Veronica Reime

Mine juni-favoritter:

  • 03.06.2016 kl.11:58

Juni er offisielt min favorittmåned. Det er noe helt spesielt ved starten på sommerferien, roligere morninger og sene kvelder. Mer tid til å finne på kjekke ting sammen med venner og familie, og generelt en mer avslappet atmosfære. I tillegg er det jo den måneden Linéa har bursdag! For vår del er denne måneden fullstappet med kjekke ting, og jeg skal kose meg en hel haug. Jeg tenkte å begynne med en ny månedsspalte hvor jeg viser dere mine favoritter for måneden, både for liten og for stor. Da syntes jeg det passet fint å begynne med mine favoritter for juni: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meraki håndkrem: Jeg har lenge hatt lyst til å teste ut Meraki sine velvære produkter, og da jeg kom over denne håndkremen havnet den fort oppi handlekurven. Den fukter og gjør hendene dine silkemyke, i tillegg til at den lukter veldig godt. Jeg er ikke noe fan av kremer som lukter veldig søtt, og denne har en type duft som du ikke blir lei av selv om du bruker den hver dag. 

Guerlain mascara: For en liten stund siden fjernet jeg vippeextensionene, og fant ut at jeg måtte gå til innkjøp av en god mascara. Jeg ble anbefalt Guerlain sin nyeste mascara Cils d´Enfer, og etter å ha prøvd den et par ganger må jeg si at det er en av de beste jeg har prøvd. Nå har jeg færre og litt kortere vipper enn før (men driver og gror dem ut med castor olje), men denne mascaraen gjør dem likevel lange og separerte. Den har et fint design, og til og med god lukt! Guerlain har virkelig klart å lage en mascara som har alt.

Youngblood highlighter: Dette må være sommerens produkt! Dette produktet fortjener nesten et eget innlegg, så fornøyd er jeg med det. Jeg har aldri kastet meg helt på denne contour og highlighter trenden, og har ikke klart å finne en highlighter som gir meg det resultatet jeg ønsker. Før nå! Denne highlighteren i kremform fra Youngblood gir en kjempefin duggfrisk glød som passer perfekt nå til sommermånedene. Jeg bruker den på kinnbeina, litt på neseryggen og noen ganger under øyenbrynene. Jeg "tapper" den bare på med to fingre, så er jeg good to go. Skal du kjøpe et sminkeprodukt til sommeren, så er det denne! Den heter Champagne Life Luminous Crème Blush. 

Bo Bedre: Etter flere måneder med lesing av pensumbøker har jeg virkelig savnet å krype opp i sofakroken med et magasin. Det er noe helt spesielt å sitte med en god dose inspirasjon mellom hendene, fremfor å scrolle nedover nettsider. Det skal jeg bli flinkere på å gjøre i sommer! 

Gul veske: Om sommeren er gul en av mine absolutte favorittfarger. Jeg synes det fremhever brunfarge og blå øyne så fint. Denne lille skinnvesken fra Match synes jeg virkelig setter prikken over i-en på et enkelt antrekk. Skal definitivt bli brukt til en enkel hvit t-skjorte og jeans eller en søt, hvit kjole i sommer. 

Gul skinnjakke: Denne jakken var min eksamensgave til meg selv (hehe). Den er helt rå! Vanligvis liker jeg best basic farger på yttertøy, men denne spriter virkelig opp et antrekk. Kommer nok til å bli brukt på samme måte som den gule vesken (bare ikke begge to samtidig, det blir litt too much i mine øyne). 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peoner: Min favorittblomst er peoner, og nå har de funnet en ekstra spesiell plass i hjertet mitt ettersom Linéa ble født på den tiden de blomstrer. Det var også peoner vi dekorerte med på nyfødtfotograferingen hennes. Så da måtte selvfølgelig en liten bukett med peoner kjøpes inn når juni måned stod for dør. Jeg har også planer om å pynte med dem på dagen hennes. Det blir fint! 

Kaninveske: Akkurat som da jeg var liten elsker Linéa små vesker hun kan åpne og lukke. Hvis vi skal ut på noe tar jeg ofte med vesken slik at hun kan gå rundt med den og kose seg. Hun elsker å putte noe oppi, åpne og lukke, ta det utav og gjøre det samme om igjen. Denne kaninvesken var faktisk en av tingene hun som kom bort til meg på flyplassen ville vite merket på, fordi hun ville bestille den inn til barnebutikken hun driver. 

Blondekjole: Denne kjolen er jeg helt forelsket i! Den er akkurat min smak når det kommer til barnetøy. Linéa fikk den i tidlig bursdagsgave av oldeforeldrene sine, og jeg gleder meg til hun skal bruke den i bryllupet på lørdag.

Bursdagslys: Denne måneden er årets store bursdag; Linéa´s ettårsdag! Jeg har begynt å handle inn til selskapet, og kom over noen kjempefine lys på Sprell i byen. Gleder meg veldig til å pynte og dekorere, og ikke minst vise dere alt etterpå! 

 

6 Kommentarer

Henriette Celin

03.06.2016 kl. 12:18
For en søt kaninveske!

Og elsket blondekjolen :3

Håndkremen virket også veldig god (:

Veronica Reime

04.06.2016 kl. 00:32
Henriette Celin: Takk! :-D Det er den<3

RebeccaHasselgard

03.06.2016 kl. 15:20
tipptopp innlegg! selv lyst til å prøve denne håndkremen :)

Veronica Reime

04.06.2016 kl. 00:32
RebeccaHasselgard: Så kjekt å høre at du likte innlegget! Det må du<3 Klem

Maren

03.06.2016 kl. 21:38
Et kult innlegg og koselige bilder:). Kule og dine favoritter:)

Veronica Reime

04.06.2016 kl. 00:32
Maren: Takk! Så kjekt å høre at du likte innlegget<3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits