Veronica Reime

Et friskt pust i hverdagen

  • 30.01.2017 kl.21:36

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På fredag hentet jeg Linéa i barnehagen etter skolen og tok henne med på stranden for å gå en liten tur bare oss to. Det var nesten ingen andre på stranden, bare et par som gikk tur med hunden sin og en som fløy en drage. Vi klatret litt i sanddynene og ruslet langs havkanten. Jeg vet ikke hvorfor jeg alltid har tenkt at vi kun går på stranden om sommeren, når det var like koselig å være der om vinteren. Nå har jeg allerede vært der to ganger i januar! Det er veldig friskt og godt å gå på stranden på denne tiden av året, og den salte luften blandet med varmen fra solstrålene var magisk. Vi har så mange fine steder rundt oss i nærområdet, eller bare en liten kjøretur unna, og jeg vil ut på enda flere slike spontane turer i fremtiden. Vi trenger ikke alltid å gå så langt eller bruke flere timer, men en liten pause ute i naturen gjør veldig godt. Et lite pust i bakken ute i det fri. Jeg krysser fingrene for flere slike øyeblikk i løpet av den nye uken. 
 

God kveld skjønne ♥ Jeg skal prøve å ikke mase mer om hvor godt jeg trives med hverdag og rutiner, men det er så mange små ting som får meg i godt humør. Som at det er tåkete om morgenen, men solen driver og bryter gjennom. Eller at Linéa blir helt i ekstase av å se de andre barna i barnehagen, men at hun alltid må løpe tilbake og gi meg en ekstra klem før jeg går. En varm kopp med latte som jeg henter meg i kantinen på vei til lesesalen. Det ble en god og rolig start på uken hvor jeg satt og leste fra morgenen av, frem til forelesning klokken to. Resten av ettermiddagen har jeg bare kost meg hjemme med den lille familien min. Etter at Linéa hadde lagt seg tok jeg meg litt tid til å ha et lite hjemme-spa. Jeg tok kur i håret og smøret meg inn med gode kremer. Det gjorde godt! Nå har jeg krøpet langt under dynen og skal kose meg litt med serier før jeg sovner.

Håper mandagen har vært god mot dere. Vi skrives mer i morgen! Klem ♥

PS: Jeg tenkte bare å tipse dere om en utrolig fin ukesplanlegger som flinkeste Julie har laget. Dere kan enkelt laste den ned og printe den ut, fylle den ut og henge den opp et synlig sted. En veldig fin og enkel måte å få oversikt og kontroll på. Den er helt gratis, og dere finner den på facebooksiden vår HER. 

4 Kommentarer

Alexandra Emilie

31.01.2017 kl. 12:03
nydelig bilde <3

Veronica Reime

06.02.2017 kl. 22:52
Alexandra Emilie: Tusen takk!<3

anonym

31.01.2017 kl. 18:15
hei, har du realfagene siden du tar lektor utdanningen :) ?

Veronica Reime

06.02.2017 kl. 22:53
anonym: Hei! Det har jeg ikke :-D Jeg blir lektor i engelsk og nordisk, og trenger da ikke å ha hatt realfagene :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits