Veronica Reime

I`m going to New York

  • 19.03.2013 kl.13:33

Da var det vel kanskje på tide å fortelle dere den kjekke nyheten jeg fikk på fredag, men noen av dere har gjerne allerede fått det med dere på instagram? (@veronicachr) I`m going to NYC people! På fredag fikk jeg telefon om at jeg har kommet inn på en skole i New York, nærmere bestemt på Manhattan. Lykke! Det har fortsatt ikke helt gått opp for meg, jeg er helt i hundre! Jeg har aldri vært i New York, men har alltid hatt lyst til å reise dit. Det er virkelig drømmebyen, og om under et år så bor jeg der! Gleder meg sånn til å oppleve et helt nytt sted, bli enda flinkere i engelsk, lære om en ny kultur og møte nye mennesker. Ååh det kommer til å bli helt fantastisk! Jeg elsker å reise, og føler at jeg får nytt perspektiv på ting. Å dra ut i verden alene og oppleve masse nytt gjør at jeg vokser som person og lærer mer om meg selv.

Studiet jeg skal ta heter Fashion Management, Entrepreneurship & Buisness English og går over tre og en halv måned. Jeg synes det er et greit tidsrom til å være første gang jeg skal studere i utlandet. Det er såklart alltid skummelt å være et nytt sted uten å kjenne noen, og i tillegg gå på skole der, men jeg tenker at det kommer nok til å gå kjempefint! Jeg skal lage et bedre innlegg om hvor jeg skal bo og slike ting når det nærmer seg litt mer. Nå gjelder det bare til å stå på de siste månedene av videregående og gi alt jeg har. 

 

Gå for drømmene deres, det er fullt mulig å oppnå dem. Ha store drømmer, og gi alt for å nå dem. Ikke tenk på alt som kan galt, bare kast dere ut i det! Det er bedre å prøve og gjøre feil eller kanskje finne ut at det ikke var drømmen din alikevel, enn å sitte igjen noen år senere og angre på at du ikke tok en sjanse. Jeg har tro på dere♥ 

4 Kommentarer

Anita

19.03.2013 kl. 14:00
Gratulere igjen <3

Veronica Reime

19.03.2013 kl. 14:01
Anita: Takk vennen!!<3

Sunniva Bakke

20.03.2013 kl. 09:47
Høres spennende ut, gratulerer så mye!! Får håpe du trives der da :)

Veronica Reime

20.03.2013 kl. 10:26
Sunniva Bakke: Tusen takk skjønning! Kommer nok til å blogge masse om det når jeg drar!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits