Veronica Reime

Jenterom inspirasjon

  • 10.02.2015 kl.13:06

Jeg fordyper meg i interiør blader og kan sitte timesvis inne på nettsider med masse fint interiør. Jeg elsker at jeg får helt blanke gulv og vegger som jeg kan fylle med alt jeg ønsker av møbler og pynte gjenstander. Ekstra stas er det at jeg skal pynte til en liten jente også. Det er så mange søte ting som jeg har lyst på selv, men som blir for barnslig til mitt rom. Nå har jeg en unnskyldning, haha! Etter hvert som vi har tittet rundt i butikker så virker det som vi har siktet oss litt inn på et dådyr tema. Først tenkte jeg egentlig på ugler, men føler det har blitt brukt så mye så det var gøy med noe annet! Det blir selvfølgelig endel rosa i begynnelsen (føler det aller meste til små baby jenter kommer i rosa), men jeg vil blande inn litt tre elementer; skog og bark sammen med rådyr detaljene. Synes det er så fint når det virker litt gammeldags og "hjemmelaget". Kommer jo til å kjøpe litt nytt, men vil også prøve å lage til litt selv. Synes det blir så mye mer sjarmerende! 

Vimpler, lekekasser og rådyr veggdekor fra Jollyroom  //  Saueskinn fra IKEA  //  Kleshenger med perler fra drlykke  //  Dukkevogn fra Kremmerhuset  //  Rådyr vegglampe fra Sprell  //  Sukkerspinn illustrasjon fra Lovedales  

Her er et par godbiter jeg har sett på nettet og i butikker. Dukkevognen har jeg faktisk allerede kjøpt i lyserosa, så den står ferdig montert med rådyr dynetrekk oppi og alt. Har lagt ut bilde av den på instagram her. Elsker at den er så gammeldags og fin! Jeg kjøpte den med hjem fra jobb litt etter at vi hadde fått vite at vi skulle ha en jente. Det er en av tingene jeg har sagt at hvis jeg noen gang får en jente så skal jeg ha en sånn, så da måtte den bare bli med hjem ♥ Gleder meg til å begynne resten av handlingen, det skal bli så fint! 

Noe dere likte? ♥ 

 

1 Kommentar

Iselin Renée

11.02.2015 kl. 12:49
Så mye søtt :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits