Veronica Reime

Rotterdam

  • 27.06.2016 kl.10:04

God morgen! Håper dere har hatt en god start på mandagen og den nye uken så langt ♥ Bloggen har steget veldig i lesertall, og i dag våknet jeg opp til å være publisert på Stavanger Aftenblad, veldig stas! Jeg må bare si at jeg er så utrolig glad og ydmyk ovenfor alle dere som leser bloggen min hver eneste dag. Uten dere hadde ikke jeg vært her jeg er i dag, så tusen takk for det ♥

Over til overskriften! Å se og oppleve nye steder er noe av det kjekkeste jeg vet. Nå har vi fått sett endel av hva Den Haag har å by på, så i går satte vi kursen mot Rotterdam. Det er bare 20 minutter med tog herfra, og veldig verdt turen. Vi koste oss hele dagen med å rusle rundt gjennom byen og langs kanalen, kikket litt i butikker, spiste i mathallen og så på båtene som kjørte på kanalen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rusle rundt med et beger med frisk frukt og se på alle menneskene og arkitekturen passet meg midt i blinken! Rotterdam har en helt fantastisk arkitektur, jeg blir så fascinert. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I sentrum ligger det en stor mathall med mange ulike stands og restauranter hvor du enten kan kjøpe med deg mat eller sitte ned og nyte et bedre måltid. Det er et nydelig maleri som dekker hele det ovale taket. Vi gikk litt rundt og kikket, før vi slo oss ned på en av restaurantene i andre etasje for å spise.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter en lang dag med nye inntrykk var det såå deilig å komme hjem, synke ned i sofaen og kose seg med donuts fra mathallen og Orange Is the New Black (den nyeste sesongen er helt syk, forresten!). En perfekt slutt på dagen. I dag skulle vi egentlig dra til Amsterdam, men siden det regner utsetter vi det til onsdag. Sindre fikk tur til Amsterdam og restaurantbesøk av pappa og stemoren min i tidlig bursdagsgave. Jeg gleder meg masse til å ha litt kjærestetid i en by ingen av oss har vært i før. Kan ikke huske sist vi gjorde noe sånt! Siden det regner i dag tenker vi å dra på en kunstutstilling nede i byen. Det tror jeg blir bra! 

Hvis noen av dere har tips til ting vi må gjøre/se eller en god restaurant i Amsterdam, tar vi dem imot med glede! Ellers må dere ha en fin mandag så lenge, så skrives vi mer senere ♥ Klem!

7 Kommentarer

Henriette Celin

27.06.2016 kl. 10:10
Så kule de skjeve husene var! og donutsene så farlig gode ut :3

retro blandebatteri

27.06.2016 kl. 10:54
fine bilder

Veronica Reime

28.06.2016 kl. 14:30
retro blandebatteri: Tusen takk! :-D

Ida

28.06.2016 kl. 11:03
HVOR ER KJOLEN DIN FRA? :)

Veronica Reime

28.06.2016 kl. 11:34
Ida: Den er fra Zara :-D

Celine

29.06.2016 kl. 20:47
Å, så stas at hun har begynt å gå! Kan tenke meg at mammahjertet sprekker av stolthet💗 Husker du når hun begynte å stå uten støtte? Har selv ei lita prinsesse på 9 mnd som vandrer langs møbler og vegger, så venter i spenning på når hun skal tørre å slippe taket. Stor klem til dere!

Veronica Reime

27.07.2016 kl. 23:14
Celine: Så gøy! Da blir det bare travlere og travlere, hehe<3 Linéa stod uten støtte, da hun var 10 måneder. Stoor klem til dere også<3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits