Veronica Reime

Januar favoritter

  • 21.02.2017 kl.15:57

Selv om vi er langt uti februar tenkte jeg likevel at jeg kunne dele mine januar favoritter med dere. Jeg hadde nemlig skrevet innlegget klart i slutten av januar, og disse favorittene er altfor bra til at jeg kunne la være å dele dem med dere. Det kommer et nytt innlegg om ikke så lenge med mine favoritter for februar, stay tuned 

♥ Til Linéa: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

 Snøløv lue og genser: 

Farmoren min, oldemoren til Linéa, var så snill og strikket dette settet til lille gull. Jeg elsker mønsteret, og det er like fint til vintermånedene som til utover våren. Og lille gull er utrolig skjønn i det! 

Knesokker: 

Jeg elsker knesokker, spesielt med søte små ansikt på knærne. Disse sokkene med katteansikt på fra Jamie Kay er favorittene. Det er litt feil årstid for knesokker akkurat nå, men Linéa bruker dem mye inne, eller ute over en strømpebukse. De kommer heldigvis til å passe til sommeren også fordi de er litt store akkurat nå, og da kommer de til å bli brukt mye til søte sommerkjoler. 

Dådyrbamse: 

Linéa fikk denne dådyrbamsen i pakkekalenderen sin før jul, og har blitt veldig glad i den. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Natursmokk: 

Jeg har blitt veldig glad i å bruke natursmokk til Linéa. Den er laget av 100% naturlig og miljøvennlig materiale. Natursmokken er helt fri for giftstoffer og og hormonforstyrrende stoffer. Fordi den er "støpt" i ett stykke er den veldig hygienisk fordi den har ikke sprekker hvor det kan samle seg støv og skitt. Skjoldet på denne smokken er større enn på en vanlig smokk, og den er designet slik for å berøre nesen til barnet for å gi samme trygghetsfølelse som under amming. På grunn av dette designet risikerer du heller ikke at barnet får hele smokken i svelget. Den kan enten kjøpes på nettet (google natursmokk eller natursutt), eller i noen helsekostbutikker. 

Ansiktskrem:

På denne tiden av året kan Linéa bli litt tørr i kinnene når hun er ute i den kalde luften. Barnehagekremen fra Lykkelig som liten gir utrolig mye fuktighet og beskytter godt mot kulde. Jeg ble veldig glad i ammesalven fra Lykkelig som liten, og da jeg så at de hadde denne kremen måtte jeg teste den ut. Jeg har enda ikke sett den i butikker, men den selges flere steder på nett. 

 

♥ Til meg selv:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Alexander Sprekenhus hårprodukter:

Håret blir preget av den årstiden vi er inne i nå, og det trenger litt ekstra pleie. Jeg har blitt veldig glad i Alexander Sprekenhus sine hårprodukter, og bruker nå shampoo og balsam i det merket fast. Det gjør underverker på tørt hår! 

Swell drikkeflaske:

Jeg drikker mye vann i løpet av en dag, og en stor grunn til det er at jeg alltid har en flaske med vann tilgjengelig. Swell drikkeflasken holder drikken kald i 24 timer, eller varm i 12 timer. Jeg er utrolig fornøyd med den, og det fine designet er jo også et pluss. 

Hvit strikkegenser:

På denne tiden av året bor jeg i strikkegensere. De holder meg god og varm, og kan samtidig matches sammen med så utrolig mye. Jeg har lenge lett etter en hvit strikkegenser i god kvalitet som ikke bare holder én sesong. Hvite strikkegensere kan brukes både om vinteren og om sommeren over en lett sommerkjole eller shorts. Jeg fant denne strikkegenseren i København, og den har blitt en stor favoritt i garderoben. 

Elixir ansiktsserum:

På lik linje med håret så trenger også huden litt ekstra fukt og pleie på denne tiden av året. Huden endrer seg i løpet av livet, og jeg har fått mer sensitiv hud. Etter et bytte av prevensjon får jeg også lettere litt urenheter i huden om jeg ikke pleier den, så jeg har begynt å bruke et serum fra Elixir. Jeg smører det på om kvelden før jeg tar på nattkrem og lar det virke over natten. Det gjør underverker! 

Voluspa duftlys: 

Jeg elsker voluspa, lysene deres lukter virkelig helt himmelsk. Den nye favoritten er Prosecco Bellini. Jeg tenner det hver kveld, og det sprer god varme og duft. Jeg blir i så godt humør av det. Det er de små tingene som gir glede i hverdagen ♥ 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

21.02.2017 kl. 18:25
Så mange fine favoritter! :D

Annelin

21.02.2017 kl. 19:07
åh, så masse fint! Elsket strikkelua og genseren! Sett noe så fint <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits