Veronica Reime

Kvalitetstid ute i naturen

  • 20.02.2017 kl.22:07

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går hadde vi en herlig tur opp Uburhedlaren sammen med moren til Sindre. Det var litt regn og tåke i luften, men det gjorde bare opplevelsen enda mer trollsk og magisk. Jeg føler at det er veldig lett å droppe turer om det ikke er strålende sol, men det er jo minst like gøy med litt friskt regn og mystisk tåke. I tillegg er det veldig herlig å komme inn i varmen med litt regn i håret og friske roser i kinnene. Vi hadde pause på toppen inni en hule, hvor vi spiste vafler og drakk kakao. Utsikten var helt magisk, og Linéa syntes det var veldig spennende å være inne i hulen. Hun sovnet mett og fornøyd i bæremeisen på turen nedover igjen. 

Hei dere ♥ Nå sitter jeg godt plantet under dynen med nydusjet hår, deilig! Så fort jeg har oppdatert dere skal jeg lukke macen for kvelden og se en (mest sannsynlig bare en halv fordi jeg sovner) episode av Blindspot sammen med Sindre. Vi er hekta! I dag har vært en helt vanlig mandag, men det har egentlig bare vært godt. Jeg har vært på skolen og lest endel timer, samt hatt en forelesning. Deretter plukket jeg opp en blid jente i barnehagen, og dro hjem til Sindre som ventet på oss. Det beste etter en lang dag på skolen er å få se dem igjen ♥ Resten av dagen har gått til en liten tur ut for å få unnagjort den ukentlige handelen, og ellers masse innekos. Nå er jeg veldig klar for å krype opp i armkroken til Sindre og ta kvelden, før det er en ny dag i morgen. Dagene flyr virkelig! 

God natt mine fine ♥ Dere er gode!

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

Instagram: @veronicareime

Snapchat: veronicacr

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn

5 Kommentarer

Victoria Larsen

20.02.2017 kl. 22:18
Kjempe flotte bilder! :D

Iselin Renée

20.02.2017 kl. 22:20
Flotte bilder :)

Victoria Larsen

20.02.2017 kl. 23:03
Kjempe flotte bilder! :)

Dazzy

20.02.2017 kl. 23:53
Så koselig!

Silje

21.02.2017 kl. 18:49
Så utrolig koselig dette såg ut :D , naturen byr på så mye fantastisk, så turer ute er så fint :) , ha en fin kveld videre <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits