Veronica Reime

Nå er det bare oss to

  • 28.02.2017 kl.12:39

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God tirsdag fine! Har dere en god start på uken? Håper dere som har vinterferie nyter litt roligere dager. Jeg har litt færre forelesninger denne uken, men skal likevel få lest mest mulig slik at jeg får mindre å gjøre senere. Jeg pakket med meg en god lunsj og masse sunn snacks, og dro på lesesalen etter at jeg hadde levert Linéa i barnehagen. Jeg plugget musikk i ørene, og fikk unnagjort endel. Anette kom også etterhvert, så da fikk jeg litt selskap. 

På søndag dro Sindre på sponsortur med jobben til Finland for å se på Ski-VM, så vi bestemte oss for å kose oss litt ekstra sammen i helgen. Vi dro til byen for å kikke rundt i butikker og ta Linéa med på en kunstutstilling. Det var en utstilling av blant annet to My little pony´s i samme størrelse som shetlandsponnier. Jeg liker å ta med Linéa på slike ting og gi henne litt andre inntrykk. Hun syntes i hvert fall det var veldig spennende med de store, fargerike hestene. Jeg setter så pris på dagene vi tilbringer sammen, og ikke minst å få se hvordan Linéa reagerer på og utforsker nye ting. På kvelden var jeg på et skolearrangement sammen med noen venninner, og det var veldig gøy. Jeg drar veldig sjeldent ut, men det er hyggelig å gå ut noen ganger alene med venninner og senke skuldrene litt. Selv om jeg alltid kjenner på en dårlig samvittighet over at jeg ikke er hjemme. Sånn er det å være mamma ♥

Sindre er nå borte i fem dager, så nå er det bare oss jenter som skal kose oss og få litt kvalitetstid sammen bare vi to. Jeg unner Sindre denne turen, og det er fint å se at han koser seg sånn. Vi FaceTimer hver kveld slik at Linéa kan få si god natt til ham. Det blir veldig godt å få ham hjem, men i mellomtiden skal vi jenter storkose oss. Nå har jeg en liten pause og spiser lunsj, før jeg skal jobbe noen timer til, og deretter hente Linéa i barnehagen. Vi har ingen spesielle planer for dagen, men jeg tenker at vi hopper i koseklær og slapper av inne med leking, god mat og Mummitrollet på TV (det er den store hiten for tiden). 

Håper dere har en fin tirsdag så langt, så skrives vi litt senere ♥

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn

2 Kommentarer

Victoria Larsen

28.02.2017 kl. 14:57
Så herlige bilder :D

Charlotte

28.02.2017 kl. 18:08
Flotte bilder :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits