Veronica Reime

En ny start

  • 20.09.2015 kl.10:47

Hei skjønne  Håper dere nyter helgen og får ladet opp batteriene litt før en ny uke. Jeg har hatt en veldig fin og rolig helg, akkurat det jeg trengte. Pappa var i Stavanger for helgen, så jeg og Linèa Olivia var på besøk hos tanten min på fredag for å tilbringe litt tid med pappa sin side av familien. Det var veldig godt å se dem igjen. Jeg, Sindre og Linèa Olivia skal faktisk til Nederland i Oktober for å besøke pappa og stemoren min. Gleder meg så masse til den første ferien sammen med den lille familien min!

Selv om det  har vært veldig deilig med helg, så gleder jeg meg faktisk til mandag og blanke ark. Jeg tror vi alle trenger et lite spark bak noen ganger, et lite boost med inspirasjon. Og det fikk jeg massevis av på torsdag! Jeg var nemlig på Berit Nordstrand sitt foredrag "En ny start" på Scandic hotell. For en imponerende og rå dame! Hun tok opp masse viktig i forhold til mat og trening, og jeg lærte masse om enkle grep som gir stor effekt for glede, overskudd og helse. Jeg har vært på ulike foredrag og lest masse om disse temaene, men ingenting har kunnet måle seg med dette. Det var ikke snakk om kompliserte ting, og etter å ha hørt på henne så gikk jeg ut derfra med en følelse av at dette klarer jammen jeg også! Det handler om de små endringene som til sammen gjør den store forskjellen. Jeg føler meg i hvert fall klar til å ta et tak! Jeg har alltid vært opptatt av å være sunn, trene og holde meg i form. Jeg lever egentlig ikke usunt, men jeg glemmer ofte å spise og har blitt litt matlei. Matlysten er ikke helt på topp, og da passet det perfekt med litt ny inspirasjon på den fronten! Nå som jeg har Linèa Olivia er det så utrolig viktig for meg å holde meg frisk og rask slik at jeg har nok overskudd til å være den mammaen hun fortjener. Det har alltid vært viktig, men jeg tar det kanskje enda mer på alvor nå. 

Vi kjøpte i hvert fall alle bøkene hennes med oss hjem, og nå sitter jeg og blar i den ene for å planlegge noen matretter jeg vil prøve meg på. Jeg og mamma skal lage noe i dag som vi fant oppskrift på i en av bøkene hennes, og blir det vellykket deler jeg gjerne oppskriften videre med dere! Ha en kjempefin søndag fine lesere, og titt gjerne innom litt senere for da skal jeg nemlig holde en konkurranse! Klem 


 VIXEN_NOMINASJON_GIF2

 

 

8 Kommentarer

Text by Tina

20.09.2015 kl. 11:36
Så herlig med litt ny inspirasjon :) Noen ganger trenger man et ekstra lite dytt i riktig retning!

Veronica Reime

20.09.2015 kl. 15:59
Tina Markeseth: Det er så sant! Ha en kjempefin søndag<3

Agnete

20.09.2015 kl. 22:00
Åå, skulle gjerne vært der jeg også! Kan jeg spørre hvorfor dere skriver Linèa med è og ikke é? Er det forskjell i uttalelse? Den lille familien din er helskjønn :)

Veronica Reime

20.09.2015 kl. 22:08
Agnete: Godt spørsmål! Jeg har egentlig ikke noe bedre svar på det enn at det var slik det sto skrevet i navneboken, og når jeg skulle skrive navnet hennes så skrev jeg det automatisk på den måten. Tror ikke det er noen forskjell i uttalelsen :-D Åå tusen takk skjønne deg!<3 Ha en fin kveld, god klem!

amaliebjerke

22.09.2015 kl. 13:44
Det så utrolig deilig ut! Det er så sjeldent jeg tar meg tid til å lage noe spesielt til frokost, men dette så veldig godt ut :)

Celine

23.09.2015 kl. 00:08
Er kjempematlei jeg også, haha!

Veronica Reime

26.09.2015 kl. 21:20
Celine: Det er så utrolig kjedelig! :-/ Kommer til å legge ut litt oppskrifter, så kanskje du får litt inspirasjon <3 God klem :-)

Veronica Reime

26.09.2015 kl. 21:21
amaliebjerke: Ja, veldig godt og går superfort å lage! :-D Jeg pleier heller ikke å lage noe spesielt til frokost, tar liksom det første og beste. Men dette var faktisk lett å smelle sammen :-D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits