Veronica Reime

My kinda sunday

  • 14.09.2014 kl.19:48Hjemmestrikket skappelgenser, en lett silkeshorts, duftlys, ansiktsrens, hjemmelagede ispinner og en god dose inspirasjon. En perfekt søndag i mine øyne ♥

Jeg våknet opp i elleve tiden etter en utrolig gøy kveld/natt. Vi feiret Silje sin 20 års dag i går, og jeg koste meg så masse! Jentegjengen min er så fin. Vi hadde et lite vorsh hjemme hos Silje med mye skravling og latter, før vi dro videre til byen. Det var veldig kjekt med masse bra musikk og endel kjente. Det aller kjekkeste med å gå på byen synes jeg er å danse, hihi. Jeg som egentlig nesten aldri kjøper noe drikke på byen bestilte en drink som het Bubblegum til både meg og bursdagsbarnet. Den smakte godteri, yum! Det var en lang og morsom kveld, og jeg var helt utslitt i bådet hodet og føttene da jeg til slutt kom valsende inn døren hjemme i halv fem tiden.

I dag våknet jeg med en trang til å få det rent og ryddig rundt meg, så jeg vasket, ryddet og ordnet litt rundt i huset. Mamma tok meg med ut på tur med hunden nede ved havet bare ti minutt unna huset mitt, det er så fint og idyllisk der. Gamle båtnaust og brygger, viltvoksende blomster, glitrende hav og et par seilbåter som vugger sakte frem og tilbake. Da jeg kom hjem, tok jeg meg en lang, god dusj, renset ansiktet og smørte meg inn med bodylotion. Deretter krøp jeg inn i den store, hjemmestrikka skappelgenseren min og en deilig silkeshorts. Snakk om topp nivå av komfort når det kommer til klær! Jeg koste meg med et par hjemmelagede ispinner som jeg fikset sammen på ti minutter tidligere i dag og en stor dose inspirasjon fra Det Nye. Artikkelen om Caroline Berg Eriksen er så fin, hun er virkelig et godt forbilde! Kjenner jeg kribler over av inspirasjon etter å ha bladd litt gjennom sidene. I dag kom også S hjem fra hyttetur, veldig godt å se ham igjen! Ingenting er bedre enn å krype inn i en god armkrok og slappe av etter en hektisk helg. Nå er han på butikken, så jeg må runde av straks før han kommer tilbake! Tenkte bare å dele oppskriften på ispinnene med dere: Jeg blandet alt sammen i en blender og tømte det i isformer. Pinnene kjøpte jeg på panduro! Etter 3-4 timer ca er de ferdige og klare til å nytes. Sommeren er jo ikke helt over enda så da passer det bra med en frisk og god ispinne. Du kjenner ganske godt smaken både av kokos og jordbærene, himmelsk! 

Håper dere har hatt en strålende helg, og at dere får ladet opp batteriene til i morgen! God klem til dere alle ♥

Hva har dere gjort i helgen? 

8 Kommentarer

Hanne Elizabeth

14.09.2014 kl. 20:21
Så herlig :) I helgen har jeg koset meg på besøk hos mamma og pappa!

Enilorac Nesenra

14.09.2014 kl. 20:49
De så gode ut ! Jeg har nettopp vært i byen med kjæresten min og kjøpt meg sommerens siste softis <3

Junehg

14.09.2014 kl. 21:53
Åå, så koselig, elsker alt som er strikket! :) Og kan vel egentlig si at det ser veldig ut som my kind of sunday også, men jeg må sitte med studier :O Ha en fortsatt fin kveld! :)

Jannelb

14.09.2014 kl. 22:09
Å, det så herlig ut! God søndagskveld videre :-)

Veronica Bjørtomt

14.09.2014 kl. 22:18
Det så utrolig godt ut! Og den genseren, så sykt god ut.

Jeg har bare brukt helgen på å bli frisk... Vært dårlig siden torsdag, og formen var verst i går, da jeg lå med feber og var generelt så dårlig at jeg holdt på å gå på alt mulig av dører sov, haha. Sikkert tømt i meg 10 kopper te i løpet av helgen, bare for å klare å snakke uten å dø. Fikk skikkelig forskjølelse, men har heldigvis blitt mye bedre i dag, så satser på at jeg snart kan snakke uten å høres ut som et esel.. Burde egentlig sove, men er ikke trøtt, noe jeg garantert kommer til å være i morgen tidlig..

Silje Helen Sjøthun

14.09.2014 kl. 22:33
De isene skal jeg prøve!! så helt fantastisk gode ut :-)

Line

15.09.2014 kl. 12:36
De isene så gode ut og hørtes ut som en deilig søndag! :)

Charlotte

16.09.2014 kl. 15:28
Åh, det så helt fantastisk ut !! <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits