Veronica Reime

Vurdering av babyboxer

  • 12.05.2015 kl.16:16

For en stund siden var jeg og hentet tre babyboxer, den siste fra Rimi har jeg ikke rukket å hente enda. Det er gratis startpakker med litt forskjellig både til den vordende moren og den lille. Jeg fant en nettside her, hvor det er en liste over alle de ulike babyboxene du kan bestille. Du må bare fylle inn litt opplysninger som mail og termin dato, så får du tilsendt en kode du registrerer hos apoteket for å få boksen din. De kan hentes tre måneder før termin, eller tre måneder etter. Så hvis du har født så er det fortsatt ikke for sent å bestille. Veldig godt tips! Jeg tenkte å vurdere innholdet til de tre babyboxene jeg har hentet, og gi dem terningkast 1-6. Tenkte det var kjekt for andre kommende mødre å se hvilke som er verdt å bestille! Vitus Apotek: Innhold: 

- Semper havre smoothie med hefte om 10 gode råd for kosthold og måltider

- Questbar

- Truseinnlegg

- Krem til såre brystvorter 

- Lakerol pastiller

- A-Derma krem for eksem og veldig tørr hud

- Fuktighetskrem for hele kroppen (for tørr og sensitiv hud) 

- Ørepropper

- Vitamin C halstabletter

- Engangs-bh-innlegg

- Smokk fra MAM

- Handlenett

- Gravid kosttilskudd for kvinnen og det kommende barnet 

- Shampoo

- Fødselsbok

- Diverse informasjon/reklame brosjyrer 

Vurdering:

Denne følte jeg var mest rettet mot moren med ulike små testere slik at du kan prøve det ut og se om det er noe du vil kjøpe inn selv. Noe var veldig nyttig, som for eksempel kremene og kosttilskuddet som jeg faktisk går på fra før så det var fint å få et ekstra brett. Jeg likte også veldig godt at de hadde lagt oppi havre smoothie til ungen sammen med et lite ark med 10 råd for måltid og kosthold etter hvert som barnet vokser. Questbaren var også super ettersom det er travelt med en liten baby og du gjerne ikke alltid rekker å lage deg noe skikkelig mat i farten, da er denne veldig grei å ha i vesken! Fødselsboken var også veldig god å lese i med enkle forklaringer som tok deg med gjennom hele fødselsforløpet. MAM smokken var veldig fin å få, jeg har lest mye bra om den. De er utviklet sammen med tannleger spesielt for nyfødte. Den jeg fikk var 0-2 mnd og skal være ekstra liten og lett, men de har også flere for når babyen blir eldre og smokken skal følge denne utviklingen. Noen ting virket det som de bare hadde puttet oppi for å fylle opp, som for eksempel C vitaminene, shampoo, pastiller og handlenett. Alt i alt var det en helt grei babybox, selv om det ikke føltes som en startpakke. Det var mer som en boks full av testere, og det jeg fikk med skal jeg helt klart legge i vesken til nødsituasjoner hvor jeg har gått tom for ting. 

Terningkast: 4

 

Apotek 1: Innhold: 

- Baby wipes

- Langermet body 

- Pampers bleie

- Avent tåteflaske

- Smokk fra MAM

- Bepanthen salve for tørr og irritert hud 

- Reparerende balm for irritert hud 

- Eucerin olje for bading og dusj

- Blenda sensitiv flytende tøyvaskemiddel 

- Foreldre og barn magasin 

- Babybok for barnets første år

Vurdering: Denne pakken hadde en veldig fin blanding av innhold syntes jeg. Den langermede bodyen med bamsen på var utrolig skjønn, og er alltid noe det trengs masse av! Jeg likte veldig godt at du egentlig fikk med nesten alt du trenger for å stelle babyen; både med olje til badingen, kremer, våtservietter og bleie. Deretter kan du ta på bodyen, gi smokken hvis det trengs og eventuelt flasken. Som sagt har jeg hørt mye om MAM smokkene, så jeg ble veldig glad for å få en til av den! Avent tåteflaskene har jeg også lest mange anbefalinger om. Og når bodyen har blitt skitten fikk jeg til og med vaskemiddel til å vaske den med, uten parfyme og fargestoffer. Tommel opp! Til mammaen følger det med et Foreldre & Barn magasin som er veldig kjekt å bla litt i. Babyboken om barnets første år var også veldig fin å lese i og inneholdt god informasjon. Alt i alt en veldig god startpakke med variert, nyttig innhold! 

Terningkast: 6

 

Libero: Innhold:

- Bleiepakke

- Ammeinnlegg

- Våtservietter 

- Bind 

- Bleieavtale kort 

Vurdering: Denne pakken var det ikke så masse i, men alt var skikkelig ting som kommer til å komme godt med. Det er slike ting jeg så for meg skulle være i en startpakke, rett og slett små nødvendigheter som trengs helt fra ungen blir født. Alt innholdet i Libero startpakken var ting jeg hadde skrevet på listen min over ting som må handles inn, så det var veldig greit å få! Må selvfølgelig handle mer av det, men nå har vi i hvert fall litt på lager. Dette var en veldig grei startpakke, med få skikkelige ting istedenfor masse smått som bare var blitt lagt oppi. Savnet kanskje et par informasjonsbrosjyrer om litt viktige ting, slik som følget med i de to andre pakkene. Men ellers var det en super startpakke som kommer godt med! 

Terningkast: 5

 

#blogg #mamma  #mammablogg #tips 

2 Kommentarer

Jeanette Bergeløkken

12.05.2015 kl. 21:10
Jeg synes Rimipakken var absolutt best, så gled deg til å hente den!! :) Var så utrolig mye som var med :)

Veronica Reime

13.05.2015 kl. 01:37
Jeanette Bergeløkken: Åå, da gleder jeg meg til å få den i hus! Tusen takk for tips <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits