Veronica Reime

Et helt spesielt år

  • 01.06.2016 kl.23:33

For et år dette har vært! Jeg tenker utrolig mye for tiden, fordøyer hele reisen jeg har vært gjennom dette året. Det har skjedd så mye på én gang, at jeg har ikke helt rukket å tenke gjennom alt enda. Det har skjedd noen utrolig store omveltninger på bare ett år, og jeg har lært utrolig mye. Jeg føler at jeg har blitt kjent med meg selv på ny. Å få barn i seg selv fører med seg en bratt læringskurve. Det er så utrolig mye nytt som skjer hele tiden, og alt må du lære deg ganske fort. Ny kunnskap, nye følelser og nye utfordringer. Alt dette i tillegg til et fulltidsstudie. 

Dette har vært det travleste, men også det beste året i mitt liv. Det føles helt surrealistisk å tenke tilbake på alt som har skjedd: Sitte klokken seks om morningen og pumpe meg (fy søren, jeg er lei av den lyden!), kjøre frem og tilbake mellom forelesninger for å amme og tilbringe tid med lille, gjøre lekser til alle mulige slags tider, kontroller på helsestasjonen, våkenetter, ørebetennelse, ammetåke, masse savn og klump i magen, studiegrupper, gjensynsglede, reiser, ha med Linéa på skolen, alvorlige mangelsykdommer og 18 kilo lettere, babysang og babysvømming, brystbetennelse og sykehusinnleggelse, vanskelige eksamener, og ikke minst; masse kosetid med lille gull! 

Det er først nå når jeg ser tilbake at jeg synes det er utrolig alt jeg har fått til. Alltid når jeg står midt oppi noe så gjør jeg det jeg må, og så reflekterer jeg over det etterpå. Jeg kan ikke få sagt nok hvor glad jeg er for at jeg tok det valget om å fortsette. Jeg har hatt masse tid sammen med Linéa hele hennes første leveår, i tillegg til å ha kommet enda et år nærmere drømmejobben min og en god, stabil jobb for å forsørge lille gull. Jeg vet at skolen ikke løper noen steder, men jeg følte at det var riktig valg for oss når jeg faktisk hadde muligheten. Det er positivt for både meg og Linéa. 

Det har aldri vært så herlig å levere en eksamen før, som det var å levere inn min siste eksamen for i år, to dager etter at jeg ble utskrevet fra sykehuset. Jeg hadde Linéa på armen og eksamenen i hånden, og leverte inn. For en lettelse! Jeg klarte det. Til høsten begynner et nytt kapittel, og vi har en liten barnehagejente i hus (hjelp, hun vokser så fort!). Det blir enda en ny hverdag med ny barnehage, nye fag på skolen og enda flere utfordringer. Jeg gleder meg! Men først skal jeg nyte sommeren til det fulle sammen med min lille familie. Sindre har vært min største støttespiller, og Linéa min aller største motivasjon. Jeg er så ufattelig glad for at jeg har dem. Vi er et bra team! I går leverte Sindre inn bacheloren sin, og jeg fikk tilbake en B på min siste eksamen som jeg skrev etter sykehuset. Vi feiret med kake og brus etter at Linéa hadde lagt seg, imens sommerregnet trommet på ruten. Akkurat da kjente jeg at livet egentlig er ganske bra.

Noe av det jeg har lært i år er at med en positiv innstilling og litt pågangsmot så klarer du alt du vil. Jeg har lært at du blir definert utifra hva du gjør og oppnår, og at ingen kan sette deg i en bås. Du er hva du sier og gjør, og det kan ingen ta fra deg. Jeg har lært å stole på min egen magefølelse og mine evner. Det trenger ikke alltid være enten eller, noen ganger klarer du faktisk begge deler. Dette innlegget er ikke skrevet for å skryte av meg selv, selv om jeg ser på det som viktig å kunne si at en er fornøyd og stolt over seg selv. Jeg skriver det delvis for at jeg selv kan se tilbake på det når jeg møter en ny utfordring og tenke at hvis jeg klarte dette så skal jeg klare andre utfordringer som kommer min vei. Mitt motto vil alltid være at utfordringer er til for at du skal få vise hva som bor i deg. Og så skriver jeg dette innlegget i håp om å kunne inspirere, motivere og kanskje gi noen en liten dytt i rompa? For klarer jeg, så klarer du 

 

PS: Jeg har skrevet et innlegg angående studier og baby, og det vil bli publisert om ikke så lenge. Jeg vet at det er mange som lurer på ting rundt dette, så stay tuned! 

LES OGSÅ:

JEG KLARTE DET

HVORDAN KLARER DU DET?

HAR JEG ØDELAGT LIVET MITT?

DET HAR GÅTT FOR LANGT

JEG GIKK NED 18 KILO

DET VERSTE SOM KUNNE SKJE

DET MÅ FEIRES

 

 

6 Kommentarer

Tina

02.06.2016 kl. 07:11
Du har klart alt dette så utrolig bra! Glad for å lese om at dere har det bra <3 god sommer :):)

Veronica Reime

02.06.2016 kl. 07:14
Tina: Tusen takk gode deg!<3 Håper du får en kjempefin sommer :-D<3

Pernille

02.06.2016 kl. 07:17
Så utrolig fint bilde av dere :) Ønsker deg en kjempefin sommerdag!

Veronica Reime

02.06.2016 kl. 07:20
Pernille: Tusen takk fine deg<3 Og like måte! :-D

Anita

02.06.2016 kl. 11:49
Du e så utrolig flink, fineste Veronica <3

Når eg har det tungt og syns synd på meg sjøl angående skole, så tenke eg bare på deg og alle i din situasjon, som klare å komma seg gjennom alt så sinnsykt godt!

Du bevise bare for deg sjøl og alle andre ,at du virkelig e superwoman. <3 <3

Veronica Reime

04.06.2016 kl. 00:31
Anita: Gode, fine Anita! Tuusen takk vennen<3 Følge ivrig med på snappene dine, veldig kjekt å se at du har det så fint i København! Flinkeste deg<3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits