Veronica Reime

Oppskrift på vegetariansk taco

  • 04.03.2017 kl.12:54

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hei dere ♥ Tusen takk for den fine responsen på snapchat i går etter at jeg la ut bilde av fredagstacoen min. Det var veldig kjekt at så mange ønsket oppskrift - og det skal dere jo med glede få. Om dere ikke hadde taco i går, kanskje dette er noe å prøve i kveld? Jeg er ikke vegetarianer, men jeg er generelt mer glad i grønnsaker enn kjøtt. Jeg begynte faktisk å bli litt lei av den vanlige tacoen vår, og følte at jeg brukte kjøttdeig bare av vane. Derfor ville jeg prøve noe nytt nå, og resultatet ble utrolig godt! Tacoen ble plutselig mye mer spennende og smakfull. Jeg ble litt ivrig på butikken så det ble litt mange ingredienser, men dere kan selvsagt kutte ut eller legge til ingredienser som dere ønsker. 

Jeg brukte: Crispisalat, spinat, avokado, mais, løk, cherrytomat, mango, fetaost, kidneybønner, kikerter, champignon, organisk tacokrydder, crème fraiche.

Jeg kuttet opp alle ingrediensene som skulle kuttes og stekte kidneybønnene og soppen i tacokrydder. Jeg smørte et lite lag med crème fraiche på lefsen, før jeg danderte resten av ingrediensene, og toppet det hele med litt fetaost. Det var såvidt at jeg klarte å lukke lefsen, den var så full av så mye godt. Ja til flere kjøttfrie middager! 

Håper dere liker det ♥

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #foreldre #mat 

2 Kommentarer

elisebr

04.03.2017 kl. 14:07
Så Godt det så ut! :)

Charlotte

04.03.2017 kl. 21:11
Så godt ut =)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits