hits

Veronica Reime

Bilder fra den siste tiden

  • 12.01.2018 kl.17:21

Endelig helg! Denne uken har gått i ett med skole, barnehage, oppstart på turnen igjen og besøk. For første gang på lenge har vi ikke så mange planer for helgen, og det er egentlig litt deilig. I dag hentet jeg Linéa litt tidlig i barnehagen, og ettermiddagen har bestått av lek og kos. Nå skal vi snart spise en god middag og se på film sammen. Det blir så hyggelig! Hva gjør dere i dag? ♥

Etter at jeg har vært borte fra bloggen en liten stund, tenkte jeg det kunne være gøy å vise et knippe bilder fra de siste månedene som dere ikke har fått sett! Det skjer utrolig mye i hverdagen vår, og jeg prøver å være litt aktiv på snap (@veronicareime) for å gi et litt bedre innblikk i dagene våre ♥

 

 

En fornøyd liten nissejente som skal på nissefest i barnehagen ♥ Hun ville absolutt ha med disse bukkene på bildet, og legg merke til de små marshmallowsene hun holder på som vi har brukt som bestikkelse, hehe... #momlife 

 

 

Linéa hadde sin aller første hårklipp før jul. Vi var veldig spente på hvordan det kom til å gå, men det gikk over all forventning! Hun syntes det bare var gøy, spesielt da hun fikk rosa flette med glitter i håret. Dere kan tro hun var fornøyd! 

 

 

Før jul var vi på Åpen dag på Øksnavad, og det var veldig gøy. Linéa fikk ri på hest, hun pyntet sin egen hestesko og kikket på alle dyrene som var der, og vi kjørte hest og kjerre. Det må være en ny tradisjon! 

 

 

Bare én av de lange dagene i eksamenstiden... // Jul i Kongeparken sammen med Linéa, en venninne av meg og datteren hennes. Det var utrolig koselig! 

 

 

Nybadet, flettet og klar for sengen! Koser oss med å lese nattahistorier ♥ // Fine ponnien Linéa steller og rir. 

 

 

Til Halloween bakte vi disse morsomme cupcakesene, var de ikke kule?  // Turnjenta vår ♥ Hun stortrives på turnen! 

 

 

Feiring av June sin bursdag på Fish&Cow med jentene ♥ En utrolig koselig kveld! // Lille gull er med som bøssebærer for årets TV-aksjonen for UNICEF. 

 

 

Ingenting er som varm sjokolade og nystekte vafler på toppen av Fløyen //  Enda et cafébesøk 

 

 

På tur med mine fine ♥ // Linéa ble sulten på turen og begynte å spise av maten til endene, hehe.. 

 

 

Linéa elsker å være med på å handle, og det er veldig koselig å gjøre det sammen med henne! // Nybadet og slapper av med litt Barne-TV før leggetid. 

 

 

Det nye hesteutstyret måtte selvfølgelig testes ut hjemme! Haha, skjønningen ♥

 

 

Fem-timers roadtrip hjem fra Bergen, bare Linéa og meg. Det gikk over all forventning!  //  Linéa og jeg storkoste oss i flere timer på akvariet i Bergen. 

 

 

Solen skinner, podcast på ørene og jeg er klar for en morgenvakt på jobb! //  Planleggingsdag i barnehagen, og Linéa var med på skolen en liten tur. Bestevenninnen min, Silje, hadde bursdag, og vi måtte selvfølgelig feire med kake. 

 

 

Herlig kveldstur ved havet sammen med Linéa og Simba. // Linéa er pyntet og klar for å dra på forestillingen av Bukkene Bruse på Badeland.

 

 

En herlig tur på fjellet med den lille familien min og gode venner. Så utrolig befriende å spise kveldsmat ute og se solen gå ned bak fjellene. // Tur rundt Mosvatnet med Linéa, Silje og Ingrid ♥

 

 

Enda en forfriskende tur! Sammen med Anette, Silje og Kita ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

 

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

2 Kommentarer

Charlotte A Egeberg

12.01.2018 kl. 17:49
kjempefine bilder :)

Kristine Larsen

12.01.2018 kl. 18:12
Så herlige bilder!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no