Veronica Reime

Nytt serietips!

  • 07.06.2016 kl.22:21

God kveld fininger! Jeg har krøpet opp i sofakroken, Sindre har akkurat kommet hjem fra jobb og vi skal kose oss med litt god mat og serier. Før jeg lukker macen for kvelden ville jeg gjerne tipse dere om en veldig kjekk jente-serie jeg har begynt å følge med på. Den heter Younger og handler om en nyskilt 40 år gammel dame som lyver om alderen sin for å komme inn i forlagsbransjen igjen. Hun har ikke jobbet på 15 år, ettersom hun har vært hjemme med datteren sin. Når hun prøver å komme seg inn på jobbmarkedet igjen finner hun fort ut at ingen vil ansette noen på hennes alder, så da får hun idéen om at hun skal lyve om alderen sin. Det er veldig morsomt å se hvordan alt utspiller seg, hvordan hun må lære seg å bli en 26 år gammel jente igjen og ikke røpe sin egentlige alder. Det mest utrolige er jo at hun som spiller hovedrollen er 41 år i virkeligheten, snakk om å holde seg godt! 

En veldig kjekk og good-feeling serie, som egentlig gir meg litt samme følelse og stemning som Sex and The City. Det liker vi vel? Kjenner at jeg alltid savner New York når jeg ser på slike serier. Godt at jeg kan drømme meg litt bort! Trenger dere en ny serie å følge med på anbefaler jeg virkelig denne. Dere finner den blant annet på TV2 Sumo, og traileren kan dere se HER

3 Kommentarer

Henriette Celin

07.06.2016 kl. 22:30
Så gøy at du har funnet denne serien og digger den du også. Elsker den! og har nylig sett ALT, hehe. Så nå må jeg finne noe annet å se mens jeg venter på nye episoder som kommer ut neste år ;-)

Hanne Mjåseth

08.06.2016 kl. 11:15
Denne skal jeg sååå se :D

Maren

08.06.2016 kl. 19:11
Høres veldig kul ut, må vel ta en titt på den tenker jeg:). Kos dere og nyt kvelden:). Klem

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits