Veronica Reime

Entering summer

  • 02.06.2014 kl.20:14

Ny uke og starten på en av mine favoritt måneder: juni ♥ Jeg er et skikkelig sommer menneske, elsker alt ved sol og varme. Norsk sommer er så idyllisk synes jeg, og akkurat nå er Stavanger/Sandnes på sitt fineste. Jeg nyter hver eneste dag, og denne mandagen har ikke vært et unntak. Jeg var en liten runde på Kvadrat med Bettina og Zahra for å se på klær, det er jo så utrolig mye fint sommertøy i butikkene for tiden, jeg har lyst på alt! Heldigvis fikk jeg handlet endel i New York, så sommergarderoben min er egentlig komplett. Senere var det soling og grilling på terrassen med familien, såå koselig! Nå har jeg nettop fullført ukens første treningsøkt og sitter og koser meg med en smoothie, yummi! Morgendagens frokost og lunsj er allerede forberedt, og resten av ukens treningsøkter er planlagt. Føler jeg får så mye mer utav dagene når jeg har planlagt litt, og spesielt nå om sommeren vil jeg få mest mulig utav hver eneste dag. 

Jeg får nesten sommerfugler  i magen når jeg tenker på hvor bra denne sommeren kommer til å bli. Nakne føtter, blomsterkranser, nyplukkede bær, bølgesus, lette sommerkjoler, solkyssede kinn, saltvannskrøller, den røde himmelen når solen går ned og lukten av bål på stranden. Det kribler i hele kroppen, jeg gleder meg ♥

 

Hva gleder du deg mest til i sommer? 

2 Kommentarer

Christine Støle

02.06.2014 kl. 23:00
Herlige bilder! Gleder meg til fri, og bare være hjemme med verdens søteste kjæreste og hund. Vil også prøve å få til en liten ferie, problemet er jo bare å avgjøre hvor vi skal dra :-)

Veronica Reime

03.06.2014 kl. 11:14
Christine Støle: Det høres veldig herlig ut! Ja det kan jo alltid være litt vanskelig :-) Ønsker deg en kjempefin ferie og håper du finner et kjempefint sted du kan dra og kose deg :-D God klem fra meg!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits