Veronica Reime

Ny treningsmotivasjon

  • 09.02.2015 kl.22:49

Hei og hopp! ♥ Ny uke med blanke ark, det føles veldig bra. Som sagt skulle jeg begynne med svømming denne uken, så jeg begynte like så greit med en gang! Føler det er mye lettere å trene jevnt hele uken når jeg får begynt allerede på mandagen med en god økt. Det var så deilig å kjenne kroppen jobbe i vannet, og mestringsfølelsen etterpå fikk meg i skikkelig godt humør. Jeg kjente det skikkelig i armene at det er en stund siden jeg har vært og svømmet, men det ga bare mer motivasjon egentlig til å gå oftere og bli enda sterkere. Som med så mye annet så har jeg måttet omstille meg og tenke litt anderledes. Jeg fant fort ut at det ikke gikk å kjøre på med de samme vektene som jeg har brukt før eller løpe gerilja intervaller på en tredemølle. Nå endret fokuset seg til å handle om å holde meg i mest mulig god form til å kunne ta vare på den lille når hun kommer. Jeg bestemte meg for å jobbe mot å bli generelt sterk i hele kroppen, kanskje spesielt i ryggen, og få god utholdenhet. Jeg har kommet frem til at svømming, gå turer, yoga og lette styrkeøkter er de beste alternativene for meg. Jeg har måttet finne ny treningsmotivasjon, og et par av tingene som driver meg er: 

1. Det blir bare mer å bære på lenger ut i graviditeten, og jo sterkere kropp jeg har klart å bygge opp, jo lettere blir det å fungere som normalt og få gjort alt jeg ønsker. 

2. Få et godt utgangspunkt til å komme meg bra gjennom fødselen, og ikke minst komme meg raskt igjen etterpå. 

3. Overskudd og mental glede, noe jeg trenger masse av nå! 

4. Jeg har termin i begynnelsen av sommeren og håper på å få utnyttet hele sommeren til å være aktiv og ta med den lille mye ut. 

5. Studier viser at trening kan ha en positiv innvirkning på utviklingen av hjernen til nurket. Og det er jo utrolig god motivasjon! 

Det ble bare bilder fra mobilen i dag, men det er gjerne litt greit innimellom. Føler det blir litt mer personlig da? Nå er jeg nydusjet og fornøyd, og tenkte å krype under dynen med en episode med Homeland, epler og Olden vann med kullsyre og eple smak. Da koser jeg meg ♥ Håper dere har hatt en fin start på den nye uken! Dere er så gode alle sammen ♥ 

Vi skrives mer i morgen! 

 

 

2 Kommentarer

anneliaaland

10.02.2015 kl. 14:52
Så fin du er :) stå på!

Veronica Reime

10.02.2015 kl. 19:20
anneliaaland: Åå tusen takk snille deg <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits