Veronica Reime

Goodfeeling Monday

  • 21.01.2013 kl.23:30

Det er frost på vinduet, solen får den til å glitre som tusenvis av små diamanter. Jeg lar de varme strålene stryke meg over kinnet og pannen. I ørene spiller Florence, og jeg lukker øynene. I dag er en fin dag.

 

Det er fint hvordan små ting kan snu hele dagen din rundt, bekymringer som lettes fra skuldrene og det ser ut til at alt ordner seg. Jeg har gått rundt med et smil om munnen og en god følelse i magen i hele dagen. Kroppen har kriblet av energi, og jeg nøt hvert øyeblikk. Jeg må bli flinkere til å gjøre det hver dag. Jeg var hos pappa i Bergen i helgen, og jeg hadde det utrolig fint! Bergen er en av de fineste byene jeg vet om, når solen skinner. Begynner å bli ganske kjent i byen nå, og det passer jo fint siden jeg skal studere der etter sommeren. Helgen var en perfekt blanding av gode kompiser, shopping med søsteren min, filmkos og god mat med familien, cafèbesøk, lesing til særemne og leking med skjønneste fosterbroren min. Var godt å se alle sammen igjen.

Dagen i dag har gått til skole, jobb og trening, en vanlig hverdag, men gøy fordet! Jeg hadde utrolig mye energi i dag, og jeg fikk det for meg å vaske hele butikken så nå er Kremmerhuset i byen skinnende ren. Vi var fått inn så masse nye varer for våren at det er en fryd å jobbe, gir så mye inspirasjon. Etter jobb hadde jeg en liten treningsøkt, etterfulgt av litt kvalitetstid med meg selv. Deilig start på uken! Føler tiden flyr forbi, det er egentlig litt trist å tenke på. Jeg rekker nesten ikke å glede meg til ting, før det plutselig er over. Skal bli flinkere til å ta en dag om gangen og nyte de små øyeblikkene. 
Hva gleder du deg til denne uken? 

 

Har fått ny header laget av flinke Andrea!

6 Kommentarer

Lisa Malene

21.01.2013 kl. 23:35
Fint bilde og fin blogg! Er ikke noe spesielt jeg gleder meg til, egentlig :)

idaoolsen

21.01.2013 kl. 23:38
Er så enig, en liten ting kan snu hele dagen din. Kult at du jobber på kremmerhuset, elsker den butikken! :D Legger deg til jeg, tror du har fått en ny leser, haha!

Veronica Reime

22.01.2013 kl. 08:13
idaoolsen: åå så hyggelig, nå ble jeg kjempeglad! you made my day :-D

Veronica Reime

22.01.2013 kl. 08:13
Lisa Malene: Tusen takk snille deg! :-D

Thea R.

22.01.2013 kl. 08:14
så deilig! Ha en fin dag!

Veronica Reime

22.01.2013 kl. 09:35
Thea R.: Like måte søte deg! :-D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits