Veronica Reime

Dreaming

  • 05.03.2013 kl.23:16

Jeg har alltid vært en drømmer. Jeg har en sult i meg etter å oppleve, utforske og oppdage. Det jeg elsker mest av alt er å dra til et helt nytt sted og bare la alt av inntrykk strømme inn. Kultur, språk, mennesker, natur, bygninger, alt. Verden facsinerer meg. Meg, kameraet og en notatbok i hånden, det er drømmen. Jeg føler alltid at jeg vokser som person og lærer mer om meg selv når jeg er ute og reiser. Jeg får nye perspektiv på ting, og sitter igjen med kanskje den beste skatten av dem alle: Inspirasjon

Det nærmer seg slutten av videregående med stormskritt, og jeg har litt den følelsen av at jeg står på et stup og skal bli kastet ut i verden. Dratt inn i en virvelvind og snurret rundt tusen runder, før jeg blir kastet tilbake igjen. Det er skremmende, men samtidig så kribler det i magen bare jeg tenker på det. Det er så utrolig mye jeg vil gjøre! 

 Her ser dere to av mine drømmer; jeg har så utrolig lyst til å studere i London eller New York. Det hadde vært fantastisk! Skulle virkelig ønske det ikke fantes noen som helst begrensninger. Jeg vet ikke hva som vil skje etter videregående, om jeg klarer å følge drømmene mine eller ikke, det får tiden vise! Det eneste jeg vet sikkert er at det nytter ikke å sitte å være redd og ikke tåre å ta et par sjanser. Jeg vil ikke sitte på samme sted som jeg er nå om noen år og angre på at jeg lot sjanser gå fra meg. Det beste er å bare hoppe uti det! 

 

Hva er deres drømmer?

2 Kommentarer

Malene

06.03.2013 kl. 16:26
Utrolig bra innlegg. Jeg vil også reise mye og oppdage verden. Vil dra på språkreise til miami eller australia, og få venner for livet. Det er så mange steder jeg vil reise til.

Veronica Reime

06.03.2013 kl. 23:22
Malene: Det høres jo fantastisk ut! Håper du får til noe av det, ønsker deg masse lykke til!<3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits