Veronica Reime

Det verste som kunne skje

  • 11.05.2016 kl.20:52

Kvelden før en av mine to siste eksamener begynte jeg å føle meg veldig dårlig. Jeg kaldsvettet og hadde vondt i hele kroppen. Det eskalerte veldig raskt, og jeg fikk høy feber og begynte å kaste opp. I tillegg fikk jeg en veldig stor hevelse i det ene brystet, og det var ømt og vondt. En time før jeg skulle ha eksamen satt jeg på legevakten og fikk konstantert at jeg hadde fått en kraftig brystbetennelse. Det var jo noe av det verste som kunne skje, på et utrolig dårlig tidspunkt. Dere som har hatt det selv vet hvor vondt det er! Det var ikke bare i brystet det gjorde vondt, men i hele kroppen og alle ledd, og allmenntilstanden generelt var utrolig dårlig. Jeg hadde likevel ikke lyst til å sykemelde meg fra eksamen, da jeg hadde brukt mye tid på å øve. Da måtte jeg eventuelt tatt konteeksamen i august, og jeg orket virkelig ikke å ha den hengende over meg hele sommeren. Legen var helt sjokkert over at jeg hadde tenkt til å dra rett på en eksamen, men jeg kan være utrolig sta når jeg har bestemt meg for å klare noe. Jeg fikk utskrevet antibiotika og kvalmestillende, og hev innpå med det i tillegg til smertestillende. I og med at jeg hadde så vondt i kroppen smøret jeg meg også med smertelindrende krem. Jeg ankom eksamen fem minutter før den skulle begynne, og heldigvis hadde Silje vært så snill og holdt av en plass til meg ved døren slik at jeg hadde kort vei ut. Det var en seks timers eksamen, så den var ikke akkurat liten heller, men med litt luftepauser og tabletter klarte jeg å komme meg gjennom det. Etter eksamen gikk jeg rett hjem og sov litt av og på, helt til neste dag. 

Til tross for antibiotika ble jeg ikke bedre i løpet av de neste dagene, faktisk følte jeg meg verre. En ny tur til legevakten endte opp med sykehusinnleggelse. CRP-en min hadde steget kraftig, selv om jeg gikk på medisiner. Det var først snakk om at jeg måtte operere for abscess, men heldigvis slapp jeg unna med å bare ligge og få antibiotika intravenøst. Jeg hadde fortsatt en eksamensinnlevering igjen, og det så ikke lyst ut. Jeg ville bare hjem og sove i min egen seng og våkne opp med Sindre og Linéa. De på sykehuset var utrolig flinke og nøye, tok masse prøver og sjekket hele tiden at alt var bra. Jeg følte at jeg var i veldig trygge hender! Takket være dem ble jeg etter hvert frisk nok til å kunne reise hjem, og etter at jeg ble utskrevet hadde jeg to dager på meg til å skrive eksamensinnleveringen ferdig. Aldri før har jeg vært så glad, lettet og stolt over å ha fullført alle eksamener. For en følelse! Det er alltid herlig å bli ferdig med eksamener og føle at du har gjort en god jobb, men denne gangen føltes det ekstra bra. Jeg er veldig bestemt og biter tennene sammen om det er noe jeg vil klare. Et lite øyeblikk så det ut som jeg ikke skulle klare det, men jeg er så utrolig fornøyd og stolt over at jeg fikk det til! 

 

Følg bloggen på facebook HER for flere oppdateringer!

#mamma #mammablogg

6 Kommentarer

celine

11.05.2016 kl. 21:14
Wow, du er flink altså! virkelig ikke alle som har et pågangsmot som deg!! håper det går bra med deg nå! :)

Tcbabe

11.05.2016 kl. 21:40
Flinke deg Vero!! Håper det gikk fint<3

Ingrid victoria

11.05.2016 kl. 22:09
Hei Veronica,

Du er utrolig dyktig,blir helt imponert. Du bør være superstolt av deg selv. Håper du nyter ferien og får ladet batteriene. Gleder meg til å lese flere innlegg. God bedring <3 ta vare på deg selv. Klem Victoria.

Mathilde C. Bjørnseth

11.05.2016 kl. 22:49
Uff, det hørtes virkelig ikke godt ut! Imponert over at du klarte å bli ferdig med eksamnene. Det må føles deilig! Masse god bedring <3

Anne MA

12.05.2016 kl. 09:52
dU ER DYKTIG, NÅ KAN DU NYTE SOMMEREN.

Bjørn-Eriks blogg

12.05.2016 kl. 10:57
imponerende

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits