ALLE JULIE MARIANNE SILJE HELEN VERONICA

Paranoid

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som mange av dere vet så ble jeg gravid på p-piller. Etter at jeg fikk Linéa valgte jeg å få satt inn spiral etter anbefaling fra legen. Det er det aller sikreste prevensjonsmiddelet. Jeg kommer nok aldri til å stole på p-piller igjen når det kommer til min egen kropp. Akkurat nå er ett barn nok for oss, selv om vi selvfølgelig drømmer om flere i fremtiden. Hadde jeg blitt gravid nå så hadde jeg aldri tatt abort, nettop fordi jeg vet hvor fantastisk det er å være mamma, og ikke minst hvor mye kjærlighet du har til den lille. Selv om jeg vet at prevensjonsmiddelet jeg har nå er like sikkert som at jeg skulle vært steril, så tester jeg meg med jevne mellomrom. Jeg har blitt helt paranoid, og tenker at jeg aldri kan bli for sikker. Senest i dag tok jeg en graviditetstest, som selvfølgelig var negativ. Jeg fikk det for meg at jeg kanskje var gravid fordi jeg har vært veldig trøtt i det siste, og fordi jeg ble bilsyk på vei hjem fra fjellet på søndag. Da jeg faktisk var gravid var jeg selvfølgelig veldig trøtt i begynnelsen, og jeg ble kvalm av å sitte på buss. Jeg tolker de minste små tegn som at jeg er gravid, og tar dermed en test som alltid ender opp med å være negativ. Haha, jeg er håpløs noen ganger! Det er egentlig helt naturlige og logiske forklaringer bak disse "symptomene" mine, som at jeg er trøtt fordi det er mye å gjøre for tiden eller at jeg blir bilsyk fordi veien er veldig humpete og svingete. Likevel vil jeg alltid bare være på den sikre siden. 

Jeg tror grunnen som ligger bak all denne testingen er at om jeg plutselig er gravid (på ett eller annet magisk vis) så vil jeg vite det tidligst mulig. Ved forrige svangerskap var jeg fire måneder på vei, da jeg fant det ut. Når jeg tenker tilbake på det nå så er det noen tegn jeg kunne ha forbundet med graviditet, men akkurt da var det andre omstendigheter rundt som gjorde at symptomene føltes som en naturlig del av noe annet, og jeg koblet det ikke til en eventuell graviditet.  I tillegg hadde jeg blødninger de tre første månedene, noe som gjorde at jeg ikke fikk det største tegnet på at du er gravid før etter flere måneder; nemlig uteblitt menstruasjon. Dermed ble jeg hele fire måneder på vei før jeg fant det ut. For meg føltes egentlig svangerskapet litt kort. Jeg husker at jeg var ferdig med alle eksamener og satt ute i hagen og solet meg, og tenkte at nå skulle jeg skikkelig nyte å gå gravid. Og så kom hun bare noen dager etterpå! Neste gang håper jeg på å ha litt mer tid på å kose meg med å gå gravid. Kjenne litt lenger på spenningen og alle følelsene rundt det. Jeg savner faktisk å være gravid, og jeg gleder meg veldig til neste gang. Det er en fantastisk følelse å gå rundt med et lite menneske som vokser og utvikler seg inni magen din. 

Er det andre som tester like mye? Om du er/har vært gravid: Hvilke tegn/symptomer gjorde at du fikk en mistanke? Synes det er spennende å høre om sånt ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre

7 kommentarer Skjul

15.03.2017 kl.21:33

Du er en god mor, og gjør det jo bare for å være sikker på at du ikke skader fosteret om du uventet blir gravid igjen <3 Men tror du kan bestille billigerer tester på nettet, sånne strimler. Da koster det deg ikke så mye å teste ofte :)
Charlotte

15.03.2017 kl.21:54

virker som veldig god mor for din datter :)
Vilde

15.03.2017 kl.22:10

Spennende å lese, og bra du deler! Tok faktisk min første test i går bare for å være helt sikker, og heldigvis var den negativ. Men ja, godt å vite det tidligere i såfall :-)

15.03.2017 kl.22:17

Jeg ble kvalm før det vistes på testen begge gangene. Type veldig kvalm og sovnet der jeg satt og midt i filmen. Så har vært 2-3ganger jeg har trodd jeg har vært Gravid på grunn av kvalme etterpå. Men da har kvalmen gått over eller den ene gangen var det sykdom som var årsak..Men har jo da testet med noen dagers mellomrom om testen var positiv. Ellers følger jeg med på menssyklusen.

15.03.2017 kl.22:32

Lurt å teste deg, eg kjenner ei som ble gravid med spiralen siden den hadde falt litt ned, hun fant ut hun ventet nr 2 før nr 1 var fylt et år 😊

16.03.2017 kl.12:15

Hvilket program bruke du når du redigerer videoer?
Krisitne

16.03.2017 kl.13:02

digger bloggen din, du virker så snill og grei. JEG ER VEDLIG NYSKJERRIG PÅ LÆRERSTUDIET, HVORDAN DET ER OSV. DET ER NOE JEG VURDERER SELV. SÅ KUNNE DU LAGET ET INNLEGG OM DET? JEG LURER OGSÅ PÅ HVORDAN DU ØVER TIL PRØVER Å HOLDER KONTROLL PÅ HVERDAGEN<3 STOR KLEM

Skriv en ny kommentar

hits