg bare slappe av og lese, har første eksamen neste uke (nerver!!). I morgen blir det jobb på Kremmerhuset med søteste Carina. Det er litt lenge siden jeg har jobbet der nå, så jeg gleder meg masse. Kom gjerne innom, Kremmerhuset er den beste plassen å handle når det nærmer seg jul, såå mye fint! I morgen kveld skal jeg i bursdag, og det er visst påbudt å kle seg ut. Hva jeg skal kle meg ut som er alltid det store spørsmålet, har ikke lyst til å være noe av det standard greiene som millitær, politi osv. Har dere noen forslag til meg?

Ettersom kvikksølvet synker på gradestokken for hver dag som går, får jeg mer og mer behov for lag på lag med varme klær jeg kan pakke meg inn i. Frysepinnen som jeg er, er jeg nesten avhengig av skjerf når det er kaldt ute. Litt beskyttelse rundt halsen og nakken hjelper så utrolig mye, og holder meg god og varm. Nå har vi fått inn noen utrolig herlige skjerf på Gina Tricot, ligner veldig på Acne skjerf. De finnes i grått, svart, blått, vinrødt og lyselilla. Dere må være raske, for de selges utrolig fort ut!

 

 

Jeg elsker den utrolig skjønne, lyse lillafargen! Synes det sprer litt farge over ellers mørke antrekk som blir brukt på vinteren. Et svart, enkelt skjerf er jo et must i vintermånedene, passer til alt og ser veldig fint og klassisk ut. Jeg la ut et bilde med det lilla skjerfet på på instagram her om dagen: 

  

Hva er deres helgeplaner? Har dere forslag til hva jeg kan kle meg ut som?♥

Classy autumn

 • 16.10.2013 - 22:09

 

 

 

 Elsker dette antrekket! Både bodyen og skjørtet er fra Bik Bok, såå fint. Synes linjene på bodyen lager et veldig fint snitt, og mønsteret på skjørtet er veldig klassisk og enkelt. Hvem sa at antrekk om høsten bare må bestå av store gensere og en varm bukse? Jeg hadde en svart tynn strømpebukse under, men syntes det var finere på bildene uten. Utenpå hadde jeg en hvit kåpe og et stort, varmt skjerf (dere kan se bilde i forrige innlegg). Jeg blir fort lei av å bare gå i bukser osv, og kommer helt klart til å bruke mer skjørt også til hverdags fremover. Føler meg med en gang litt ekstra pyntet og fin. 

 

Hva synes dere?♥

 

The perfect autumn outfit

 • 13.10.2013 - 10:00

Dna: Sko

Acne: Genser

Marc Jacobs: Armbånd


  

Zara: skjerf  //  Ray Ban: Sunnies

Michael Kors: Veske

Gårdsdagen var en perfekt høstdag, og det krevde det perfekte høstantrekket. Den nye favoritt genseren min passet perfekt til en dag som denne, stor, myk og varm. Med bare en enkel strømpebukse under, boots og et skjerf surret et par ganger rundt halsen ble det et godt og behagelig antrekk. Med de fine armbåndene fra Marc Jacobs og vesken ble antrekket litt mer pyntet, og passet godt til en lørdag i byen. Jeg elsker høsten, og dagen i går var akkurat slik det skal være i mine øyne. Passe kaldt så du kan pakke deg inn i en stor genser og skjerf, strålende sol som treffer glasset i solbrillene og tørt, halvfrossent løv fra natten før som knitrer under et par høyhælte boots. Det gir en så kriblende god og varm følelse i hele kroppen, og jeg nyter verden og å være levende. Flere slike høstdager kan bare komme, jeg gleder meg

I have an extraordinary kind boyfriend

 • 11.10.2013 - 19:11

 

Happy friday beauties! Åå så deilig det var å våkne opp med solstråler skinnende inn gjennom vinduet, varmet ansiktet og badet rommet i et gyllent lys. Jeg lå og lyttet til Sindre som fortsatt sov, mens jeg sakte lot kroppen våkne i sitt eget tempo. Etter den ekstremt lange dagen i går var det deilig å våkne opp helt uthvilt og ikke skulle skynde seg avgårde til noen ting. Vi hadde en rolig morgen med pannekaker og blåbærsyltetøy, rørte blåbær minner meg sånn om høst. Vi dro en liten tur til byen og kikket litt rundt i butikker, før vi møtte pappa når han var ferdig på jobb, og dro på cafè. I kveld skal vi bare slappe av hjemme med god mat og film. Det var endel vi hadde tenkt til å gjøre og se mens vi var på besøk i Bergen, men fant ut at det var best å spare det til i morgen. Synes det er så koselig å starte helgen med å bare slappe av hjemme med noe godt å spise og kjekke programmer på skjermen, det er da det virkelig føles som helg i mine øyne.

Det var en spesiell, fin skatt som fikk bli med meg hjem fra byen i dag: 


 

Åå kjære Acne genser, du er min nye bestevenn på kalde dager. Jeg har lett etter denne genseren over alt i Stavanger, men den har vært utsolgt. Heldigvis fant jeg den i den første butikken vi gikk inn i idag. Jeg har en så utrolig snill kjæreste som ga meg verdens fineste genser, føler meg som en bortskjemt prinsesse. Gleder meg såå til å bruke den på kalde dager med bare en enkel strømpebukse under, store skjerf og hansker. Love you S♥

 

Det var en til liten skatt som havnet oppi handleposen i dag, nemlig Alexa Chung boken:

 

Gleder meg til å samle masse inspirasjon fra denne! 

Håper dere har en fin start på helgen og får ladet opp kreftene etter en lang uke. Det er vel noen som har høstferie nå? Håper dere nyter den siste helgen, før det er tilbake til hverdagen. Sender en stor klem til dere alle sammen♥

 

Nelly autumn sale

 • 10.10.2013 - 00:21

 

Hei dere! Kvikksølvet på gradestokken synker for hver dag som går, og det er sikkert andre enn meg som også er på jakt etter den perfekte vinterjakken å pakke seg inn i på kalde dager. Derfor tenkte jeg å tipse dere om at Nelly har 15% avslag på alle jakker akkurat nå! Tilbudet gjelder til og med fredag 11.10 kl 10:00, så det gjelder å være rask og benytte sjansen, kanskje dere får gjort et par kupp? Nedenfor har jeg plukket ut mine favoritter, veier mest mot nr 1 faktisk, synes Woolrich jakkene er så fine! 

 1. her 2. her 3. her 4. her5. her 6. her

Hvilken er din favoritt? Klikk her for å komme til hele salget. Happy shopping sweeties♥

 

Trykk "liker" deretter "del" for å spre tipset videre til andre. 

Diamond dress

 • 03.10.2013 - 15:35

 Dette er en veldig anderledes type diamant kjole enn dem jeg har sett tidligere. Hver gang jeg har vært på jobb har jeg sett på den, holdt den opp og beundret den. Den er liksom veldig spesiell/fin, og jeg elsker å ha noe som er litt spesielt som ikke alle andre kommer på å kjøpe. Og i går fikk denne diamanten av en kjole bli med meg hjemI helgen har nemlig jeg og kjæresten jubileum, og jeg skal på et skikkelig jentevorsh med hele jentegjengen, så da ville jeg gjerne pynte meg litt ekstra. Jeg har egentlig hatt shoppestopp en god stund nå, og det er så mye kjekkere å unne deg noe fint når det ikke skjer så ofte, føler jeg har fortjent det mer da. Gleder meg masse til å kle meg i denne herligheten til helgen! 

Burgundy love

 • 29.09.2013 - 19:01
 

Deguy: Poncho //  Gina Tricot: Skjørt // Bobbi Brown: leppestift // Michael Kors: Veske 

 

Hva synes dere?♥

 

White, red & gold

 • 27.09.2013 - 17:26

Hei dere! I kveld skal jeg jo som sagt på "familiemiddag" med jentegjengen. Haha, vi har kjent hverandre så lenge at det føles som vi er en liten familie, og da er det koselig med slike stunder på fredagskvelden med masse god mat og noe gøy på tv skjermen. Kjenner jeg oss rett så kommer vi ikke til å følge så veldig mye med på programmet, og heller skravle i munnen på hverandre. Vi er veldig jentete og elsker å pynte oss, så da bestemte vi oss for å kle oss litt ekstra fint i dag. Jeg tok et par kjappe antrekksbilder til dere før jeg dro ut i dag: 

 

Gina Tricot: Tunika og klokke  //  Camilla Pihl: Armbånd

 

Elsker den klassiske kombinasjonen av hvitt, rødt og gull. Tunikaen er veldig enkel, men liker den fine snøringen i livet som gir den litt mer fasong. Den er i tillegg utrolig myk og behagelig å ha på. Dette innlegget er forhåndsskrevet, så akkurat nå er jeg på jobb. Gleder meg til det blir helg kl 19, så blir det avslapping og kos resten av kvelden. Ha en fin kveld skjønne!♥

 

 

Spending the day in my poncho

 • 22.09.2013 - 22:12

Endelig en kald høst søndag med rufsende vind, yrende regn og tyssende mørke. En perfekt dag for å krype inn i den myke, varme ponchoen min. Den er definitivt min favoritt gjennom hele den kalde høsten og vinteren. Nå er jeg hos besteforeldrene mine, har fri fra jobb i morgen så det er deilig å komme bort fra byen litt og slappe av. Blir alltid så mye roligere i slike omgivelser, og klarer å senke skuldrene helt. I går var jeg først på jobb på Kremmerhuset, og etterpå møtte jeg Sindre i byen for å gå på cafè. Elsker stemningen på cafèer, spesielt på lørdager. Synes det er så koselig å bare ha et lite avbrekk på en dag hvor det meste går i ett av planer, sitte og snakke i godt selskap med en kopp med noe varmt å drikke mellom hendene. På kvelden skulle jeg på tapas kveld med beste Gina-jentene. Vi hadde alle med en rett hver, og jeg laget scampi (med litt hjelp av S), de ble supergode. Det var en kjempekjekk kveld, det er en herlig jentegjeng. Nå skal jeg krype enda lengre inn i ponchoen min, se på serier og nyte at jeg ikke må opp tidlig i morgen og bare kan ta det helt med ro. Håper dere har hatt en fantastisk helg og har brukt søndagen til å lade opp til den kommende uken♥Workaholic

 • 20.09.2013 - 14:01

Hei fine! Nå er jeg på jobb på Gina Tricot, har pause så tenkte å benytte anledningen til å ønske dere en god helg! Selv har jeg en 11 timers lang arbeidsdag i dag, men solen skinner og jeg er omringet av herlige mennesker, så da ble ikke dagen så lang alikevel. Selv om jeg skal jobbe i morgen også så har jeg en veldig kjekk helg foran meg, gleder meg masse! Skal dere noe gøy i helgen? Vil gjerne høre<3
Nå må jeg drikke opp resten av smoothien min før jeg løper ut igjen, ga meg selv en special treat i dag ettersom jeg trengte den ekstra energien!
Ha det fint så lenge<3

I want a deer in my garden

 • 18.09.2013 - 19:00

Åå som jeg elsker den nye t-skjorten min! Myk og behagelig med verdens skjønneste motiv. Hjort og dådyr er noen av de skjønneste skapningene jeg vet om. Besteforeldrene mine har dem i hagen sin hele tiden, skulle ønske de ville komme til min også. Jeg kunne sittet foran vinduet og betraktet dem i evigheter. Søte, uskyldige og forsiktige bambier som lusker rundt i hagen på lette hover og med spisse ører. Dype, mørkebrune øyne speider rundt i det tyssende høstmørket. Det er bare jeg som ser, og jeg gir dem lov. Dere får spise alle rosene i hagen om dere ønsker, så lenge jeg får sitte i fred og betrakte. Noe av det fineste i verden er dyr i sitt naturlige element, finnes ikke noe mer ekte enn det. Så jeg drar stolen helt frem til vinduet, pakker meg inn i teppet, drar knærne opp under haken og drømmer meg bort. Drømmer at jeg lever ute i en skog sammen med disse fredfulle dyrene. Og idet jeg har slurpet i meg den siste dråpen med varm sjokolade, forsvinner de hvite haletuppene ut av buskene og tilbake inn mot den mørklagte skogen. Hade bambi, vi ses♥

Info om antrekket her

Warm, comfy & cute

 • 18.09.2013 - 11:24

God morgen dere! Håper dere har sovet godt, og har en god start på dagen. Jeg begynner ikke før tolv på jobb i dag, litt deilig. Før det skal jeg bare sitte under dynen med en varm kopp med kaffe og innta dagens inspirasjon. Kanskje dere har litt inspirasjon dere vil dele med meg, enten en blogg eller på instagram? Som jeg har sagt før så elsker jeg disse små øyeblikkene. Våkne sakte og lese, se på bilder, ta inn inntrykk og inspirasjon til den enda unge dagen. Etterpå skal jeg ta på høy musikk, John Newman- Love me again er en favoritt for tiden, og synge mens jeg steller meg. Gleder meg ekstra til å kle meg, har verdens mykeste og skjønneste antrekk som henger og venter på meg. Det passer meg perfekt, elsker myke, behagelige og ikke minst varme antrekk nå om høsten. Søte detaljer gjør det komplett♥ Ta en titt, så kommer bilder med det på senere: 

Gina Tricot: Topp, cardigan og ring    //  Chanel: Neglelakk 

Today`s deets

 • 04.09.2013 - 11:00

God morgen! Halveis ute i uken allerede, dagene går så utrolig fort. Gleder meg masse til helgen, er fullbooket med kjekke planer, det blir så bra♥ Nå skal jeg straks dra avgårde til jobb, tenkte bare å vise dere litt detaljer fra dagens antrekk. Det er skikkelig nydelig høstvær i dag; litt kaldt, men strålende sol. Da passet det fint å kle seg i en god strikkegenser, og med et fint skjerf og små detaljer så ble det litt mer pyntet. Hvit strikkegenser må være ett av de beste plaggene jeg eier. Her om dagen fant jeg igjen den vinrøde neglelakken min, absolutte favoritt i de "mørke månedene", den er så fin! Jeg har stengevakt i dag, jobber til halv 8 så får ikke oppdatert dere før i kveld. Håper dere får en fin dag, og nyter den fine høstsolen♥

 

Gina Tricot: Strikkegenser og skjerf   Marc Jacobs: Armbånd  Chanel: Neglelakk 

Ready for autumn

 • 03.09.2013 - 21:33

God kveld fine♥ Håper dere har hatt en fin dag! Jeg har vært på jobb på Gina, og etter jobb møtte jeg Vilde på Ostehuset for å spise lunsj. Vilde er ei av dem jeg skal bo sammen med i New York! Vi har møttes en gang før tilfeldig på byen, men det var gøy å endelig møtes skikkelig. Hun var kjempesøt og følte vi klaffet veldig, så det lover bra. Viktig å trives med dem du skal bo sammen med! 

Jeg føler kvikksølvet glir nedover ett par hakk på gradestokken hver eneste dag, og det blir raskt kaldere i luften. Noe av det fineste med høsten er alle de fine, gode og varme klærne som kommer i butikkene. Jeg elsker å pakke meg inn i fine strikkegensere og myke skjerf. I de kalde høst og vintermånedene er egentlig det viktigste at klærne mine er myke og varme, jeg er en skikkelig frysepinne. 


Jeg har gått til innkjøp av en god strikkegenser og en flanellskjorte, det er to plagg som blir brukt flittig på denne tiden av året. Gleder meg til å matche spesielt strikkegenseren med fine detaljer som skjerf, armbånd, smykker osv. Begge er fra Gina Tricot♥

Rainy day

 • 02.09.2013 - 20:30

Regndråper er noe av det fineste jeg vet. Sløret av perler som legger seg i håret, den trommende lyden mot vinduet og lukten av våt asfalt. Det sildrer nedover gatene i store elver, og hamrer mot paraplyene og butikkvinduene. Det var skikkelig grått ute i dag, og jeg pakket meg inn i en stor regnjakke, støvler og skjerf. Jeg liker å gå ute i regnvær, hvis det bare er for en liten stund. Det er en så lun og god følelse å pakke seg inn mens friske dråper regner mot ansiktet. Det var ganske stille i byen på grunn av det mørke høstværet, men jeg hadde en kjempefin vakt på Gina. Det er hovedsakelig i byen jeg skal jobbe, så det var fint å komme inn i rutinene der også, og bli bedre kjent med city-jentene. Etter jobb gjorde jeg et par ærend, før jeg dro hjem. Nå skal jeg pakke meg inn i varme tepper og se Vampire Diaries, kos♥

Gina Tricot: Genser og bukse  Acne: Skjerf  Michael Kors: Veske  Marc Jacobs: Armbånd  Chanel: Neglelakk

Humanoid & Marc Jacobs

 • 25.08.2013 - 15:30

Må bare vise dere den fine gaven jeg fikk av Bettina, Silje og Ingrid! De jentene kjenner meg godt, fikk noe som passet meg perfekt. De kom en halv time før bursdagen begynte, superivrige for at jeg skulle åpne gaven. Haha superstolte over hva de hadde kjøpt! Og det med god grunn, se på disse nydelige herlighetene: Verdens fiiiineste jakke fra Humanoid og armbånd fra Marc Jacobs, ååå jeg er forelsket♥♥ Igjen, tuusen takk for gaven! (ja jenter, dere fikk et blogginnelgg om det)

 

Fint, ikke sant?

Når vi kommer sammen så er vi best

 • 18.08.2013 - 22:58

Hei dere! Har dere hatt en fin helg? Min har bestått for det meste av jobbing, men i går va jeg også i bursdag til beste Ingrid. Jeg hadde det utrolig travelt, og som vanlig var jeg litt i siste liten med ting som måtte ordnes, så jeg endte opp med å løpe rundt i hele huset på leting etter noe jeg hadde glemt hva var, snakket i telefonen, skrev bursdagskort og sminket meg samtidig. Mulitasking på høyt nivå! Tror dere hadde fått dere en god latter om jeg hadde blitt filmet en hel dag, maken til vims. Halv syv virret jeg mellom hyllene på Rema 1000, det må ha vært kveldens show ettersom jeg hadde på meg en smule kort paljettskjørt og flagrende bluse. Min reddende sjåfør plukket meg opp, og jeg ankom selskapet bare to minutt for sent. Det var en av de kjekkeste kveldene på lenge, jeg hadde alle mine beste rundt meg og var i supert humør hele kvelden. Det er ingen jeg ler så mye sammen med som jentegjengen min, kjenner det i magemusklene dagen etterpå. Dere vet den følelsen når du har sommerfugler i magen og det kribler helt ut i fingrene? Slik føles det. Jeg hoppet og danset rundt på Dickens, og koste meg ihjel. Føler meg så heldig som har så fantastiske venninner og kjæreste. Kunne virkelig ikke hatt det bedre! Nyt siste delen av søndagen, og lykke til på skole i morgen dere som skal det! God natt mine kjære ♥ 

H&M: Bluse  Gina Tricot: Skjørt og klokke  Camilla Pihl: Armbånd

On the countryside

 • 15.08.2013 - 22:00

God kveld dere! Har dere hatt en fin dag? Dette har vært en super dag i finværet. Først hadde jeg og Sindre roadtrip ut til besteforeldrene mine, det er så nydelig der om sommeren. Skikkelig norsk sommeridyll. Må bare nyte de siste solstrålene, før høstens regn og mørke kommer for fullt. Etterpå dro Sindre på jobb, og jeg møtte jentene på Kvadrat. Dere husker kanskje at to av venninnene mine skulle flytte til Kristiansand, vel de har flyttet tilbake igjen! Så nå har jeg alle mine beste rundt meg, dette blir en bra høst. Vi var og kikket litt rundt i butikker, fant antrekk til helgen og sånn. Viser dere hva jeg kjøpte i et antrekk i løpet av helgen. Etterpå dro vi hjem til Sofie og laget taco og så film. Det ble skikkelig stygt regnvær, og da er det så koselig å sitte inne med tepper og se film og bare slappe av. Filmen vi så var utrolig bra, den heter The Call, dere burde virkelig se den! Jeg ble helt revet med og levde meg skikkelig inn, det er umulig å ikke bli påvirket av den filmen. Håper dere har en fin kveld, snart helg!♥ 

Bik Bok: Kjole  DNA: Ballerinas  Camilla Pihl: Armbånd  Gina Tricot: Klokke  Michael Kors: Veske

Michael Kors Hamilton Bag

 • 13.08.2013 - 16:51

Hei dere! Beklager så sen oppdatering i dag, jeg har vært ute på farten siden klokken ti i morges. Jeg og Sindre dro tidlig inn til byen og hadde frokost date på Egon, før vi handlet inn nødvendigheter til skolen. Jeg skal jo ikke gå på skole nå, men tar et par fag som privatist så jeg trengte litt skolesaker jeg også. Elsker å gjøre slike små koselige ting sammen med kjæresten. Jeg fikk også verdens beste forskudd på bursdagsgave som jeg straks skal vise dere! Etter vi hadde vært i byen dro Sindre til skolen sin for de har sånn fadderuke nå, og jeg hadde en annen avtale jeg skulle rekke. Nå har jeg akkurat satt meg ned og skal slappe av og kose meg med litt bloggarbeid. Senere drar jeg bort til Bettina for å møte jentene, skal bli så godt å se alle sammen igjen etter ferien, gleder meg♥ 

Så, over til poenget med dette innlegget. Jeg fikk som sagt forskudd på bursdagsgave av Sindre, og det var verdens fineste drømmeveske fra Michael Kors! Jeg er så heldig! Gleder meg masse til å bruke den som skoleveske både hjemme, og i NYC. Superfornøyd♥

Elsker at den er så stor og god, den rommer både macen min i tillegg til skolebøker og andre ting jeg trenger å ha med meg. Den har egen lomme til penner, en til mobilen, en til lommebok og en lukket lomme der du kan legge viktige småting. Det er også en snor som du kan henge nøklene dine på. Den lange reimen gjør at du kan henge den over skulderen når det blir for tungt å bære den på armen. 

Er den ikke nydelig? 

The little black one

 • 11.08.2013 - 23:03

Hei dere! Beklager at jeg ikke har rukket å oppdatere så mye i helgen, alt har gått i ett. På fredag landet jeg i tre tiden, og da var det bare tre timer til neste fly til Lillehammer skulle lette. Zahra hentet meg på flyplassen, og hadde Sindre med som overraskelse. Ble så utrolig glad for å se dem igjen! Da var det masse sommerfugler i luften. Vi kom sent frem til Lillehammer fordi vi mistet toget fra Gardemoen og måtte ta buss, og jeg som hadde vært våken siden klokken 5 om morningen følte meg som en vandrende zombie. På lørdagen skulle vi i selskap, men utenom det sto det ikke noe annet på planen så jeg fikk hvilt ut, tatt meg en laang dusj og bare slappet av. De vi bodde hos hadde verdens beste senger og sånn dusj som kommer fra taket, skal garantert skaffe meg en sånn når jeg får eget hus, kan jo dusje i timesvis! Selskapet var utrolig koselig med masse god mat og kjekke folk. Tror et av høydepunktene må ha vært sjokoladefontenen, fruktspyd dyppet i smeltet sjokolade, nam♥ Jeg fikk i hvert fall tatt et par raske antrekksbilder til dere:

Nelly: Kjole  Camilla Pihl: Armbånd 

Elsker denne kjolen, enhver jente må ha i hvert fall en liten svart kjole. Synes ryggen er så utrolig fin på denne. Enkle gulldetaljer og rød leppestift setter prikken over i-en. 

 Vi avsluttet helgen med båttur og grilling før vi tok flyet hjem til Stavanger igjen. Nå har vi akkurat krøpet sammen under dynen og skal straks sette på en film, god kvalitetstid med den beste. En kjempefin helg♥ I morgen er det tilbake på jobb, har også endel annet jeg må få ordnet i morgen så svarene deres kommer i løpet av mandag eller tirsdag. Dere kan fortsatt stille spørsmål her. Hvis dere vil se flere bilder fra helgen så har jeg vært litt mer aktiv på instagram, @veronicachr. Lesertallet bare stiger og stiger for tiden, tuusen takk for alle de gode ordene, dere er så herlige♥ 

Kveldens antrekk

 • 02.08.2013 - 21:01

God kveld dere! Nå skal jeg og Camilla straks ut, tenkte bare å vise dere kveldens antrekk først. Gjorde det enkelt og behagelig i dag. Den mønstrete silkeshortsen og den røde leppestiften gjør antrekket mer pyntet. En fin silkeshorts er et must denne sommeren, spesielt med litt mønster på. Jeg kjøpte min her i Spania, og endelig fikk jeg brukt den i et antrekk. Håper dere har hatt en fin uke, og nå bruker helgen på å lade opp batteriene og kose dere♥

 Gina Tricot: Skjorte  Pull & Bear: Shorts  DNA: Sko

 Hva synes dere? 

Gjerne trykk liker/del på knappen under♥

 

Polkadots & coke for princesses

 • 01.08.2013 - 14:20

Hei skjønninger! Akkurat nå har jeg søkt litt tilflukt i skyggen, og benyttet sjangsen til å ønske dere en fin dag! Jeg sov helt til 12 i dag, hater egentlig å sove lenge når jeg er i syden for føler jeg går glipp av hele dagen, men det var så utrolig varmt på rommet i natt i tilegg til at et par spanjoler drev og bråkte i gaten utenfor leiligheten så jeg lå og vred meg under det hvite lakenet i nesten to timer. Nå skal jeg i hvert fall legge meg i solen og lese litt, gud hvor lat jeg er. Men jeg skal ikke klage, det er utrolig deilig å få lade opp batteriene skikkelig! Viktig å ta vare på seg selv, det håper jeg dere også husker på. Gjett hva jeg fant nede på supermercadoen her da? Marc Jacobs Cola light! Utrolig kult at det har blitt designet egne cola bokser (limited edition). 

Jeg vil også bare si tuusen takk til alle dere som er innom bloggen min hver dag og kommer med så mange fine ord, jeg setter utrolig stor pris på det. Takket være dere er jeg tilbake på topplisten på blogg.no, og på 5. plass på news2post. Dere er supre♥

xoxoVictoria`s Secret:Bikini overdel  Bik Bok: Shorts  Ray Ban: Solbriller  

Tatt av vinden

 • 31.07.2013 - 22:42

Hei fininger! Har dere det bra? Nå har jeg nettop kommet tilbake til leiligheten etter å ha vært ute og spist og gått litt rundt i byen. Jeg har blant annet smakt blekksprut, og det smakte faktisk veldig godt! Jeg var også innom en surfe-sjappe og spurte angående å leie surfebrett, så nå skal jeg ut og prøve meg på surfing en av dagene. Jeg har prøvd å surfe to ganger før og klarer å stå i nøyaktig fem sekunder før jeg faller av, men utrolig gøy er det i hvert fall! Vi var også og så hvor skolen vi skal gå på ligger, greit å kunne veien dit. Ellers har jeg ikke noe særlig spennende å fortelle, blir så utrolig lat når det er så veldig varmt at jeg ligger bare og slapper av i solen med musikk og en god bok. Jeg har akkurat lest ferdig Indias datter, anbefales sterkt! Det trillet ned et par tårer på slutten.

Når det kommer til antrekket for kvelden så må jeg si at jeg valgte det farligste skjørtet å gå rundt med i denne byen. I og med at det er en by på kysten så blåser det endel, og dette lette skjørtet fløy ganske lett opp. Det førte til at jeg måtte gå og tviholde på skjørtekanten under oppsyn av et par ikke så veldig beskjedne spanjoler. Forresten så må dere ignorere at jeg myser og ser meget varm ut, sto midt i solsteken. Og jeg er brunere enn det ser ut som (hehe), effekten jeg bruker gjør bildet mye lysere.

Bik Bok: Bustier og skjørt 

Spania: Sko og fotlenke

Tusen takk til verdens snilleste søster som tar bildene av meg når vi er her nede! Nå venter film på ipaden og spansk godteri, buenas noches♥

 

Tips: Jeg har akkurat registrert meg på Bloggurat og plassert bloggen på kartet. Det er en god side hvis du ønsker flere lesere, anbefales!

El fuente

 • 29.07.2013 - 17:17

Stradivarius: Buksedress Marc Jacobs: Veske Gina Tricot: Armbånd Nelly: Sko

First night in Spain

 • 29.07.2013 - 16:55

Jeg fikk ikke postet antrekket fra første kvelden, så det kommer nå:

( Alt er fra Bik Bok ) 

White dress

 • 24.07.2013 - 00:56

Verdens fineste kjole herfra (Finnes også i mange andre farger, ferskenfargen her er også utrolig fin)

Føler egentlig at jeg skal gifte meg når jeg går i den. Elsker det myke stoffet som danser rundt føttene. Gleder meg til å bruke den i spania med bare et par lette sandaler og blomsterpynt i håret.

Jeg har str XS, den er litt for lang og jeg er akkurat 1.60. Den har et underskjørt under det tynne stoffet så den ikke blir gjennomsiktig. Fineste sommerkjolen jeg eier♥  

Little things

 • 19.07.2013 - 19:42

Endelig skinner solen i Stavanger også! Elsker sommerværet, gå i lette klær og solen varmer den nakne huden. I dag gikk jeg en god tur ute, det er så herlig å bare ta musikk i ørene og la tankene vandre. Drømme meg bort. Resten av treningsøkten tok jeg på Elixia hvor jeg kjørte styrke, utrolig deilig å kjenne kroppen jobbe så hardt igjen etter en liten pause. Resten av dagen gikk til å slappe av på terassen og nyte solen, og nå har jeg og Sindre akkurat laget en nydelig middag av Tikka Masala og Oreokake til dessert. Vet ikke helt hva vi skal i kveld, finner sikkert på noe koselig. Godt med litt kvalitetstid♥ 

Playsuit fra Nelly (dessverre utsolgt)

Nydelige Camilla Pihl armbåndet jeg fikk i gave av familien til Sindre

Ballerina

 • 16.07.2013 - 18:14

Noen dager for sent, men her kommer bursdagsantrekket fra lørdag: 

Kjole fra Mrs. Selfridges♥

Elsker den! Følte meg skikkelig jentene, litt som en ballerina. Liker veldig godt at det ikke er lag på lag med tyll, men et stramt skjørt og et tynt lag over. Detaljene på overdelen er nydelige.

Litt små detaljer fra antrekket:

Dior: Lipgloss // Chanel: Neglelakk, "June" // Acne: Lommebok

 

Herlig liv

 • 24.05.2013 - 18:23

Hei solstråler! Har dere det fint? Jeg har det virkelig herlig for tiden. Kjenner jeg gleder meg veldig til å bli ferdig med videregående og ha en strålende lang og god sommer. Jeg har vært litt syk og slakk etter russetiden, men har blitt mye bedre nå! Nå som det er så fint vær er jeg ute på ting nesten hele tiden, klarer ikke å sitte inne når solen stråler utenfor. Alt blir så mye kjekkere når det er fint ute, til og med eksamen neste uke virker ikke så gale akkurat nå. 
I går var jeg ute og spiste på Egon sammen med søte Anita, tror jeg er mett for i hvert fall tre dager nå. Det var kjempekoselig♥ Etter den lille daten vår hentet Sindre meg og jeg sov hos ham til i dag. Alltid godt å krype inn i armene på en person du er veldig glad i etter en lang dag. Begge skulle tidlig opp på jobb og skole, og det var veldig kjedelig å måtte stå opp for å gå på skolen og bare sitte å lengte etter å gå ut i solen. Misunner virkelig dem som har fri nå, vi gjør ikke annet enn å sitte å repetere og repetere.. Menmen! Etter skolen løp jeg opp til Silje og la meg på terrassen med Ingrid, Charlotte og Bettina. Nyter livet! 

 

Topp, Bik Bok // Shorts, Bik Bok // Solbriller, Rayban

 

Nå må jeg løpe i dusjen og begynne å stelle meg, skal ut med fineste Kremmerjentene i dag! Gleder meg. Ha en herlig helg skjønninger♥ 

Perfect summer dress

 • 15.04.2013 - 22:47

 

Fikk denne nydelige sommerkjolen i posten for en stund siden, elsker den! Tuusen takk til snille Sheinside! Jeg liker godt kjoler som er korte foran og lengre bak og denne passet perfekt til sommeren. Dere kan finne den her, og mange andre fine plagg fra Sheinside her

 

Snow, The Universe & Me

 • 11.04.2013 - 18:59
Genser, Bik Bok // Tights, Urban Outfitters // Sko, Zara // Armbånd, Gina Tricot // Neglelakk, Essie

 

Ååh, skogen blir helt magisk når det snør. Selv om det var isende kaldt og jeg kunne ikke skjønne hvorfor det må snø i april (?!!) så var det nydelig å sitte midt i en virvelvind av fjærlette snøfnugg. Ellers har dagen gått til jobbing med prosjekt, og i sta laget jeg en utrolig god wok med strimlet svinekjøtt og masse grønnsaker, nam! Nå har jeg tatt en laang god og varm dusj, tror nemlig jeg fikk litt frosten i meg da jeg var ute og tok bilder. Dessverre må jeg dukke hodet ned i leksejobbingen igjen, hard work will pay off! Heldigvis får jeg besøk i ni tiden, så da kan jeg endelig slappe av og kose meg litt♥ Ha en fin kveld videre skjønninger!

Native Princess

 • 03.04.2013 - 14:04
Gangstersquad @Alanya

 • 01.04.2013 - 13:23

Topp, Gina Tricot // Shorts, Bik Bok // Caps, Bik Bok // Sko, DNA
Det kan bare gå oppover

 • 13.03.2013 - 15:26

Hei mine herligste! Nå er vi halvveis til helg dere, føles herlig. Har masse kjekke planer i helgen i tillegg til jobb på beste Kremmerhuset, så dette blir bra. I dag skal dagen gå til lekser, selv om det egentlig frister å gjøre alt mulig annet. Senere skal jeg gå med børse for Kreftforeningen sammen med resten av russen. Gleder meg faktisk litt til det, blir så glad av å gjøre noe fint for andre. Håper på at jeg får presset inn en treningsøkt etter det, er faktisk i skikkelig løpehumør i dag. Når hverdagen blir litt mye så er det så herlig å bare ta seg en time "fri" og løpe med musikk i ørene. Så kommer en tilbake fit for fight! Håper uken deres er bra så langt og at dere bruker denne dagen til å bli motivert til å stå på resten av uken. Dere er så gode alle sammen! Gjør noe gøy i dag♥

Topp, Wildfox her // Cardigan, Topshop // Shorts, Bik Bok // Armbånd, Gina Tricot // Klokke, Guess 

Ballerina sceleton

 • 08.03.2013 - 17:52

Hei dere! Endelig kom den etterlengtede helgen, kjenner at den virkelig trengtes. Føler jeg går rundt med et konstant stress hengende over skuldrene, håper jeg får ristet det litt bort snart. Begynnelsen av helgen startet med nydelig vær, så jeg gikk ut og tok litt bilder. Elsker når solen varmer ansiktet blandet med den kjølige vinden som rusker meg i håret. Stillhet og ro, bare meg og tankene. Nå skal jeg faktisk gjøre litt lekser. I kveld skal jeg opp en tur til Silje og bare slappe av og kose meg, ser frem til det. Herlig å ta det litt med ro før det blir jobb i morgen tidlig. Elsker faktisk å jobbe på lørdager, så det blir bra! Håper dere har en fin start på helgen og koser dere masse i kveld, hva enn dere skal. Vi ses skjønne♥

Topp fra Primark // Shorts fra Zara 

Armbånd/Ring fra Primark // Armbånd fra River Island 

Denim, leather and some stars

 • 05.03.2013 - 17:38

 

Skjorte fra Primark // Vest fra Carlings // Tights fra Urbanoutfitters // Klokke fra Guess

 

Ååh som jeg har savnet dere skjønninger! Jeg har vært syk i en uke nå, og det henger fortsatt litt igjen men er blitt mye bedre. Blogglysten har ikke vært helt på topp når jeg har vært syk, så jeg tenkte det var bedre å vente til jeg var blitt bedre og kunne lage skikkelige innlegg, enn noe dårlig. Liker ikke å gjøre ting halvveis! Men nå er jeg tilbake for fullt. Kjente faktisk at det stakk litt i magen, da en venninne i dag snakket om at de i klassen hennes pleide å lese bloggen. Blir så glad av dere. Dagene har for det meste gått i lekser og sett på serier, takk for tips forresten! Ikke særlig spennende, men helgen var utrolig gøy! På fredagen hadde jeg besøk av bestejentene og en kompis som går på folkehøyskole, men var hjemme på vinterferie. Vi så idol og slappet av, utrolig koselig. På lørdag var vi først på vorsh hos ham sammen med noen andre kompiser, før vi dro videre på byen. Det var utrolig lenge siden jeg hadde vært ute, og jeg møtte mange kjente så det var veldig gøy. 

Etter en uke pause, vil dere være med meg videre i en ny og kjekk uke? 

 

Ragged

 • 27.02.2013 - 14:31

Lue fra Topshop // Genser fra Monki // Vest fra Carlings // Solbriller fra Ray Ban

Belte fra Carlings // Klokke fra Guess 

 

Bukse fra Cubus 

White lace dress

 • 25.02.2013 - 20:45

God solrik mandag alle fine!  Hvordan er starten på uken for dere? Jeg våknet opp med tidenes forskjølelse. Det bygget seg opp i helgen, og i morges var jeg helt tett. Jeg fikk i meg et par tabletter og mammas magiske mikstur, den gjør underverker! Hadde lite lyst til å være borte fra skolen med en gang. 

Etter skolen var jeg i familieselskap, Reime-bursdager er alltid så koselige. Jeg koste meg masse, det eneste som var litt trist var at jeg klarte ikke å kjenne smaken på all den gode maten siden jeg er syk.. 

Tonje, søskenbarnet mitt var så snill og tok bilder av antrekket: 

 

 

Jakke fra Zara // Skjerf fra Acne  // Solbriller fra Rayban // Sko fra Toms

 
Kjole fra Zara // Veske fra Marc Jacobs

 

Hvordan har mandagen deres vært skjønninger? ♥

London innkjøp

 • 25.02.2013 - 01:00

Her er noen av innkjøpene mine fra London: 

 

 

Urbanoutfitters  //  Primark 

 

 

Topshop // Hollister 

 

 

Hamstret inn både gamle og nye sminkefavoritter ♥

 

 

Zara      //    Topshop 

 

 

Zara ♥

 

Noe dere likte?FU Chanel

 • 24.02.2013 - 19:59

 

T - skjorte (som jeg har klippet av armene på) fra Urbanoutfitters // Shorts fra Bik Bok // Strømpebukse fra Topshop // Accesories fra Primark og River Island 

Spacedance at London Bridge

 • 20.02.2013 - 17:35

 

Genser fra Gina Tricot // Tights fra Urban Outfitters // Øreanheng fra Primark 

 

Bildene er tatt av Lena ♥

 

Likte veldig godt dette antrekket, og fikk flere komplimenter fra fremmede, direkte quote: "You look absolutely perfect today!" Utrolig gøy! Det var flere som lurte på hvor jeg hadde handlet, alltid gøy å få positiv tilbakemeldig! 

 

 

Ounce for ounce, bone is stronger than steel and reinforced concrete

 • 15.02.2013 - 18:14

 

Genser og tights fra Bik Bok // Vest fra Carlings // Sko fra DNA // Armbånd fra Gina Tricot 

Smakebit på dagens antrekk

 • 15.02.2013 - 14:59

Hei dere! Nå må jeg straks løpe, skulle vært ute av døren for et minutt siden egentlig. Jeg var ute og tok bilder til dere istad, så ville bare gi dere en liten smakebit. Poster resten senere!

 

 

Nå må jeg løpe til bussen, ses senere ♥

I stole my imaginary boyfriend`s clothes

 • 14.02.2013 - 15:28

 

Hva synes dere?

 

Gold & Red

 • 09.02.2013 - 19:25

Hei skjønnheter! Jeg var i bursdagsselskap i går og feiret kjære Zahra som blir 19 på mandag, men glemte helt å poste bildene jeg tok til dere. Det var utrolig koselig med god mat og kjekke jenter ♥ Jeg elsker antrekket jeg satte sammen, liker å føle meg litt pyntet ved slike anledninger. Jeg har egentlig på meg en peplumtopp, men så fant jeg et utrolig fint skjørt på salget og satte det sammen til en fin "kjole". Når antrekket skal ha mye oppmerksomhet liker jeg å sette opp alt håret og ikke ha noe særlig smykker, utenom et par perleøyredobber. Sminken ble bare enkel øyesminke, men med rød leppestift som siste fine detalje. 

 

Topp og skjørt fra Bik Bok 

Sko fra ZaraRød leppestift fra Dior 

 

 

Hva synes dere?I am my own superhero

 • 09.02.2013 - 12:10

Hey superheroes! Nå er jeg mest sannsynlig i full sving på jobb på Kremmerhuset, men forhåndslaget et innlegg før jeg dro så det ikke skulle bli så kjedelig her inne imens. Elsker slike dager som dette når solen stråler i Stavanger, det er alltid så god lørdagsstemning da. Kundene er alltid så glade og fornøyde da, og jeg føler nesten ikke at jeg jobber. Dere skulle sett meg i går! Typisk på fredager er at det nesten ikke er kunder etter klokken seks for alle drar hjem og lager god mat og ser idol osv (det ville jeg også gjort), så de stakkars få kundene som kommer innom snakker jeg jo hull i hodet på for jeg er så selskapssyk. I tillegg stengte jeg alene fordi de som jobber i butikken ved siden av var syke, så den som sto midt i gaten og prøvde å slepe to store trebenker som vi har utstillingstingene på etter seg, det var meg! Det må ha vært et fint syn. 

 
     

Klokke fra Guess // Veske fra Marc Jacobs // Topp fra Bik Bok // Skjørt fra Zara 

 

Digger toppene med superhelt print på som har kommet i butikkene nå. Elsker å kombinere casual og litt classy stil. Synes det ble ganske kult, er dere enige?

 

p.s: Husk morsdag i morgen! Kom gjerne innom for gode gavetips ♥

Under the snow, the flowers sleep

 • 05.02.2013 - 15:23

 

Vær så snill, gi meg sol og varme. I dag trosset jeg snøen utenfor og kledde meg i sommerfarger. I en ganske varm genser og med tykk strømpebukse under, vel og merke. Er så deilig å kle seg i akkurat det som passer deg. Skjørtet og genseren er fra Bik Bok. Blomsterkransen kjøpte jeg i en bod i London. 

 

Hva synes du? 

This summer I wanna wear this

 • 04.02.2013 - 22:33

Helt siden vi bestilte Tyrkiaturen til påsken har jeg begynt å tenke ut sommerantrekk. Veldig typisk at det er iskaldt og både snør og regner om hverandre mens jeg sitter og drømmer meg bort til varmen og fine sommerklær. Får så mye mer inspirasjon om sommeren, og elsker å kle meg i lette, tynne klær i fine farger. Jeg har blitt veldig glad i kombinasjonen av blonder og sterke neonfarger, så jeg satte sammen to eksempel:

 

 

Langt, oransjerødt høytlivsskjørt med en blonde t-skjorte //  En neon farget bh under en søt blondetopp til en røff denim shorts. 

 

Hva liker du best å kle deg i om sommeren?

 

(Husk linkerunde: her.)

Hazemomiji

 • 03.02.2013 - 12:48

Heei solstråler! Beklager så mye for at det ikke ble noe blogging i går! Det var travelt hele dagen, og jeg rakk ingenting mellom alt som skjedde. Jeg var på jobb på kremmerhuset, deretter var det bare rett hjem og spise og kle seg før jeg dro på vorsh hos Sofie med favorittjentene ♥ Det var karneval i Kongeparken for russen. Jeg var utkledd som army, hadde ikke rukket å kjøpe noe kostyme så jeg satte bare sammen noe jeg hadde hjemme. Selve festen var helt grei, merker at det er veldig stort lokale så tror det blir bedre under landstreffet. Men jeg var med kjekke folk, så da er det alltid gøy.

Jeg tok antrekksbilder til dere i går, men rakk ikke å poste dem, så de kommer nå: 

 

Dette er garantert min nye favorittopp. Elsker peplum-stilen!

 

Buksen har jeg faktisk arvet av Silje, likte fargen utrolig godt. Passet perfekt til en enkel, hvit topp. 

 

Leppestift fra Sensai Kanebo i fargen Hazemomiji. Den er litt fersken/oransje, og jeg kan se for meg at den blir veldig fin til litt mer solbrun hud.

 

Hva synes dere?

Red knit and leopard jeans

 • 01.02.2013 - 15:15

 

Genser fra Monki // Bukse fra Cubus // Sko fra DNA 

 

Hva synes du? 

To uventede kjøp

 • 30.01.2013 - 22:09

 

Dere vet når dere kjøper noe som dere egentlig synes er veldig fint/kult, men er ikke sikker på om du tør å gå i det? Det var disse to kjøpene for meg. Tightsen kom jeg over når jeg kikket litt tilfeldig gjennom et stativ av kjedsomhet mens jeg ventet på søsteren min som prøvde klær, og syntes faktisk at den var ganske fin. Capsen kjøpte jeg fordi jeg alltid har hatt lyst til å eie en slik caps, men har aldri trodd jeg kom til å bruke den. Ingen av disse plaggene er min stil egentlig, men når jeg satte sammen et antrekk med andre plagg som er litt mer "meg", ble det faktsik veldig kult! Elsker den følelsen av å gå i noe spesielt og ikke tenke over hva andre syns fordi du liker det, og det er det som teller. 

 

 

Her er to antrekk med innkjøpene, hva synes du ?  Har du et spesielt plagg som du føler skiller deg ut ? 

If my life was a comic book

 • 28.01.2013 - 17:13

Hei skjønninger, hvordan er mandagen deres så langt? Skoledagen gikk utrolig fort, vi hadde bare besøk av forskjellige universiteter, og mediefag. Jeg har en blandet følelse i magen når et gjelder hva som skjer etter sommeren. Det er så mange tanker som spinner i hodet mitt for tiden, slik er det nok for alle akkurat nå. Det er så utrolig mye jeg vil gjøre, og jeg er usikker på hva som er det beste valget. Planen min er å studere juss i Bergen, men hva om det blir altfor tungt og hardt og jeg ikke klarer å fullføre, eller finner ut at det ikke er noe for meg? Eller hva om jeg ikke kommer inn i det hele tatt. Mest av alt har jeg lyst til å reise! Reise og oppleve verden; backpacker tur verden rundt, jobbe som frivillig på et barnehjem i Afrika eller bli med på et lion project, dra på folkehøyskole og lære noe helt nytt og gøy. Det føles som tiden raser avgårde, og jeg ikke har tid til å bestemme meg. Men når er du egentlig helt klar for slike valg? Det jeg i hvert fall er helt sikker på er at jeg vil ta alle sjanser som blir gitt til meg, uten å se meg tilbake.

Det ble litt alvorlig snakk her nå, men HEY, det er starten på en bra uke og masse kjekt skal skje! I dag skal jeg løpe noen ærend før jeg må ta fatt på teoriøvingen (begynner å bli utrolig lei), så blir det nok en god treningsøkt utover kvelden. Synes alltid det er så herlig å koble ut med trening når jeg har konsentrert meg veldig lenge.

(Topp fra Bik Bok) 

For å komme ut i hagen så må du gå gjennom boden, og imens jeg tok disse bildene hadde lillebroren min vært og satt på kroken på yttersiden av boden fordi han visste ikke at jeg var ute i hagen. Dørene er ganske vanskelige så når jeg endelig hadde klart å smelt den ytterste døren igjen og skulle gå gjennom på andre siden så kan du tro jeg fikk panikk når jeg ikke kom meg ut! Klaustrofobien kicket inn, og jeg følte meg totalt innestengt. Jeg hater virkelig den følelsen av at du ikke kommer deg noen vei, og det endte med at jeg måtte sparke opp døren mot hagen igjen og sto og hamret på vinduet til lillebroren min kom og slapp meg inn, puuh.  

Hva er planene deres i dag ? 

Classy & Comfy

 • 27.01.2013 - 14:17

Det perfekte søndagsantrekk. Elsker når jeg setter sammen antrekk som kan være fine og utrolig myke og behagelige på en gang. 

Det er full storm ute så i dag er en typisk dag å sitte inne i varmen og gjøre noe koselig og avslappende. Dagen min går nok til lekser og teoriøving. Skal bestille ferietur sammen med jentene litt senere, åå bare tanken på varmere strøk gjør at det kribler i magen. Gleder meg til sol og varme. Nå er jeg nødt til å løpe, skulle vært hos Silje nå. Ha en Søndag videre herligheter! 

Hva er en perfekt søndag for dere? 

Ma Chèrie

 • 26.01.2013 - 08:50

Morning sunshines, er dere klare for en ny dag? Jeg er tidlig oppe i dag, skal åpne Kremmerhuset og hater å stresse. Nyter en kopp med te og ser på den fjærlette snøen som daler ned utenfor, gode morgenstunder er det beste. Gleder meg til å gå gjennom byen på vei til jobb, gatene er så fine under nylagt snø, før alle har trasket gjennom dem. Enslige snøspor som blir visket bort like etter jeg har laget dem. Jeg åpner alene, men litt senere kommer søteste Carina, alltid så gøy å jobbe med henne. Kremmerjentene er de beste, så kom gjerne innom. Håper alle våkner opp uthvilte og får en bra start på dagen, så ses vi senere.

Dette har jeg på meg i dag: 

  Hva skal dere i dag? 

Playful

 • 22.01.2013 - 16:30

 

Elsker den nye tightsen min! Jeg pleier egentlig ikke å gå i så veldig mange mønstrete plagg, men sammen med en stor, hvit strikkegenser ble det perfekt! Behagelig og fint ♥

 

 

Mine tre nødvendigheter for tiden: Solbriller, leppestift og Florence ♥

 

Frem til nå har jeg bare slappet av etter skolen, skal snart ta en tur på trening. Gleder meg til å koble ut med kun musikken og kroppen som jobber. Får en følelse av å være fri. Senere skal jeg på besøk, så det blir en koselig kveld. Det kommer en liten anbefaling til dere i løpet av dagen, stay tuned. Hva skal dere i dag? 

"it isn't safe for a little girl to walk through these woods alone," the wolf said.

 • 14.01.2013 - 20:49


 Lyden av kvister som knekker under skoene, fuglevinger som flakser, forsiktige poter som lister seg mellom buskene. Vinden som leker med håret mitt, og de smale strimene av sollys som glimter  gjennom det mektige løvverket. Føler meg litt som rødhette. Jeg har ikke gått i poncho siden jeg var ganske liten, men denne elsker jeg! Den er så myk og varm, og så fin! Er så glad i vinrøde detaljer for tiden, prikken over i-en. 

I dag har det gått i skole og jobb, kjenner jeg er ganske trøtt nå. Hørte på Adele-cden på jobb, hun er så dyktig. Gleder meg til å se henne på Brit Awards i London 20. Februar, sammen med mange andre flinke artister! Hele London turen kommer til å bli fantastisk, en av mine absolutt favoritt - byer! Nå blir det litt lekser og en god kopp med te, litt avslapping på slutten av dagen. I morgen skal vi på utdanningsmesse med skolen, vil være opplagt så jeg an få med meg litt. Er jo ikke lenge til vi skal søke, freaking out. Ha en fin kveld ♥

if you want to beat me, you must be kidding

 • 13.01.2013 - 23:52

(Inspirasjon: Hedda)

Hei, hvordan har dere fininger det? For en herlig helg dette har vært! Jeg hadde fri fra jobb på fredag for første gang på veldig lenge, så det første jeg gjorde etter skolen var å gå meg en laang god tur. Lot mobilen være hjemme og tok kun med meg kameraet. Var så godt å gå alene med tankene og kameraet. Den kalde frostluften frøs pusten min til røyk og stakk i kinnene mine, kun et par solstråler varmet meg i nakken. Jeg trengte virkelig denne tiden for meg selv, en slags "pause" fra resten av verden og tenke over ting og samle meg. Noen ganger glemmer du seg selv og hvor sterk du egentlig er.Jeg hadde tre fantastiske kvelder med de beste jentene, er virkelig heldig! På fredagen var det arrangement for russen med afterski som tema, lørdag var det bursdag og i dag avslapning og lading opp til en ny uke! Gleder meg til en ny uke med nye muligheter, jeg er klar for utfordringene den bringer. Det er tross alt kun jeg som setter grenser for hva jeg kan klare! Lykke til herligheter. 

blåsbortdagen

 • 15.12.2012 - 10:16

Godmorgen ♥

Snør dere også bort? Her i Stavanger er det i hvert fall full storm! Gruer meg til å gå ut av døren, skal på jobb på Kremmerhuset. Får i hvert fall pakke meg godt inn! 

Dagens: Topp fra Weekday // Cardigan fra Carlings // Skjørt fra Bik Bok 

 

Snør det der dere bor ? 

working class hero

 • 13.12.2012 - 13:59

For en herlig dag! Nydelig snølandskap, sol og fredelig ♥ Jeg har jobbet med skolearbeid i varmen fra peisen og drukket kakao og bare tatt det med ro. Håper snøen varer til julaften, hadde vært så koselig! Nå skal jeg straks løpe til bussen en time tidligere enn normalt slik at jeg er sikker på at jeg rekker jobben! Har stor og god strikkegenser på meg i dag, herlig å jobbe i! Vi ses ♥
 Genser fra Gina Tricot // Shorts fra Bik Bok // Armbånd fra Gina Tricot

Love sweater by Whitney Port

 • 19.05.2012 - 00:42 

- Love Veronica♥

all new

 • 01.05.2012 - 22:56Hva synes du?

Stem på dette blogginnlegget!

 

- Love Veronica♥

smakebit på kjolen for kvelden

 • 27.04.2012 - 16:59

Ha en strålende kveld!

 Stem på dette blogginnlegget!!

- Love Veronica♥

Veronica Reime

Hei og velkommen til mitt lille fristed! Jeg er en jente på 21 år fra Stavanger. Her deler jeg hverdagsglimt, tanker og følelser helt uten filter om hvordan det er å være en ung, nybakt mamma og lektorstudent. Følg meg gjerne videre!

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no