Veronica Reime

Mine mål for 2017

  • 23.01.2017 kl.18:23

HEI fine lesere ♥ Det føles som en evighet siden jeg skrev til dere, selv om det bare var noen dager. Både jeg og Linéa har vært syke i over en uke, så alle kreftene mine har gått til å pleie lille gull og prøve å bli frisk selv. Vi har heldigvis blitt friske begge to, så krysser jeg fingrene for at L holder seg frisk en stund nå. Jeg får så vondt av å se at hun ikke har det helt godt! I dag var hun tilbake i barnehagen igjen, og jeg tilbake på skolen. Ord kan ikke beskrive hvor deilig det var å starte hverdagen igjen etter noen sykedager hjemme. Jeg hater å være syk og driver hele tiden å skriver ting ned som jeg vil/må gjøre når jeg blir frisk igjen. Jeg liker ikke følelsen av å ikke ha nok energi til å gjøre alt jeg vil/må. Men nok om det! En liste jeg har skrevet, og som jeg føler meg veldig klar for å ta fatt på nå som jeg har blitt frisk, er mine mål for 2017. Jeg vet at det er delte meninger om dette med nyttårsforsetter, men personlig liker jeg det. Jeg synes det er en fin tradisjon å reflektere over året som har vært, og sette seg realistiske mål for det nye året. Så lenge målene tar utgangspunkt i deg selv og utvikle det gode i deg, så ser jeg ikke hvorfor det skal være en negativ ting. Det er når målene blir så ekstreme at det fører til et voldsomt press at jeg synes det blir snudd til noe negativt. Det skal sies at å sette meg mål er noe jeg liker å gjøre året rundt, og ikke bare fordi det er et nytt år. Jeg vil alltid jobbe med å bli den beste versjonen av meg selv. Her er i hvert fall mine mål for 2017: 

♥ Være snill mot meg selv.

Jeg er veldig perfeksjonist og kan til tider være veldig streng og hard mot meg selv. Jeg synes det er en god ting å være nøye og ville gjøre en god innsats i alt jeg går inn for, men jeg vil også bli flinkere på å være mer fornøyd med det jeg gjør og gi meg selv noen gode "pauser". Det betyr ikke at jeg skal gjøre mindre innsats eller en dårligere jobb, så absolutt ikke, men jeg vil gjøre små ting for meg selv som jeg vet gir meg glede og litt pusterom i hverdagen. Det kan være å lese 20 minutter på noe som ikke er pensum, tenne et duftlys eller gå en tur. 

♥ Gå flere turer ute. 

Når vi snakker om turer; jeg vil gå enda flere turer i skog og fjell. Vi var mye ute på tur i 2016, og Linéa elsker det like mye som oss. Hun er allerede godt vandt til å sitte både i bæremeis og pulk, og jeg gleder meg til å ha henne med på enda flere turer i 2017. Det trenger heller ikke alltid være lange turer, og det kan være like gøy å gå en liten tur ned til havet som bare er ti minutter å gå til fra oss. Det er så deilig å koble ut fra hverdagen litt og gå ute i frisk luft og utforske naturen. Ingenting er som å ha med barn ut i naturen, da de er mye flinkere til å glede seg over små ting som vi kanskje tar for gitt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Bli enda flinkere økonomisk. 

Dette punktet er med hvert år, nettop fordi det er noe du alltid kan bli flinkere på. Vi er ganske flinke på dette punktet, men som sagt er det alltid noe som kan forbedres og jobbes med! 

♥ Gjøre flere varierte aktiviteter. 

Det er så mye jeg har lyst til å gjøre, og jeg elsker å finne på nye ting. Jeg føler ofte at vi er best på å gjøre mye forskjellig når vi er på ferie? Det er vel så gøy å finne og bruke mulighetene i sin egen by! Vi har blant annet hatt med Linéa på kunstutstilling, og det syntes hun var overraskende gøy. Det var både bilder og skulpturer i bronse, og hun løp rundt med store øyne og pekte og kikket på alt. Jeg vil gjøre enda flere av slike ting, og har begynt å skrive det ned hver gang jeg får en idé om noe jeg har lyst til å finne på. Så får vi se hvor mye av det jeg gjennomfører!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Lese på sengen. 

Dette gjorde jeg i et par måneder, og det var så deilig! Dessverre har det blitt byttet ut med pensumlesing og scrolling på sosiale medier, noe som ikke er bra! Jeg har jobbet mye med skole på sengekanten denne høsten og vinteren, og etterpå ligger jeg og scroller på instagram uten å egentlig følge med. Jeg merker at jeg blir mye mer sliten av det, og jeg sover faktisk bedre når jeg legger bort alt og leser en halv time på sengen. Jeg sovner naturlig nok tidligere også da, ettersom jeg blir trøttere av det. Dette er en vane jeg ønsker å få tilbake igjen, bare legge bort alt av jobb og sosiale medier og fordype meg i en god bok (som ikke er pensum!). 

♥ Variere leseplass. 

Jeg skal ærlig innrømme at jeg blir så utrolig lei av lesesalen, grupperommene og skolebiblioteket på skolen. Jeg vil prøve å variere leseplass litt mer for å gi meg selv mer motivasjon og inspirasjon. Jeg liker best å komme meg ut av døren istedenfor å jobbe hjemmefra, så jeg har tenkt til å sette meg mer på det offentlige biblioteket eller på en café når jeg får sjansen. Jeg blir veldig inspirert av å ha mennesker rundt meg, og jeg kan godt tenke meg å ta en kaffe på en café og fordype meg i pensum, enten alene eller sammen med studiegruppen. 

♥ Jobbe mer med bloggen. 

2016 var det beste året så langt for bloggen min, og jeg er veldig glad og stolt over alt jeg oppnådde med den. Dette er noe jeg liker veldig godt å drive med, og jeg gleder meg til alt 2017 har å by på på denne fronten. Jeg skal jobbe godt med å levere gode innlegg her, samt knytte alle kanalene mine (blogg, instagram og YouTube) bedre sammen. Jeg gleder meg! Dere kan følge meg på instagram HER, og YouTube HER. På snapchat heter jeg veronicacr ♥ Få en god karakter på bacheloren min.

Dette semesteret skal jeg skrive bachelor (iiik), og jeg har allerede valgt tema og kommet i gang med prosessen. Jeg elsker å fordype meg i noe faglig og jobbe godt med det. Det er så gøy når du finner noe du interesserer deg for! Målet mitt er å jobbe godt nok til at jeg sier meg fornøyd med min egen innsats, men selvfølgelig håper jeg på en god karakter også. 

♥ Reise. 

Akkurat som i 2016 så skal vi reise litt i 2017 også, og det gleder jeg meg veldig til! Å reise er også et mål hvert år, og det er noe jeg alltid kommer til å ha på listen min. Det gir meg så mye, og det er noe som Linéa også har veldig godt av når hun skal vokse opp og forstå verdenen vi lever i. Å reise og se nye kulturer og mennesker beriker livet vårt på så mange måter, og jeg gleder meg til alt vi skal lære sammen på reiser i 2017. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere likte innlegget, og kanskje ble inspirert til å sette noen mål selv også. Dere er gode nok akkurat som dere er, og å sette seg mål handler kun om å utnytte sitt fulle potensial på best mulig måte ♥ Håper mandagen og den nye uken behandler dere bra så langt! Klem. 

Har dere noen nyttårsforsetter? Jeg tenker på å lage et innlegg om hvordan jeg går frem for å nå målene mine, er dette noe dere ønsker å lese om? Let me know!

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg #baby #barn #hverdag

6 Kommentarer

Tonje

23.01.2017 kl. 19:01
Så mange fine mål! Vedder på at du klarer det. En må bare jobbe hardt, og målrettet. Stå på! <3

Veronica Reime

06.02.2017 kl. 22:51
Tonje: Tusen takk, gode deg <3 Klem

RebeccaHasselgard

23.01.2017 kl. 20:14
Fine mål <3 håper 2017 blir et supert år for deg :)

Veronica Reime

06.02.2017 kl. 22:51
RebeccaHasselgard: Like så Rebecca! God klem <3

Vilde

23.01.2017 kl. 20:44
For noen fantastiske mål, stå på :D

Veronica Reime

06.02.2017 kl. 22:51
Vilde: <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits