Veronica Reime

Earlybirds do it better

  • 03.09.2015 kl.07:15

Hei og hopp♥ Det er like tungt å stå opp hver gang når alarmen ringer, men så er det så utrolig deilig når du først har kommet deg tidlig opp og får utnyttet så mye av dagen! Jeg vil alltid ligge litt ekstra lenge under den varme dynen, men etter en god dusj føler jeg meg mye mer opplagt og klar for å gripe dagen. Og så er det jo så deilig å trippe ut på kjøkkenet imens alle andre sover, med bare føtter og iført morgenkåpe, lage en kopp med kaffe mocca, for så å rusle tilbake igjen til sengen og åpne opp macbooken for å oppdatere meg litt på dagens nyheter. 

 Jeg har alarmen på klokken 6 slik at jeg kan få unnagjort endel ting imens Linèa Olivia fortsatt sover. Jeg dusjer og steller meg, spiser frokost, leser pensum, finpusser dagens blogginlegg og setter gjerne på en maskin med klær.  Det er veldig herlig å ikke ha så masse hengende over seg hele dagen, og heller få det gjort i løpet av de første morgentimene. I tillegg er tiden jeg har med Linèa gull verdt, så jeg vil ikke bruke den på å gjøre masse andre ting.

Jeg tenkte å dele et lite motivasjonsbilde med dere med 6 gode grunner for hvorfor du burde stå opp tidlig. Kanskje flere blir motivert til å komme seg opp om morningen? 

Ha en strålende fin torsdag alle morgenfugler 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits