Veronica Reime

5 serier å se på en søndag

  • 05.03.2017 kl.13:04

 Jeg elsker å  finne gode serier å se på, og det er vel gjerne flere enn meg som liker å få tips om gode serier? Under har jeg samlet fem av mine siste favoritter. Kanskje det er noen dere ikke har sett? Uansett håper jeg at dere finner frem et mykt teppe, hopper i koseklærne og lader opp batteriene med noe kjekt å se på. Mandagen er rett rundt hjørnet, så nyt søndagen, og gjør det DU ønsker. Bloodline:

Bloodline handler om den velstående Rayburn-familien, som driver et luksushotell ved strandkanten på kysten av Florida. Det virker som et idyllisk paradis, men idyllen slår fort sprekker. Alle barna til ekteparet Rayburn har gode jobber, søsteren er advokat, og en av brødrene er politietterforsker. Fasaden er perfekt, men ikke alt er slik det ser ut som. På en årlig familiefest vender den eldste sønnen hjem, etter å ha vært borte i flere år. Han har ikke klart seg like bra som de andre, og har mye uoppgjort med familien. De bærer nemlig på flere mørke hemmeligheter som trues med å komme opp til overflaten. Intrigene starter, og det er en daglig maktkamp om arv og stillinger i familiebedriften. Dette er likevel bare begynnelsen, for ballen ruller mot noe større som kommer til å skje. 

 Younger: 

Dette er en skikkelig good-feeling jenteserie, og gir meg litt samme følelse som Sex and The City (selv om handlingen er veldig ulik). Younger handler om en 40 år gammel dame som har vært ute av jobbmarkedet i mange år, ettersom hun har vært hjemme med datteren sin. Nå er hun skilt, og skal prøve seg i jobb igjen. Det viser seg at dette ikke er så lett som hun hadde håpet, da ingen ønsker å ansette noen på hennes alder som ikke har jobbet på mange år, til tross for god utdannelse og erfaring. Hun finner ut at hun skal lyve om alderen, og får jobb med én gang. Det viser seg at det blir vanskeligere og vanskeligere å holde på denne løgnen, samtidig som at hun trives bedre og bedre i det nye, yngre livet sitt. Serien handler om karriere, vennskap og kjærlighet, og er rett og slett utrolig søt og morsom. I tillegg finner handlingen sted i New York City, noe som er et stoort pluss for min del. Jeg elsker å drømme meg tilbake dit. Serien er fylt av morsomme skuespillere, og sammen blir de en herlig miks. Sutton Foster som spiller hovedrollen er faktisk 41 år i virkeligheten, hun holder seg jo helt utrolig bra?! 

 Westworld:

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne med å fortelle om denne serien. Det er nok den mest fascinerende serien jeg har sett siden Game of Thrones. Serien er inspirert fra en film med samme navn som kom ut i 1973. Den handler om en fornøyelsespark med et Ville Vesten-tema, full av "verter" som er skremmende menneskelige. De er programmert til å følge egne opplegg og historier, alt til glede for dem som betaler i dyre dommer for å besøke parken. Gjestene kan gjøre hva de vil når de er der, og få føle at de "kobler ut" sin egen verden for en stund. Jeg vil ikke røpe for mye, men denne serien tar så mange overraskende vendinger at jeg sitter spent med hjertet i halsen flere ganger. Den tar opp etiske spørsmål, samtidig som den er full av kjærlighet, vennskap, spenning og mørke hemmeligheter. Anbefales!! Norske Ingrid Bolsø Berdal har også en rolle i denne serien, noe jeg personlig synes er veldig kult. I tillegg er den fylt av mange andre gode, kjente skuespillere. Blindspot:

Blindspot handler om Jane Doe, en fremmed, tatovert kvinne som blir funnet naken i en bag på Times Square. Hun aner ikke hverken hvem hun er eller hvordan hun havnet der, og har rett og slett mistet alt av minne og hukommelse. På bagen hun kom i henger en lapp: "Ring FBI", og en av de mange tatoveringene som dekker kroppen hennes er navnet på en av agentene i FBI. Mysteriet som følger med denne kvinnen vekker stor oppmerksomhet hos FBI, og Jane blir raskt tatt inn i varmen hos politibetjent Weller og teamet hans. Tatoveringene hennes leder dem til kriminelle nettverk og korrupsjon som politiet aldri før har hatt muligheten til å bekjempe. Dette er likevel bare begynnelsen, og alt er en del av et større bilde. Denne serien blir du helt klart hektet på!

 Taboo:

Dette er den siste serien vi har begynt å se på, og jeg er allerede hekta. Serien handler om James Delaney (spilt av Tom Hardy!) som vender tilbake til London etter å ha tilbrakt flere år i Afrika. Alle trodde at han var død. Han har arvet noe fra faren sin som både hans svigerbror og handelsimperiet East India Company er interessert i. Lederen for East India Company spilles av Jonathan Pryce (fra Game of Thrones!). James ønsker ikke å gi fra seg den verdifulle arven, og dermed settes et konspirasjonsfylt spill i gang hvor blant annet kongen og krigen mot USA er involvert. Serien tar for seg Storbritannia sin rolle i slavehandelen. Det er ingen rene helter i denne serien, men den tar for seg hvordan mennesker forholder seg til sine egne synder og selvbilder. Denne serien er så full av mørke hemmeligheter og mystiske elementer at jeg dør etter å finne ut av alt sammen! Det er også et hint av noe overnaturlig, noe som gjør det hele enda mer interessant og spennende. 

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre #mat 

3 Kommentarer

Hege Kristin

05.03.2017 kl. 13:40
takk for tips!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Charlotte

05.03.2017 kl. 13:59
Fine tips :)

Victoria Larsen

05.03.2017 kl. 14:42
Kjempe fine tips! :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits