ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA

Vår påske

Hei skjønne dere ♥ Håper dere har hatt en helt super påske og har fått en fin start på hverdagen igjen. Sindre jobbet store deler av påsken, men vi passet på å nyte fridagene vi hadde sammen til det fulle. Så fort Sindre var ferdig på jobb, satte vi kursen mot fjellet hvor mamma, stefaren og lillebroren min allerede var. Turen opp gikk veldig fint med Kardemommeby på høyttalerne og en fornøyd liten jente i baksetet som sang for full hals. Jeg fikk til og med mulighet til å kose meg med et magasin jeg hadde kjøpt for én måned siden, så da var a mor fornøyd! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hadde denne perlen av en strand helt for oss selv, og utsikten var virkelig helt nydelig. Det var så utrolig fredfullt og fint. Vi koste oss med å utforske omgivelsene, kastet stein ut i det speilblanke vannet og nøt solskinnet. Tiden stod stille. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker å gå på langrenn, og minst én tur er obligatorisk i påsken. Gleden over å gå på ski har heldigvis smittet over på Linéa, og hun maser hele tiden om at vi må ut på ski. Hun får ikke stå på ski selv før til neste år, men enn så lenge er hun storfornøyd med å sitte i pulken. Hun ler høyt nedover bakkene, og tar seg gjerne en liten dupp på de slake partiene. Vi tok oss en liten pause underveis for å sitte i solsiden og grille. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kvelden ble avsluttet på hytten til et vennepar av foreldrene mine, hvor vi spiste god mat og satt ute ved bålpannen og grillet marshmallows. Etter hvert når det ble mørkt og kaldt trakk, vi oss inn for å se påskekrim. En perfekt avslutning på en fin tur. 

 

- På påskeaften var det duket for leting etter påskeegg og nydelig middag hos foreldrene til Sindre - 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sindre kledde seg ut som påskeharen i et kostyme moren hans fikk lånt til oss, og hjalp Linéa med å lete etter påskeegget sitt, som jeg hadde gjemt på forhånd. Det var også endel andre unger der som også ble veldig glade for at Sindre dukket opp i skogen i et påskeharekostyme, og han måtte både dele ut klemmer og bli tatt bilde av. Linéa ble helt i ekstase over å møte påskeharen, og ville ikke la ham gå igjen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Påskeegget til Linéa var fylt opp med litt godt, såpebobler, hårstrikker, klemmer, klistremerker og frø til å så gulrøtter ( til neste års påskehare ;-) ) 

Det var en utrolig fin påskeferie, og jeg kjenner at jeg ikke var helt klar for å gå tilbake til hverdagen igjen så fort. Vi har en travel vår foran oss, men også en veldig fin tid i vente. Selv om det er hektisk så elsker jeg denne tiden av året.

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

 

3 kommentarer Skjul

kreativemeeg

20.04.2017 kl.23:00

For en påske :) Ser helt fantastisk ut :)
Charlotte

20.04.2017 kl.23:05

fine bilder :)

25.04.2017 kl.15:44

er lenge siden "en dag i vårt liv" video nå, tanker om en ny? :))

Skriv en ny kommentar

hits