Veronica Reime

Tired of limodriving

  • 16.10.2013 kl.18:12

 

Denne dagen har vart i en evighet, føler jeg har vært over alt. Heldigvis har jeg fått gjort endel også, herlig å krysse av et par ting på to-do listen. Jeg elsker å ha det travelt, å ha mange baller i luften. Nøkkelen bak det ligger planlegging, jeg planlegger nøye dagene mine, lager huskelister for ting jeg må få gjort og prioriterer det viktigste først. Jeg synes det er mye lettere og får gjort mye mer når jeg har planlagt det. Da slipper jeg gjerne å dra til byen og ordne noe, så drar jeg ett annet sted og kommer på at jeg skulle gjort noe mer i byen. Effektivt, og så er det så mye kjekkere når jeg ser at jeg har faktisk fått gjort mye i løpet av en dag. 

 

Det er så koselig å gå i gatene fra sted til sted, når tørt løv knuser under skoene, og du må pakke deg inn med lag på lag av klær for å holde varmen i den kjølige brisen fra havet. Over ser dere en liten sniktitt på dagens antrekk, det kommer flere bilder senere. 

  

 

Nå har jeg hatt litt me-time for å koble ut fra den travle dagen. Det er så masse så surrer oppi hodet for tiden, så det var godt å bare fokusere på noe annet som jeg liker. Drømmer meg bort til Paris, gigantiske motehus, koselige gater, Eiffeltårnet, makroner på små bakerier, alle de fascinerende menneskene, kunsten, jeg kunne fortsatt i evigheter. Det er så lenge siden jeg var i Frankrike nå, må dra tilbake dit en dag.  Nå blir det leseleselese resten av kvelden, eksamen nærmer seg med stormskritt, raskere enn jeg ønsker (panikk). 

4 Kommentarer

Ane Magnussen

16.10.2013 kl. 18:18
De makronene så sykt gode ut!

Veronica Reime

16.10.2013 kl. 18:24
Ane Magnussen: De er veldig gode, det er bringebærfyll i dem :-)

Veronika Roth

16.10.2013 kl. 19:24
Herlig! Enig i at det er fryktelig deilig å planlegge ordentlig! Ha en finfin "me-kveld! videre:):)

Veronica Reime

16.10.2013 kl. 19:24
Veronika Roth: Tusen takk! Ha en fin kveld du også skjønne deg <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits