Veronica Reime

Sunday necessities

  • 05.10.2014 kl.15:22

Søndag, en av mine favoritt dager! Ingenting på planen, bare fokusere på å pleie meg selv. Jeg elsker å ha det travelt og mye som skjer i hverdagen, men det trengs alltid en dag til å omstille seg og lade opp batteriene igjen. De siste søndagene har blitt brukt til iherdig lesing av pensum, og det kjennes på kroppen at jeg ikke har hatt noen skikkelige "pauser". Det må endres! I dag bestemte jeg meg for å pleie både kropp og sjel, og tok like så greit bilder av det jeg brukte etter hvert. En liten guide over mine sunday necessities! Alle fortjener å skjemme seg selv bort litt en gang iblant, oppfordrer dere alle til å bruke søndagen deres på nettop det ♥

- Nourishing care -Ingenting får meg til å føle meg bedre enn en lang god dusj hvor jeg skrubber hele kroppen med en sugar scrub og renser ansiktet nøye, etterfulgt av å smøre meg inn i en velduftende body lotion. Leppene får også en omgang med skrubb og favoritt leppepomaden. Skrubben fjerner alle de døde "flakene" på leppene og etterlater dem silkemyke. Leppepomaden gir masse god fuktighet. For en stund siden plukket jeg med meg et par ansiktsmasker fra Vita, og denne peel-off masken var kjempegod. I tillegg luktet den himmelsk! Et lett strøk med neglelakk i en elegant perlefarge setter prikken over i-en, jeg føler meg alltid mye freshere med fine negler. 

- Get your chill on -Stramme bukser og topper er uaktuelt på en søndag. Komfortabelt er stikkordet. Hoppe inn i favoritt kosedressen fra Ganni og Birkenstock sandalene. Shorts er det ultimate chille plagget for meg, og den vide shortsen med knytting i livet er perfekt. Nå som det har blitt kaldere ute, passer sandalene godt som tøfler. De er så utrolig behagelige! 

- Snuggle up with a cup of tea and some inspiration -Lag en god kopp med te og kryp opp i sofakroken med litt inspirasjon, en god bok eller favoritt tv-serien. Elsker å samle opp ny inspirasjon, det gir så masse motivasjon! Koble ut fra min egen hverdag og bekymringer, og drømme meg bort i en bok eller en kjekk tv-serie. 

- Planning the week -Og sist men ikke minst; planlegge den kommende uken. For at den hektiske hverdagen skal flyte fint, og jeg skal få mest mulig gjort så må det litt planlegging til. Jeg bruker en planbok til å fylle inn hva jeg skal hver dag, oversikt over treningsøkter, andre mål for uken og gjerne en liten motiverende quote. Jeg skriver også ned ideer til måltider og antrekk, på den måten har jeg masse forslag til når jeg trenger det.

5 Kommentarer

Line Leknesund

05.10.2014 kl. 15:30
Åh, jeg elsker slike søndager! Kos deg :D
Ha en herlig søndag <3

Nadia

05.10.2014 kl. 15:50
Det ser verkligen nice ut :)

stine

05.10.2014 kl. 18:38
utrolig fine bilder ! :)

Christine Støle

05.10.2014 kl. 19:23
Herlig! Ha en fin kveld <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits