Veronica Reime

One month left

  • 15.05.2015 kl.22:59

Hver kveld når jeg legger meg ser jeg bort på sengen din. Det føles helt uvirkelig at snart ligger du der, med et par glitrende øyne og et varmt, lite hjerte. Jeg gleder meg sånn til å beundre deg, høre på de søte lydene du lager, kjenne den myke huden din og bare være i nærheten av deg. Jeg har båret deg i snart ni måneder og føler at vi er nært knyttet, men nå gleder jeg meg til å bli kjent med deg på nytt. Frem til nå kjenner jeg alle dine bevegelser; at du snur på deg, hikker og sparker. Det har vært vår lille hemmelighet, kun mellom meg og deg. Nå skal jeg endelig få vise deg frem, vise deg til verden og vise verden til deg. Det blir spennende å se deg føle deg frem i det nye livet utenfor magen, se deg utforske og være nysgjerrig. Og selvfølgelig skal jeg være der og holde deg i hånden hele tiden, for du er det kjæreste jeg har. At du bare er en liten måned unna gir meg sommerfugler i magen. Lille venn, jeg kan ikke vente med å få møte deg ♥Hei - og god helg ♥ Eller kanskje det var mange som allerede tok langhelg i går? Solen stråler og jeg tok meg en liten fridag fra eksamenslesingen. Det ble litt fokus på selvpleie i dag, både i form av et frisørbesøk og kvalitetstid med Silje og Sofie. Pleie av både utseendet og det sosiale. Jeg klippet endel på lengden og frisket opp fargen hos flinkeste Cecilie. Resultatet ble så bra, hun gjør det alltid enda bedre enn jeg har sett for meg. Gleder meg til å vise dere! Etterpå dro jeg på shopping med Silje og Sofie. De skulle ha antrekk til helgen så vi gikk gjennom hele Madla senteret og Vågen for å finne noe fint. De fant det de skulle begge to, så det blir noen flotte frøkner på byen i helgen ;-) Gjett om jeg gleder meg til å passe de vanlige klærne mine igjen, og kunne dra ut og handle litt nytt til sommergarderoben. 

Nå koser jeg meg i armkroken til Sindre med godteriskålen i fanget og Senkveld på tv-skjermen. Jeg måtte bare benytte reklamepausen til å titte innom dere litt. Tenk at det er bare en måned igjen til vi får møte det lille nurket vårt! Av og til bare slår det meg, at snart skjer det noe. Det vi har ventet så lenge på er faktisk rett rundt hjørnet. Det blir en fantastisk reise, starten på et nytt kapittel. Kjenner det kribler i meg når jeg skriver dette. Og ikke minst gleder jeg meg til å dele opplevelsen med dere! 


 

♥ Mine favoritt bilder fra gravid photoshooten. De er tatt av søskenbarnet mitt Camilla, hun er så flink!! Bildene ble så fine, og jeg gleder meg til å henge dem opp på veggen. Anbefaler virkelig å ta gravid bilder, det er et så fint minne å ha! 

Ønsker dere alle en kjempefin helg, så skrives vi mer i morgen ♥ #blogg #mammablogg #gravid 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits