Veronica Reime

Personlige tanker

  • 08.01.2017 kl.21:01

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine lesere ♥ Jeg håper dere har hatt en god juleferie og en super start på det nye året. Jeg har tenkt på å skrive til dere flere ganger, men jeg trengte en liten avkobling fra alt og bare nyte juleferien sammen med den lille familien min. Det har vært et intenst og krevende semester, men også mitt kjekkeste og mest lærerike så langt. Etter å ha undervist på videregående i seks uker fikk jeg virkelig kjenne på hvordan læreryrket faktisk er, og at dette er noe jeg brenner for. Fagene i år har også vært utrolig interessante. Da jeg hadde min siste eksamen den 20. desember og fikk beskjed om at jeg fikk en A, kunne jeg endelig senke skuldrene og ta en veldig etterlengtet ferie. Nå er jeg faktisk kommet halvveis i masterprogrammet! 

Denne julen har vært så fin. Vi har kost oss inne med god mat, knitrende peis og pyjamas til langt på dag imens stormen har herjet utenfor. Vi har vært på juleforestillingen av Jul i Blåfjell, sett på julefilmer og lekt med de nye lekene som Linéa fikk til jul. Vi er så heldige som har en så stor og fin familie rundt oss. Mot slutten av desember dro vi til Den Haag for å feire nyttår sammen med faren min, og stemoren og stesøsteren min. Vi feiret nyttår ved å gå ut og spise god mat, spille spill, snakke om året som har vært og spådommer for det nye året, og da klokken nærmet seg tolv syklet jeg, Sindre og pappa ned til stranden for å se på fyrverkeriet. Det var rundt hundre tusen mennesker som var samlet for å gå inn i det nye året sammen og se på fyrverkeriet på nattehimmelen. Mobilen min døde imens vi ventet på at klokken skulle bli tolv, og det er jeg egentlig glad for. Jeg tenkte ikke på alle meldingene og bildene på snapchat som jeg skulle sende, jeg bare nøt øyeblikket. Friske roser i kinnene etter sykkelturen ned, hundre tusen mennesker som talte ned til midnatt i kor, en himmel opplyst av glitrende farger, folk som klinket med glassene sine, klemte og viftet med stjerneskudd. Det var magisk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naturlig nok har jeg reflektert veldig mye over året som har vært før inngangen inn til det nye året. 2016 har vært full av både oppturer og nedturer, akkurat som hver eneste år har vært, og akkurat som 2017 vil bli. Jeg føler likevel at de to siste årene har vært de mest spesielle og innholdsrike i hele mitt liv, og derfor er jeg ekstra spent på hva 2017 vil bringe. Det har vært mange utfordringer, både på godt og vondt. Det har skjedd så utrolig mye, og vi har fått opplevd masse fint. Jeg føler at jeg har lært mye og vokst en god del, og det er noe jeg setter veldig høyt. Jeg ønsker å hele tiden bli klokere og utvikle meg. Jeg var gjennom endel tøffe utfordringer det forrige året, men jeg ville ikke vært foruten noe av det. Jeg setter pris på de vanskelige tingene, og alt jeg lærer om meg selv, andre mennesker og verden gjennom å løse problemer. Alle utfordringer gir deg en sjanse til å vise hva du er god for, og til å komme sterkere ut av det på den andre siden. I tillegg så veier de positive tingene så mye tyngre enn det som har vært litt tøft, og positive øyeblikk og opplevelser har det vært mye av i 2016! Det aller beste ved året som har gått har vært å få følge Linéa sin utvikling til å bli en egen liten person med en sterk personlighet. Hun er ikke lenger en liten baby, men en viljesterk, god, blid, omsorgsfull, åpen, trygg, sjarmerende og morsom jente. Det har vært en ære å få utforske verden gjennom hennes øyne og ta del i hennes barnslige undring over alt hun ser. Det er noe jeg ser frem til å gjøre i det nye året også, og alle år fremover. 

Jeg er utrolig ydmyk og takknemlig over året som har gått,  og jeg er veldig stolt over meg selv. Når jeg reflekterer over året som har gått så tenker jeg mye over hvor annerledes livet mitt har blitt i forhold til hvordan jeg så for meg at det skulle bli. Jeg er en mamma til en jente på 1,5 år og er halvveis i et masterprogram. Jeg sjonglerer studentlivet og livet som mamma. Det hadde jeg aldri sett for meg, men jeg ville heller ikke hatt det annerledes. Jeg trives med livet mitt og hverdagen vår sammen, og jeg kunne ikke hatt det bedre. Akkurat her og nå er vi lykkelige, sunne og friske, og har det trygt og godt. Det er det aller viktigste. En av de tingene jeg har lært av året som har gått er at livet er hva du gjør det til akkurat her og nå, og det er godt nok. Du er ikke mislykket selv om ting ikke går etter den perfekte "planen" som samfunnet (og du selv) ofte forventer av deg. Jeg vil alltid ha alt på én gang, og det går ikke alltid. Det gjelder å fokusere på én ting om gangen, ha en positiv innstilling, jobbe hardt og gjøre det beste utav hver eneste dag. Så vil du nå målene dine til slutt. Jeg føler meg så takknemlig og rik, og motivert til alle mål satt for framtiden. Og er det noe jeg skal ta med meg inn i det nye året så er det at jeg klarer det jeg bestemmer meg for. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg føler at vi trykket på pauseknappen, og lot ikke den nye hverdagen slå inn med én gang. De fem første dagene i det nye året var vi fortsatt i Nederland hvor vi utforsket naturen, flere byer, kunst og kultur. Vi spiste masse god mat og bare slappet av. Det gjorde godt. Jeg kommer til å poste et eget innlegg om turen vår litt senere. Jeg er veldig glad for at vi startet det nye året med  gjøre noe som jeg elsker; reise, ta inn nye inntrykk, se andre mennesker, kulturer og tradisjoner. Det er slike ting som er viktige for meg, og at jeg får oppleve det sammen med den lille familien min. Jeg kjenner mer og mer på hvilke verdier som står sterkest hos meg. Jeg kan glede meg over veldig små ting, for det er nettop de som gjør livet så fint. Som å sitte med Linéa på fanget og se på rakettene som blir skutt opp utenfor vinduet, og se begeistringen i øynene hennes. Livet er så mye mer enn bobler i glasset og hodeverk første nyttårsdag. Vi kom hjem på fredag som var, og helgen har blitt brukt på å pakke ut og komme i orden her hjemme, samt en tur på stranden. Det vært herlig å lade opp batteriene litt, oppleve litt andre ting, få nye inntrykk og bare koble ut alle forpliktelser. Jeg har lest litt pensum om kveldene, men utenom det har jeg tatt meg helt fri (og det gjør jeg sjeldent). Nå føler jeg meg klar for alt det nye året bringer med seg. "Pause-knappen" skal bli skrudd av, og min første "skikkelige" mandag og hverdagen i 2017 starter i morgen. Jeg gleder meg! 

Jeg vil gjerne takke dere også for et fint år! Det har vært det største året for bloggen min så langt, og mye er takket være deres støtte og engasjement. Det setter jeg så uendelig mye pris på ♥ Jeg vil også takke alle dere som velger å klikke dere inn hit i det nye året også. Jeg tror 2017 vil bli veldig spennende, og allerede i morgen kommer en liten nyhet! Selv om 2016 har vært et berikende år på veldig mange måter, så har jeg tro på at 2017 kommer til å bli enda bedre. 2016 har lært meg mye verdifullt som jeg tar med meg videre i det nye året, og jeg gleder meg til alt som ligger foran meg av fine øyeblikk, spennende opplevelser, utfordringer og lærdom. 

Det beste ligger foran oss, og jeg gleder meg til å dele alt med dere ♥ 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg  #barn #foreldre #familie #familieogbarn

2 Kommentarer

Regine Ness Karlsen

08.01.2017 kl. 22:38
Pene bilder!

Veronica Reime

06.02.2017 kl. 22:49
Regine Ness Karlsen: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits