Veronica Reime

Be happy

  • 07.01.2014 kl.01:10

Jeg har en liten uro i meg for tiden, jeg vet ikke om det er nerver for reisen, at jeg er stressa og bekymret, men samtidig veldig spent. At jeg gruer meg til å dra fra alle dem hjemme, men gleder meg sånn til å møte mange nye mennesker. Jeg føler jeg går på en tynn line av følelser, og balettskoene mine er ikke stødige. Ser jeg eller leser noe rørende så triller tårene, ler jeg med venninnene mine kjenner jeg tårene svi bak øyehulene, og sovner S før meg ligger jeg og lytter til pusten hans og kjenner en klump vokse i brystet til det bryter ut i et hulk. På en annen side går jeg rundt med sommerfugler i magen, drømmer meg bort i Gossip Girl og The Carrie Diaries og tenker: "Der skal jeg gå snart!", ser på bilder av New York på weheartit og kan ikke tro at min lille jentedrøm skal gå i oppfyllelse. Jeg kan ligge i sengen om kvelden og lukke øynene, og vips så er jeg i New York, ser for meg alle inntrykkene og alt jeg skal få oppleve, og innerst inne vet jeg at det jeg ser for meg ikke er i nærheten av hvordan oppholdet kommer til å bli. Så som dere sikkert har skjønt til nå så er jeg et følelsesladet vrak, og samtidig skal jeg holde fokus på alt som skal ordnes til jeg drar med pakking og ting som må handles inn osv, i tillegg til en hel del jobbing så jeg har mest mulig penger når jeg er der. Spesielt i dag våknet jeg opp med en liten klump i magen og tusen tanker i hodet, og jeg ville bare dra dynen over meg igjen og bli der. Men jeg kom meg opp, for selv om det er endel stress og ting som jeg er nervøs for, så er det så utrolig mye mer jeg har å glede meg til. Og jeg er utrolig takknemlig for at jeg har så mange gode personer i livet mitt som jeg kommer til å savne når jeg drar. En sang som får meg i skikkelig godt humør er Happy av Pharell Williams fra Despicable me 2, elsker filmen og sangen gjør at jeg får en boblende god følelse i meg og føler meg ti ganger lettere i hodet. Utrolig hvor mye en sang kan snu om på humøret ditt! Synes at videoen også gir en skikkelig "goodfeeling", dere kan se på den under:

 

6 Kommentarer

Anette

07.01.2014 kl. 01:21
Du er så utrolig heldig :)

Kaisa Elise

07.01.2014 kl. 12:50
Du er sikkert pga du skal reise å er usikker på hva du føler :) skjønner du et spent :D

Veronica Reime

13.01.2014 kl. 01:47
Kaisa Elise: Ja det er veldig sant<3 Takk for støtten, setter veldig pris på det!

Veronica Reime

13.01.2014 kl. 01:47
Anette: Takk!! Det kribler i magen :-D

Mari Bergsagel

13.01.2014 kl. 15:51
Dette va som å lesa någe eg kunne skreve for et halvt år siden, eg vett utrolig godt ka du går igjennom nå! Men bare tenk på kor mye kjekt du får se og oppleva og kor mange gode erfaringer du får! (mens alle andre sitte hjemme med sine samme gamle, kjedelige vaner!..) Bare forbered deg på at de første ukene/månedene kan bli veldig tøffe, alt blir ikkje en dans på roser (noge eg ærlig såg for meg at d sko bli før eg flytta hit)...

Så et tips fra meg e hold deg opptatt heile veien, det hjalp veldig for meg i begynnelsen, og ikkje la deg sjøl tenka på kor mye "bedre" d hadde vært å blitt hjemma i Stavanger. Du naile dette! Glede meg te å lesa seinere :)

Veronica Reime

14.01.2014 kl. 01:43
Mari Bergsagel: Jeg har lest gjennom kommentaren din flere ganger, og jeg kjenner allerede at den hjelper utrolig mye! Å snakke med noen som har vært gjennom det jeg snart skal møte føles tryggere enn alle de hjemme som ikke har opplevd noe slik og forteller meg at: "det går helt fint". Det er jo ikke meningen at alt skal gå helt fint heller, men det er jo litt av opplevelsen og hva jeg skal lære av det.
Tusen takk Mari, skal lese gjennom denne kommentaren hver gang jeg kjenner at nervene tar overhånd<3 Og skal følge tipset ditt!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits