Veronica Reime

Be yourself, and love it

  • 27.02.2013 kl.23:30

Det er ingen tvil om at vi alle blir lett påvirket av alt vi ser og hører rundt oss i hverdagen, noen ganger kan dette være positivt, mens andre ganger kan det være utrolig ødeleggende. Trikset er å lære seg å sile ut hva som er viktig for deg, og hva du bare kan børste av deg og ikke tenke mer over. Dette er utrolig vanskelig, noe jeg selv fortsatt sliter med. Noen ganger ønsker du gjerne veldig å ikke bry deg om en dum kommentar du har fått slengt mot deg, men du klarer bare ikke å la være å henge deg opp i det. Du prøver gjerne å gjøre alt for å fikse på den lille tingen, for hvem? Er det andre som skal bli fornøyde med deg? Blir du lykkelig av det?

Er det noe jeg har lært veldig mye dette året så er det at jeg blir mest lykkelig av å ta valg angående meg selv uavhengig av hva andre synes og mener. Dette er et utrolig bredt og viktig tema, men akkurat for nå så velger jeg å fokusere på en ting av gangen;

Før så var jeg av den typen som gikk i enkle, fine plagg og aldri skilte meg noe særlig ut. Jeg tårte såvidt å bruke leppestift i bursdager fordi jeg følte det var et rop om oppmerksomhet. Etter hvert som jeg har funnet litt utav hvem jeg er som person, så har dette også begynt å påvirke hvordan jeg kler meg. Gradvis har jeg begynt å eksperimentere litt og ta større sjanser. Jeg får idèer i hodet om et antrekk, og så tester jeg det ut. Enten er det totalt bom, eller så blir det suksess. Og når det blir bra, det er en så utrolig gøy følelse for da føler jeg meg så spesiell og bra med meg selv. Man lykkes ikke hvis man aldri tør å prøve er det noe som heter! 

Jeg husker så godt når vi var i London og jeg lenge hadde sett etter den perfekte Nebula tightsen, og da jeg fant den på Urbanoutfitters så bare måtte jeg ha den! Den var utrolig knæsj i fargene og veldig spesiell, men jeg elsket den med første øyekast. Dagen etterpå hadde jeg den på meg sammen med en grå genser og diamantdetaljer, og da jeg tok heisen ned til frokosten om morgenen så hadde jeg sommerfugler i magen og tenkte at "Okey, enten stirrer alle rart på meg, eller så synes de det er utrolig kult". Uansett så likte jeg det, og det var det viktigste! Da vi var på Topshop senere stoppet en dame meg og sa: "Wow you look absolutely perfect! Where do you shop?!" Åå, så stolt jeg ble! Den følelsen hadde jeg aldri fått oppleve om jeg ikke tok en sjanse og tårte å være meg selv fullt ut. Det er så mye kjekkere å få komplimenter for noe som er helt deg, enn for noe du bare har kopiert av andre.  

Det gjelder å finne ut hva du liker og prøve å sette det sammen til noe som passer deg. Jeg liker så utrolig mye forskjellig, men det er bare gøy for det gir så utrolig mange muligheter! Jeg kan like noen rocka plagg, men er også veldig pyntete og feminin. Jeg må finne balansen som passer meg. Et tips hvis du er usikker er å se på salg! Ja, det kan høres veldig kjedelig ut, men hvis du skal teste ut noe nytt som du ikke er helt sikker på så er det bedre at det kostet 50 kr enn 500! To av de kuleste plaggene jeg eier kostet 30 kr per stk, men satt sammen i antrekk så ble det dødsfint! 

Og jeg som før aldri tårte å gå med leppestift eier nå flere i mange spreke farger som knallrosa, rød, oransje og vinrød. Leppestift får meg til å føle meg mer pyntet, og ofte setter det prikken over i-en på et antrekk for meg. Om det er midt i en hverdag, det bryr jeg meg ingenting om! 

Dere er fantastiske og spesielle på hver deres måte, alle er ulike og det er det som er så fint! Tør å være dere selv og vær stolt av det. Det er den beste følelsen i verden å føle seg 100 % komfortabel med seg selv. Les i blader, se dere rundt på gaten og i butikker, bla gjennom instagrammer og blogger. Bli inspirert, test ut og eksperimenter med nye ting og kjenn etter på hva som passer perfekt for akkurat deg. 

 
Good luck pretties! ♥

1 Kommentar

renatemamsen.blogg.no

27.02.2013 kl. 23:41
utrolig bra skrevet og helt enig! det er slik vi alle skulle tenkt så ville alle blitt mer likt for de er og ikke ønsker eeller strever for og være <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits