Veronica Reime

Denne månedens...

  • 06.02.2017 kl.21:00

Hei dere ♥ Januar fløy virkelig bare forbi, og nå er vi allerede godt i gang med det nye året. Jeg føler at så langt har vi hatt en utrolig fin start på 2017, og jeg gleder meg til alt vi har i vente. Jeg tenkte å begynne å ha oppsummeringer av hver måned for å se litt tilbake på alt som har skjedd i løpet av en måned. Jeg føler alltid at det skjer utrolig mye i løpet av noen uker, og det er litt hyggelig å huske tilbake på alt vi har gjort, hva vi har spist, sanger vi liker å høre på osv. Håper dere liker det! 

Høydepunkt: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reisen vår til Nederland var definitivt månedens høydepunkt. Det var en utrolig fin tur hvor vi fikk oppleve veldig mye. Jeg kunne ikke bedt om en bedre start på det nye året! Vi startet 2017 med å gjøre de tingene som jeg håper vi kommer til å gjøre mye i løpet av året; reise, spise god mat, se andre kulturer, gå på utstillinger og turer i parken, og bare tilbringe masse tid sammen. Jeg kom hjem til Norge igjen med masse energi, motivasjon og inspirasjon i kofferten. Dere kan lese mer om turen vår HER. 

Innkjøp: 

Jeg har blitt veldig glad i oversized skjorter, og jeg falt for en lys blå oversized skjorte med én gang jeg så den på et salgsstativ, da vi var i Nederland. Den er fra merket People`s Avenue og er veldig avslappet og behagelig å gå i, men samtidig utrolig fin. Den har lommer foran, noe som jeg elsker, ettersom jeg aldri vet når jeg plutselig må putte en smokk eller mobilen i lommen. Jeg har blitt veldig streng på hva jeg kjøper de siste årene, og ønsker å investere i plagg som er mer tidløse og kan vare i mange mange år fremover. Denne skjorten følte jeg passet godt inn i garderoben, og kan brukes både til hverdag og til litt finere anledninger. Jeg gleder meg til å vise den på til dere! 

Et annet innkjøp jeg er veldig fornøyd med denne måneden er en dukke som jeg kjøpte til Linéa forrige gang hun var syk og hadde sprukket trommehinnen sin. Det er en dukke fra et TV-program hun liker å se på; Doktor McStuffins. Det er en doktor for kosedyr, og det fulgte med et undersøkelsessett og en figur som skal undersøkes. Linéa elsker å leke med det, og jeg syntes det var veldig fint at hun fikk sitte og undersøke bamsene og dukkene sine, samtidig som vi kunne snakke litt om kroppen og hva som skjer når du blir syk, og hva doktoren og medisiner gjør for at du skal bli bra igjen. 

Mest leste innlegg:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Personlige tanker var mitt mest leste innlegg denne måneden. Vi hadde kommet hjem fra turen vår til Nederland, og jeg var klar for en ny hverdag i det nye året. Jeg delte mine tanker, følelser og refleksjoner rundt året som hadde vært, og året som vi nå hadde gått inn i. Klikk på linken for å lese det ♥

Opplevelse:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en veldig stor opplevelse å feire nyttårsaften i Nederland. Det var litt annerledes enn hvordan vi gjør det hjemme, og jeg er veldig glad for at vi fikk oppleve det. Jeg har ikke noen brukbare bilder av selve fyrverkeriet, bare film, men bildet over er fra nyttårsbadet. Det var også en morsom del av nyttårsfeiringen! På første nyttårsdag har de et stort arrangement hvor alle bader i havet. Det var helt galskap å se på, haha! Men også utrolig gøy. Dere kan lese mer om feiringen i linken øverst i innlegget. 

Mat:

En veldig god blanding av nydelig mat! Den friske salaten som jeg spiste på Hutspot i Amsterdam har jeg planer om å prøve å lage selv (deler såklart oppskrift), og gulrotsuppen med cashewnøtter som jeg spiste på studiedaten forrige uke var utrolig god. Jeg er veldig glad i supper på denne tiden av året, og denne falt godt i smak. Ellers var maten vi spiste på daten vår i Amsterdam en stor favoritt! Det var en orientalsk restaurant, og vi koste oss med flere retter, dessert og en drink, heelt nydelig! Til tross for alle disse deilige smaksopplevelsene tror jeg ingenting slår pølser og pinnebrød som vi har grillet selv på bål ute i skogen, slik som vi gjorde på lørdag. 


Sang:

Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul

" ooh love,
No one's ever gonna hurt you, love
I'm gonna give you all of my love
Nobody matters like you"

Denne blir jeg i så godt humør av, og jeg elsker å synge den for Linéa, spesielt den delen som jeg har skrevet ovenfor her. 

Bilde:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker dette bildet fra en ettermiddag vi gikk en liten tur på stranden. Linéa var helt fascinert av havet og bølgene, og det er alltid like fint å se henne observere noe nytt og spennende. Jeg lærer så mye av å være mammaen hennes, og en av de største lærdommene er å stoppe opp og nyte alle de tingene som vi vanligvis tar for gitt. 

Linéa akkurat nå: 

Linéa har blitt en sprudlende, skravlete og veldig omsorgsfull liten jente. Hun begynte å si et par ord før hun ble ett år, men i løpet av det siste halve året har ordforrådet hennes utviklet seg så masse. Hun lærer nye ord hver dag, setter sammen ord, synger, og både forteller og viser alt hun ser rundt seg. Hun forteller for eksempel om vennene hun leker med i barnehagen, og gjerne noe de har gjort den dagen. Jeg setter så pris på de små samtalene våre, og gleder meg til alt vi skal snakke om og dele i fremtiden. Hun er robust, viljesterk og selvstendig, samtidig som hun er veldig forsiktig og omsorgsfull. Hun viser mye kjærlighet for alle rundt seg, enten det er oss, hunden eller dukkene hennes. Hun kommer alltid løpende for å blåse og stryke på meg hvis hun tror at jeg har slått meg, og hun kan holde på i evigheter med dukkene sine hvor hun skal både skifte bleie, mate dem og gynge dem i søvn. Jeg elsker dagene mine sammen med Linéa, og hun  er med på alt fra å moppe gulvet med sin egen lille mopp til å følge med på om det koker i grytene. Samtidig liker hun å trekke seg tilbake, finne en bok og sette seg under teppet hvor hun "leser" høyt med innlevelse. Hun overrasker og imponerer hele tiden med hvor mye hun forstår og gir uttrykk for. Ifølge lege og helsesøster ligger hun på to-års stadiet i utvikling. Hun er i en så utrolig fin alder akkurat nå (men det kommer jeg sikkert til å si hvert år). 

Hun har etter hvert begynt å danne seg noen favoritter både blant leker og av aktiviteter. Av bøker er det Mummitrollet, Bukkene Bruse i badeland og Gruffaloen som er favorittene for tiden, og da helst klaffebøker. Hun elsker å leke med dukker, duplo og bamser, eller pusle og spille spill sammen med oss. Å male, tegne eller leke med plastelina er også veldig populært! 

Vi har i en lang periode lagt oss sammen med henne om kvelden når hun skal sove, for så å legge henne over i sin egen seng etter at hun har sovnet. Hun har vært veldig mye syk, og dermed trengt mye nærhet, spesielt når hun skal legge seg. Nå har hun endelig vært frisk en stund etter forrige sykdomsperiode, og vi tenkte det var på tide å prøve å få henne til å sovne i sin egen seng. Vi var forberedt på at det skulle bli vanskelig, og ble totalt overrasket da hun la seg veldig fint, og trenger bare at vi kommer inn én gang etter at vi har sagt god natt og gått ut av rommet. Hun roper forsiktig på oss en stund etter at vi har gått ut, og det tror jeg bare er for å sjekke at vi er rett i nærheten, for etter at vi har vært inne igjen den ene gangen sovner hun med én gang. Vi har også begynt med et annet fast rituale før leggetid, og det er nemlig at når vi har kosestund etter at vi har lest bok så masserer/stryker jeg henne på ryggen imens hun gjør det samme på bamsen sin. Så koselig ♥

 

Denne måneden for et år siden: 

Vi startet det nye året med å tilbringe mye tid ute. Vi gikk på skitur på fjellet, og trilletur i skogen. Babysvømmingen begynte igjen, og vi var godt igang med hverdag og daglige rutiner etter en fin jul på Østlandet og feiring av nyttår i Sirdalen. Vi var også ute på besøk hos besteforeldrene mine, og koste oss masse sammen med venner og familie. Det var også i januar at mitt mest leste innlegg noen sinne ble postet. Dere kan lese det HER.

Gleder seg til i februar: 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg føler at februar er en "kjærlighetsmåned" ettersom både valentines og morsdag skal feires denne måneden. Jeg hadde min første morsdag selv i fjor, og det var veldig stas! Vi trenger ikke alltid å kjøpe de dyreste gavene eller gjøre masse spennende, men jeg liker veldig godt å markere slike dager med å gjøre noe koselig sammen. Morsdag og valentines var på samme dag i fjor, så over ser dere hva jeg fikk av Sindre og Linéa. På koppen står det "super mom", og på kortet som skulle være fra Linéa hadde Sindre skrevet fine ting som jeg gjør sammen med henne. Det satte jeg så utrolig pris på! Jeg gleder meg til å tilbringe disse to dagene med mine to store kjærligheter i år også. Denne måneden skal vi også feire venninnen min, Zahra, sin bursdag, samt gå på skitur og en annen spennende tur som jeg gleder meg til. Linéa skal også på karneval i barnehagen, og jeg gleder meg på hennes vegne.  Jeg skal også på en konferanse som jeg er veldig spent på. Jeg tror dette blir en bra måned! 

Hvordan har januar vært for deg? Hva gleder du deg til i februar? 

 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag #familieogbarn #momscollective 

2 Kommentarer

Becca Alexandra

08.02.2017 kl. 19:18
Ser ut som at du hadde en veldig fin januar. kjempefine bilder også <3 min januar var helt greit, kunne vært mye bedre. i februar gleder jeg meg til å få vinterferie fra skolen. det skal virkelig bli godt <3

Carina

11.02.2017 kl. 14:09
Så morsomt, mens jeg leste innlegget så hørte jeg på Rockabye, akkurat den versjonen du skreiv om her! haha, elsker den!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits