Veronica Reime

Verdens beste sjef

  • 22.11.2015 kl.15:47

Min sjef er uforutsigbar, både på godt og vondt. Arbeidsdagen begynner sjeldent på samme tidspunkt, men når den begynner så gjelder det å være klar NÅ. Min sjef kan lugge meg, bite, sikle, og gulpe på meg - for så etterpå le av det. Det er jo umulig å bli sint når hun serverer meg verdens største glis. Hun kan være en skikkelig diva og slenge bort maten jeg har laget så både gulv og vegger blir dekket av grøt. Jeg må bare tørke opp og lage ny, imens sjefen sitter utålmodig og venter. Det er ikke noe glamorøst over denne jobben. Jeg må tåle å få både tiss, bæsj og gulp på meg, uten å gjøre noe stort nummer utav det. Det er ikke noe krav på en spesiell uniform, men klærne bør tåle flekker. At noe blir ødelagt bør forventes. Jeg må kunne jobbe både inne og ute, uansett hvilken årstid. At det er vinter, full storm og 20 minus er ingen unnskyldning når lille vil trilles i vognen. 

Min sjef kan være utrolig takknemlig, selv for de aller minste ting. Bare jeg kommer inn i rommet eller sier navnet hennes så blir hun overlykkelig. Sjefen min smiler og ler. Masse. En trillende latter som gjør at du blir varm langt inn i hjerterota. Det er ikke vanskelig å gjøre henne glad. Hun er aktiv og vågal, alltid nysgjerrig på nye ting. Jeg blir så stolt av sjefen min at det er like før jeg sprekker. Lønnen i denne jobben er verdt mer enn gull og diamanter. Bekreftelsen på at jobben du gjør er god nok kommer gjennom et trygt og varmt smil. Og det er det som betyr noe. Ingen annen jobb klarer å gi meg det. 

Min sjef krever å ha all oppmerksomheten rettet mot seg. Hele tiden. Hun tror at hele verden kretser rundt bare henne. Blir hun glemt bort et lite sekund får jeg høre det!  Alle bragder skal heies frem og skrytes av, store som små. Hun elsker å være sosial, og da aller helst være midtpunktet i et selskap. Sjefen min er et lite sjarmtroll og kan tvinne hvem som helst rundt lillefingeren. Det vet hun veldig godt selv også. Hun liker å møte nye mennesker, flørte, vise seg frem og gjøre seg til. Det er spennende å utforske og se noe nytt. Men det er ingen tvil om hvem som er nummer en, og det er egentlig litt godt.  

Min sjef vet akkurat hva hun vil, og alt skal skje etter hennes ønsker. Og hun vet akkurat hvilke knapper hun skal trykke på for å få det som hun vil. Hun kan til og med ta til tårer noen ganger for å få viljen sin. Sta og viljesterk er hun. Hun er hensynsløs og har null respekt for hverken matpauser eller søvn. Det er ingenting som heter overtid i denne jobben, her forventes det at du er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Alt skal skje etter sjefens klokke og hva som passer henne til hvilken tid. Det er nytteløst å prøve på noe annet, så det kan jeg bare glemme. Sjefens ønsker er LOV. 

Min sjef gir meg ny kunnskap og får meg til å løse problemer jeg aldri visste fantes. Jeg lærer noe nytt hver eneste dag. Sjefen min har fått meg til å synes at ting som jeg aldri hadde trodd jeg skulle bry meg om er ganske interessant. Jeg utvikler meg hele tiden, og har blitt en ganske god  løsningsorientert multitasker etter hvert. Hun presser meg stadig vekk. Til å gå ut av komfortsonen og til å søke informasjon. Hun kaster meg ut i nye situasjoner uten noe som helst forvarsel. Jeg føler meg ofte usikker og redd, men samtidig så klarer hun å få frem det beste i meg. Jeg blir aldri helt utlært i denne jobben, og kommer aldri til å gjøre den helt perfekt heller. Men det er ikke mindre motiverende fordet! Jeg er villig til å gjøre alt for sjefen min. Ofre alt uten å nøle et sekund. Hun bringer frem styrken i meg som jeg ikke visste at jeg hadde. Både fysisk og psykisk. 

Uansett hvor trøtt og sliten jeg er i denne jobben, så vil et par myke, lubne barnehender rundt halsen og et klissvått kyss på kinnet gjøre opp for alt som kan være slitsomt og tungt. Når jeg legger meg i sengen etter en lang arbeidsdag (som egentlig aldri tar slutt), så kjenner jeg at alt er verdt det. Og jeg kunne gjort enda mer også om nødvendig! Bare fordi jeg har verdens beste sjef  Takk til @jentemammaen for inspirasjon! Følg henne gjerne ♥ 

2 Kommentarer

Norwegian Cupcake

24.11.2015 kl. 18:44
aw, for et utrolig nydelig innlegg <3

Ha en god kveld! :-D NYT!

Veronica Reime

29.11.2015 kl. 12:01
Norwegian Cupcake: Tusen takk for så hyggelig kommentar! Glad for at du likte innlegget<3 Håper du har hatt en fin helg! Nyt resten av søndagen<3 God klem

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits