Veronica Reime

Denne månedens...

  • 01.03.2017 kl.13:26

Hei dere ♥ Tenk at allerede er en ny måned, det gikk så utrolig fort! Februar er jo generelt en ganske kort måned, og dagene bare fløy forbi. Nå føler jeg at vi virkelig går mot vår og lysere tider. Jeg gleder meg til alt mars bringer, men først kommer en liten oppsummering av februar: 

Innkjøp: 

Mitt favoritt innkjøp denne måneden må være kosedressen jeg kjøpte til karnevalet i barnehagen. Jeg gikk for noe som var litt behagelig og lett å bevege seg rundt i, og i tillegg kan hun bruke den ellers også, og ikke bare på karneval. Den har et mykt og godt fór inni, og er varm å ha på seg. Passer veldig fint til litt kalde morgener, late dager inne, eller om vi skal en tur på butikken. Linéa er i tillegg veldig begeistret for ørene på hetten, og synes det er veldig morsomt å se seg selv i speilet når hun har den på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opplevelse:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Det er mye hverdag og rutiner, men vi prøver alltid å få tid til å gjøre litt andre ting også. Det er to opplevelser denne måneden som jeg minnes litt ekstra godt. Den første er turen vi hadde til Uburhedlaren sammen med moren til Sindre. Det var en veldig fin tur med magiske værforhold. Det byttet litt mellom tåke, yr og sol. Det var en tur med både flate strekninger og endel klatring. På toppen drakk vi kakao og spiste vafler inne i en hule som flere bodde i under andre verdenskrig. Utsikten var helt nydelig, og vi koste oss masse. Dere kan se flere bilder HER

Den andre opplevelsen er fra kunstutstillingen vi var på sammen med Linéa. Det var en ustilling av blant annet My little ponies i samme størrelse som shetlandsponnier. Linéa elsker hester, og ble helt fascinert av å se på de store, fargerike ponniene. Dere kan se flere bilder HER. 

Mat:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skal være ærlig å si at februar har ikke vært så veldig kreativ på matfronten. Denne månedens mat blir derfor den veganske red velvet kakaoen jeg prøvde meg på. Den ble utrolig godt! Oppskriften finner dere HER. Jeg har helt klart lyst til å prøve flere veganske oppskrifter. 
 

Sang:

Ed Sheehan - Shape of you

Alessia Cara - How far I`ll go 

Sigrid - Don´t kill my vibe 

Det er definitivt disse tre sangene jeg hører mest på for tiden. Elsker dem alle tre! How far I`ll go er fra den nye Disneyfilmen Moana, og jeg blir i så utrolig godt humør av den. Jeg finner den på YouTube og setter den på på TV-en, så danser jeg og Linéa sammen. Egentlig blir jeg i veldig godt humør av alle disse tre sangene, og synger for full hals (spesielt i bilen). 

Bilde:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette bildet beskriver oss så utrolig godt, og er min definisjon på lykke. En kjærlig familie på tur ♥

Linéa akkurat nå: 

Linéa er utrolig omsorgsfull, og det er noe vi ser selv og får høre fra blant annet barnehagen hele tiden. Hun kommer løpende når hun ser at noen faller eller gråter. Da sier hun "hjelpa, hjelpa" eller "lei seg". Hun viser omsorg for både oss voksne, barn, dyr, dukker og bamser. Hun styrer og steller med dukkene sine, koser med hunden og trøster bamsene sine om hun mister dem i bakken. Linéa har fått en ny liten tremenning for ikke så lenge siden, og hun elsker å dulle med henne. Hun setter seg ned med et teppe som hun legger fint til rette på fanget sitt og sier "baby ligge". Om hun begynner å gråte sier hun "lei seg" og kommanderer å få smokken så hun kan gi den til henne. Den ene gangen lå den lille babyen og sov litt i bilstolen, og da ble Linéa helt fra seg over at hun hverken hadde teppe over seg eller at skjermen var dratt ned (ingenting av delene var nødvendig ettersom vi var inne), og prøvde å få ordnet dette. Hun er vandt til å gjøre det med dukkene sine i dukkevognen, så det er veldig herlig å se henne overføre dette til tremenningen sin. 

Hun skravler fortsatt masse, og forstår og svarer på spørsmål vi stiller. Hun setter sammen flere ord, synger sanger og lager bevegelsene til dem, og gjenforteller bøker vi har lest for henne før. Jeg merker at hun plukker opp ord veldig fort, og trenger ikke å høre det mange ganger for å klare å si det selv. 

For tiden eelsker hun å se på Mummitrollet eller leke med hesten sin som hun fikk av oldemoren sin. Hesten er i så stor størrelse at hun kan sitte på den, og for henne som har vært hestegal så lenge var den midt i blinken. Jeg skal vise dere bilde litt senere! 

Denne måneden for et år siden: 

Jeg blir egentlig veldig glad av å se tilbake på hva vi gjorde i fjor på denne tiden. Det er kjekt å se at vi fortsatt er like flinke på å komme oss ut på tur og oppleve ting sammen, enten i skog og fjell eller i byen. Bildet nede til venstre er gavene jeg fikk til morsdagen og Valentine`s som faktisk var på samme dag i fjor. Jeg har helt glemt å vise dere hva jeg fikk i år, men det kommer nok med i innlegget mitt om favorittene mine fra februar. Det er heller ikke gavene som er viktigst, men at vi koste oss sammen både i fjor og i år ♥

Gleder seg til i mars: 

Jeg føler at mars blir en "jobb-måned". Våren er utrolig travel, og det er mye som må gjøres i mars for å minske stresset litt i april/mai. Det er jeg godt i gang med allerede, ettersom vi hadde litt mindre forelesninger denne uken og jeg kunne benytte sjansen til å få gjort endel. Jeg trives heldigvis med å ha mye å gjøre, få utfordringer og kjenne litt på at jeg må dra mitt fulle potensiale ut av meg. Jeg gleder meg også til å finne pusterom i hverdagen og gjøre ting for meg selv og familien min. Vi skal blant på fjellet til helgen for å stå på ski. Gleder meg! 

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn 

1 Kommentar

Iselin Renée

01.03.2017 kl. 16:41
Fin oppsummering :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits